Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα 197307
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοριτσιών
 
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
10.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Νέα επίσκεψη την Παρασκευή που μας πέρασε, βασικά επειδή ήταν κλειστό το Alcatraz και βαριόμασταν να τρέχουμε αλλού...

Γενικά το συγκεκριμένο μαγαζί φαίνεται να παρακμάζει μέρα με τη μέρα... Οι πιο πολλές κοπέλες μέτριες έως κακές. Εξαίρεση μια καινούρια καστανή με απίστευτα μάτια και μια Ρωσίδα ξανθιά με απίστευτους φυσικότατους βύζους που ήταν και παλιότερα εκεί (δε θυμάμαι όνομα)
Κυκλοφορούσαν και κάτι άλλες ομορφούλες, αλλά όσες μου μίλησαν δεν θέλαν να κάνουν τίποτα πέρα από το να τους κεράσεις ποτό, ενώ καμιά 5-6 κάθονταν στους καναπέδες σαν αγγούρια για 2-3 ώρες που μείναμε χωρίς να κάνουν τίποτα...
Σταθερές αξίες, φιλικότατες και καβλωτικότατες η γνωστή πρώτη γραμμή με Τζένιφερ, Τρέισι, Σοφία και Μαρλέν που αν και δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά, τα τιμάνε τα λεφτά τους από τη στιγμή που θα κάτσουν στα γόνατά σου στο τραπέζι για να σε ψήσουν μέχρι το χουρό ή το πριβέ.

Ο χορός στη πίστα τίποτα ιδιαίτερο... Κάποιες ούτε καν βρακάκι έβγαλαν... Στα συν της ημέρας ήταν το σόου των κοριτσιών της Σειρήνα που απλά κεντάνε, αλλά δεν είναι μόνιμες στο μαγαζί απλά κάνανε πρόμο.

Ο χώρος σταθερά συμπαθητικός χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Τα πολλά σκοτάδια που διάβαζα τις τελευταίες μέρες δεν τα είδα.

Η μουσική νορμάλ για το είδος. Εγώ πάντως γελάω και με το dj... και ας λέει όλο μαλακείες...

Από ποτά μόνο μπύρα σε τέτοια μέρη...

Εξυπηρέτηση πολύ μέτρια μέχρι κακή... Είμασταν παρέα με κάποιους φορτωμένους κυρίους, και αντί να μας βάλουν σε καναπέ μας έβαλαν σε τραπεζάκι στριμωχτά ενώ τα "κορίτσια" είχαν απλωμένες τις αρίδες τους φαδριά πλατιά στους καναπέδες...

Το πάρκινγκ εύκολο αν και η περιοχή θέλει προσοχή. Πάντα σε φως και αν γίνεται κοντά στους φύλακες της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Γενικά έχω πολύ κακή εντύπωση για το μαγαζί... Ο μόνος λόγος να το επισκεφτείς είναι αν ντρέπεσαι να πας σε μπουρδέλο...
Και με αυτές τις τιμές για τις υπηρεσίες που δίνουν δεν αξίζει καν αυτό...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 21, 2011
Μέλος
Εγγραφή:
21 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
21
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2011
Επιτέλους, τέλος τα σκοτάδια!

Καλό νεό αυτό.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1