Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 142 10
Στριπτιτζάδικα 201306
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
5.0
Μουσική
 
6.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γράφω την κριτική μετά από αρκετό καιρό. Έκανα καμιά 10αριά επισκέψεις στο μαγαζί στην αρχή του καλοκαιριού και έχω πάρει σχεδόν όλα τα κορίτσια για ποτο-πριβέ.

Κατ'αρχάς το προσωπικό είναι φιλικό όσο χρειάζεται και αυτό μου αρέσει. Όχι πολλά πάρε δώσε και ψεύτικες ευγένειες. Τα κορίτσια είναι όλες όμορφες, καλλίγραμμες χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και υπάρχουν κοπέλες για όλα τα γούστα.

Τα αστέρια είναι η Ευγενία και η φίλη της η αλεξία που τις είχα πάρει πάμπολλες φορές για διπλό. Βασικά δεν τις χόρταινα και κάθε φορά ήταν σαν την πρώτη φορά. Τις προτείνω ανεπιφύλακτα. Ακόμα αξίζουν οι δυο ξανθές ρουμάνες του μαγαζιού, ονόματα δεν θυμάμαι καλά. Ωστόσο δεν βγάζουν την ένταση της Ευγενίας και της Αλεξίας που κάνουν και ένα τέλειο λεσβιακό σόου.

Υπάρχουν και άλλες πολλές καλές που αξίζουν για πριβέ αλλά χρειάζεται προσοχή και παίζει ρόλο και η χημεία με την κοπέλα. Ωστόσο ο μέσος όρος των κοριτσιών χρειάζονται βελτίωση στο χορό του πριβέ για να βγάλουν περισσότερη ένταση.

ο χώρος χρειάζεται κάτι να γίνει γιατί η ορατότητα είναι λίγη. Το χειρότερο από όλα είναι ότι σε κάποιους καναπέδες που θα μπορούσαν να κάθονται πελάτες γιατί έχουν ορατότητα προς την πίστα, βρίσκονται τα κορίτσια.

Το πριβέ δεν έχει πολύ χώρο και μπορεί να χρειαστεί να ακουμπάς το πόδι του διπλανού σου αν έχει κόσμο.

Απογοητευτικό επίσης ότι δεν υπάρχει αρκετή κίνηση στο μαγαζί από τα κορίτσια, μιας και συνήθως βρίσκονται αραχτές στους καναπέδες χωρίς όρεξη.

kourtakis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
248
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού