Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
6.0
Μουσική
 
4.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στο συγκεκριμενο μαγαζι παω χρονια γιατι με βγαζει γεωγραφικα. Το παλιο Σταρ που αναφερθηκε ειχε κι αυτο τις χαρες του - κυριως θα ελεγα οτ ειχε μαλλον καλυτερες γυναικες απο σημερα, αν κι αυτο ειναι περισσοτερο συναρτηση της γενικοτερης καταπτωσης των τελευταιων χρονων. Εγω ειχα κι αριστες σχεσεις με τα γκαρσονια που μου εριχναν τεμενα, αλλα αυτο ειναι προσωπικη εμπειρια. Καλο μαγαζι ηταν, αλλα καμμια σχεση με την τωρινη γκλαμουροκατασταση (συγκριτικα).



Το βασικο καλο του καινουριου μαγαζιου ειναι ο επαγγελματισμος. Παιρνεις αποδειξη για τα παντα (πλην χουρων βεβαια), συμπεριλαμβανομενων και των πουτων, και ο λογαριασμος ειναι παντα τζετ. Ενταξει, εγω εχω και τωρα γκαρσονια που με γνωριζουν και με φροντιζουν, σε σημειο να μου γυρισουν μια φορα 30 γιουρα που ειχαν απο λαθος βαλει στο δικο μου λογαριασμο την ωρα που εφευγα αφου ειχα πληρωσει(!), αλλα δειχνει να ειναι γενικοτερα ενταξει μαγαζι στο ζητημα "απατη". Απο ποτα εγω παντα παιρνω μπυρα ή κοκακολα οποτε δε ξερω περι βομβών . Επισης στα καλα ειναι η ποσοτητα (για την ποιοτητα θα τα πουμε μετα) των γυναικων. Π-Σ ειναι πανω απο 20, καθημερινες ειναι χαλαρα 14-15. Τα σσου ειναι ενδιαφεροντα, αν και μετα τις πρωτες 2-3 φορες τα βαρεθηκα. Μονο αυτα στη ντουζιερα με φτιαχνουν ακομα, τα αλλα ειναι λιγακι πληξη αμα εισαι θαμωνας. Καποτε ηταν λιγο πιο πολυ ευφανταστα - ηταν μια Πολωνεζα ονοματι Κλεο, που πηγαινοερχεται τα τελευταια 2 χρονια αναμεσα Πολωνια-Σταρ-Αλκατραζ, η οποια εφτιαχνε η ιδια τα σοου της και ειχε καλες συλληψεις και ωραιο στυλ - ηταν σοου με υποθεση βασικα. Τωρα ομως εχουν εστιαστει αυστηρα στο ποσο μακρυς θα ειναι ο δονητης και σε ποσες τρυπες θα τον βαλει η μικρη, κι αυτο ειλικρινα εμενα δε με πολυενδιαφερει.



Για να τελειωσουμε τα συν, να αναφερω το πανευκολο παρκιν στους τριγυρω δρομους και τις λογικες τιμες - ο κλασσικος χουρος (πως λεμε μπαλλετο? ) ειναι ακομα στο παραδοσιακο δεκαρι, το ανευ στρινγκ στο πενηνταρι. Φραπεδες κι ετσι δε με απασχολουνε, εγω παω για τη φαντασιωση της υποθεσης οχι για να μου τον παιξουνε. Σορρυ, ο καθενας με το στυλ του. Παντως, αμα κρινω απο τη συχνοτητα με την οποια μου πιανουνε τον Π. διαφορες, δε νομιζω οτι θα ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να κανονιστει καφε μπαρ κατασταση. Αλλα αυτο το αφηνω να το εξιχνιασουν οι θιασωτες του ειδους, και φανταζομαι ειναι συναρτηση της συγκεκριμενης κοπελλας και του τι στυλ ειναι ο καθενας, καθως και ποσα εχει ακουμπησει στο ιδρυμα ανα τα ετη.



Τα πλην: κακη διαρρυθμιση, βασικα πολλες κολωνες που κοβουν τη θεα προς τη σκηνη. Γενικοτερη στριμοκωλιαση, ειδικα τα Π-Σ που γινεται και της πουτανος στο λαο. Φλυαρος και θορυβωδης DJ που λεει συνεχεια τις ιδιες παπαριες και σε εμποδιζει να συζητας με την κυρια απερισπαστος. Βαλε μεσα και την υπερβολικα δυνατη μουσικη και τυποι κατι σαν εμενα, που ειναι πιο πολυ της διαλεκτικης και ουχι της καφεκοπτικης σχολης, ταλαιπωρουνται. Συμφωνω επισης με τον συναγωνιστη πιο πανω στα περι μαφιας. Δεν νιωθεις ανασφαλης, αλλα οι φουσκωτοι που περιφερονται με αμφιεση νταβα κι οι τυποι που μπαινοβγαινουν στα καμαρινια και μιλανε με τις κοπελλες με το καλυτερο στυλ προαγωγου "εσυ ρε μου ανηκεις και καταλαβαινε το" δε βοηθανε στη φαντασιωση. ΟΚ, ολοι ξερουμε το οτι παιζει υποκοσμος σ'αυτο το σπορ που διαλεξαμε, αλλα καλο ειναι να το κρυβουν κατω απο το χαλι. Αν διαβαζει καποιος απο το μαγαζι εδω, μαζεψτε τους πληζ, μας ξενερωνουν. Επισης πρεπει να αναφερω οτι τα παλληκαρια μας των Ηθων και του Αλλοδαπων πολυ γουσταρουν να μπουκαρουν στο εν λογω καταστημα ανα τα ετη. Εχω ακουσει διαφορες βρωμες περι του γιατι ενδεχομενως το κανουν αυτο, αλλα δε μεταφερω ανεξακριβωτες φημες. Εχω πεσει αυτοπροσωπως σε δυο ντου ανα τα ετη, και αν και νεταρα χαλαρα επι τη επιδειξει της ταυτοτητας μου το ξενερωμα ειναι γεγονος.



Τα υπολοιπα ειναι τα κλασσικα. Μερικες κοπελλες ειναι ωραιες, μερικες μπαζα. Μερικες ωραιες ειναι παγοκολωνες και πεφτουν στη μουγγα οταν τους παρεις το πουτο ή καθονται σα ξυλα κατα τον χουρο, κι αλλες ειναι πιο δευτερες στη μοστρα (συγκριτικα) αλλα εχουν προσωπικοτητα ή ειναι σομπες πετρελαιου οταν πας στους γνωστους καναπεδες στο βαθος. Και μερικες, σπανια, συνδυαζουν το βουνο με τη θαλασσα. Ονοματα δε λεω, την ερευνα δε την καναμε στο τζαμπέ τοσα χρονια για να σας αποκαλυψουμε τα μυστικα. Θα αναφερω ομως τη γνωστη Αστα εκ Λιθουανιας που ειναι η φιρμα του καταστηματος διοτι ΔΕΝ ανηκει στο σταυλο των προτιμησεων μου. Ειναι κουκλα, οντως, θυμιζει χουρευτρια της παλιας καλης εποχης εμφανισιακα, αλλα σα προσωπικοτητες δεν τα βρηκαμε. Οποτε ολη δικια σας. Ενδεχομενως το προβλημα ειναι η δικη μου προσωπικοτητα, δε το αποκλειω, αλλα αυτο δε σας νοιαζει διοτι δε σας ζητησα εγω να μου παρετε το πουτο.
Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
14
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού