Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
προσφατη επισκεψη στον ναο για πρωτη φορα, εχω παει 1-2 φορες στο καζινο επειτα απο παροτρηνση φιλων και λογω οτι ημουν με παρεα δεν ειχα την ευκαιρεια να παω αν
και το ηθελα πολυ. αυτη την φορα βρεθηκα στο λουτρακι μονος και δεν θα εχανα
την ευκαιρεια για μια επισκεψη και πρεπει να πω οτι δεν το μετανιωσα.
πραγματι για στριπ το οποιο εχει συνδιαστει η υπαρξη του με το καζινο, φανταζομαι δηλαδη, θα επρεπε να ακολουθει ενα πιο, στο μετρο του δυνατου, φωτεινο, γκλαμουρ και
κοσμοπολυτικο στυλ. παντως δεν χανει σε σχεση με τα αθηναικα μαγαζια σιγουρα, θα ελεγε κανεις οτι τα αθηναικα μαγαζια εχουν αρχισει και πεφτουν, και τα πρωτυπα αυτου ειναι σε ανωτερα επιπεδα και ανεβαινει.
ομορφη εισοδο για να πας στο χωρο μεσα, πρωτοτυπο θα ελεγα, με ευγενεια απο την εισοδο προχωρας στα ενδοτερα, εισιτηριο εχει εστω και μεσοβδομαδα, επισης το προσωπικο μεσα αυστηρα ευγενικο. ρωτησαν αμα θα παραγειλλω αμεσως η να μου δωσουν χρονο, πριν φυγει κατευθειαν ενημερωση για τις τιμες και wc που βρισκονται. ποτακι παντα, μπυρα πινω και στην ταβερνα, ηρθε γρηγορα, απο κοπελα σερβιτορο μαλιστα, με καρπους.
ειμασταν 8-10 ατομα περιπου, οι κοπελες 10 νομιζω, καμια μαυρουλα, να τονισω εμενα δεν με πειραζει η παρουσια τους απλα δεν περνω σκουρα κοριτσια. παντως ο ναος δεν εχει, αυτο εχει σημασια. ολα τα κοριτσια τα κατατασω στα ωραια, δεν ειδα καμια χοντρη, μιλφ προς συνταξιουχα η καποιο μπαζο που λεμε εμεις μεταξυ μας. δεν τα λες διαλεγμενα ενα προς ενα βεβαια αλλα κρατανε καλο επιπεδο σε ηλικια και σωμα.
4 ξανθιες, 3 μελαχροινες, 1 κοκκινομαλλα, 1 πλατινε και 1 ημο. ειχε και αβυζα και με προσοντα, γενικα ποικιλια για να καλυψει αρκετα γουστα.
περασαν απο μενα 6 κοριτσια ολες ευγενικες καμια δεν ειπε κατι στο ακυρο απλα
με καληνυχτησαν, αυτο. τελικα πηρα ουγγαρεζα, πιολα/βιολα νομιζω το ονομα,
η οποια εκατσε τα ειπαμε αρκετα δεν ζητησε ποτο αμεσως, της πηρα ποτακι δεν εκατσα να ρωτησω τι ηταν σφηνακι/διπλο/διπλου χρονου/ κανονικο, απλα το εφεραν σε ποτηρι
κοντο με παγο και το χρεωσαν 30 ευρω. τιμες πιο ακριβα απο συγγρου.
ηταν για μια φορα, δεν προβλεπεται να πηγαινω συχνα, τα στεκια μου ειναι αθηνα, και δεν μπορω να κρινω με σιγουρια. παντως ειχα μια πολυ καλη εντυπωση απο το συνολο του. σοου δεν ειδα κατι η δεν ειχε γενικα, η μουσικη με χαλασε χαμηλη μεν πολλα ελληνικα που δεν ταιριαζαν και ο ντι-τζει σιωπηλος, αν ειχε κιολας. με χορους δεν ασχοληθηκα.
το λες στριπ μπαρ οχι στριπ club για μενα, οχι βεβαια λογω μεγεθους γιατι ειναι μεγαλο μαγαζι.
πιστευω οτι η διευθηνση του μαγαζιου ξερει να χειριζεται τα αυτου καθε'αυτου μαγαζια, ισως να'χουν κανει
και εξωτερικο και μαλλον δεν εχουν βγαλει την "μεγαλη των νυχτοβιων σχολη" της αθηναικης νυχτας.
θα δειξει.............


Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού