Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Στριπτιτζάδικα 52386
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

1.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

7.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
δεν βαζω ημερομηνια, πρωτον γενικα το αποφευγω. ενημερωνω σε μερες πισω
απο την ημερα ενημερωσης. αλλα αυτη την φορα μιλαμε για αρκετες βδομαδες πισω αρα σχεδον μαη μηνα.
πηγα με γνωστο μου κατα τις 3 νομιζω, μεσοβδομαδα. βρηκαμε παρκινκ αμεσα μπροστα
απο το μαγαζι- αριστερα τισ εισοδου βασικα. παρκινγκ το θεωρω μεγαλο γενικα και πσκ πρεπει
να προσφερει για αρκετα αυτ/τα κατι καλο και στα συν του μαγαζιου. τελος αυτο και βουρ μεσα. για ναμαι δικαιως δεν θυμαμαι αμα τωρα δωσαμε εισοδο η μπηκαμε ετσι. για εισοδο δωρεαν (εκτος πσκ) παιζει ανατολι σιγουρα, τωρα ο ναος αυτος αμα ζηταει για τα κερια τα ψιλα μπροστα οπως το κινκυ δυστηχως το μνη-μο-νιακο δεν βοηθα.
μεσα ειναι ευρυχωρο πρεπει να πω αντιστοιχου περιπου του κινκυ για οσους ξερουν αν και το
μεγεθος εμενα δεν με πειραζε ποτε κατι δυοροφα και σαν γηπεδα ναοι οπως βεγκας η' ιταλια εδω
δεν θα τραβαγαν απαραιτητα.
οταν μπαινεις μεσα βρισκεσαι βασικα μπροστα στο μπαρ και η πιστα δεξια με τραπεζακια μπροστα. γενικα
το συνολο του ναου βρισκεται δεξια σε σχεση με την εισοδο, μεσα μας πηρε και μας πηγε στα ενδοτερα ενας κυριος θυμαμαι ευγενικος και κατσαμε χωρις να το ζητησουμε σε καναπε. οι καναπεδες περιμετρικοι οπως στο μουσες, κινκυ, ανατολι, κτλ. τους βρηκα οχι πολυ ανετους ηταν υπερβολικοι καθετοι και η πλατη δεν βουλιαζε καθολου και σκληρα
μαξιλαρια οχι οτι παραπονεθηκα βεβαια. για μεσοβδομαδα αρκετα κοριτσια και αρκετα ατομα θα ελεγα 5-6 στα τραπεζια
και αρκετοι στους καναπεδες. πηραμε ποτακια δεν ηταν μπομπες αλλα φτωχο πολυ φτωχο το δικο μου ζητησα να μου προσθεσουν στο υπαρχον ποτο, αλλα εφεραν αλλο απο μονοι τους. το οποιο σεβαστον και το βαλα στα υποψιν. γενικα κλεβουν στα ουισκια, μιλωντας γενικοτερα, οχι σε αυτο που ζηταω εγω αλλα δεν εκατσα να το σκεφτω περαιτερω ετσι και αλλιως το παιχνιδι ειχε αρχισει.
δεν προσεξα μαυρουλες η εγω δεν σκαναρα καλα, παντως οι πρωτες που ηρθαν στα ποδια μας, μας αρεσαν και τις οποιες κρατησαμε. ηρθε μια ισπανιδα δεν θυμαμαι ονομα λιγο μαυριδερη, βυζαρου με χειλαρες. μαλλι ξανθο βαμενο ομως μου φανηκε. μου περασε απο το μυαλο για βραζιλιανα που θα ηθελε χαμηλο προφιλ ως προς την καταγωγη η΄' μαλλον το βραζιλια δεν παιζει στα στριπ, παντως ηταν καλη με το φιλο μου σε ολα τα επιπεδα. κατι "αισχρο" παντως δεν προσφερε απο οτι ειπε ο φιλος στο χορο. λεγοντας χορους το ολο οικοδομημα δεν προσφερει κατι για χορογραφικα θυμιζει baby 'o.... και σκαναρεται απο ντι-τζει και λοιπα....
σε μενα μελαχρινουλα λεπτουλα ζωηρη απο ρουσσια μερια και ευγενικη αφηνε φιλακια, γλυψιματακια διακριτικα και δεν πιεζε για ποτο το αφηνε σε εμενα. τισ πηρα 3 ποτα των 15 και 2 των 30. αυτες και οι τιμες, τα δικα μας 10ρια. γενικα οι τιμες τυπου συγγρου τιποτα το υπερβολικο, και ρωτησα για σαμπανιτσα μου'πε αν θυμαμαι καλα 80.
τα κοριτσια επειναν σιγα το ποτο, καναμε παρειτσα καλη, ειναι αυτο που θες σε ενα τετοιο μαγαζι, μπορει να ετυχε
η μερα η τα κοριτσια παντως κανοντας στο τελος μια συζητηση,εξω απο το μαγαζι, με μια παρεα ειπαν πως και τα δικα τους κοριτσια ηταν ενταξει. μπορει και η πολιτικη του μαγαζιου ναναι ετσι αλλα αμα δεν πας αρκετες φορες δυσκολο να βγει
συμπερασμα περι τουτου. καμια φορα ειναι και τα κοριτσια που θελουν να βγει το μεροκαματο γρηγορα και ερχονται
σε συγκρουση με τισ "αρχες" τις ιεροσυνης του ναου.
γενικα ειτε επεσα σε καλη περιπτωση η' ο ναος ευλαβικα τιμαει τους πιστους που ερχονται κραταει καποια στανταρτ
καλα. ευγενικο προσωπικο, γρηγορη εξυπηρετηση, ο ναος ευλαβικα σκοτεινος χωρις να χρειαζεται μασκα νυχτος
των βατραχανθρωπων για να περπατησεις και η μουσικη καλουτσικη με το ντι-τζει σχεδον σιωπηλο κατι που
μου τραβηξε την προσοχη. τα σοου τα βρηκα νεκρα εκτος απο το λεσβιακο.
ειναι ενα διλλημα παντως συμπολεμιστες. βρισκεις ενα στεκι καλο και πας εκει μονο, με κοριτσια που ξερεις πλεον καλα η αλλαζεις για ποικιλια? σιγουρα πηγαινοντας σε αλλα στεκια βρισκεις πιο πολλα κοριτσια στο στυλ σου να παιξεις, με κοριτσια που ειναι ενταξει με σενα, και εχεις το προτερημα της συγκρισης. αλλα καθε ναος την δικια του θρησκεια αρα κανονες διαφορετικοι. απο την αλλη αμα πηγαινεις σε ενα σε μαθαινουν και εχεις , μαλλον, καλη σχεση με τα κοριτσια και τους ιερεις. τι κανεις?

Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού