Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 116 10
Στριπτιτζάδικα 167072
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν μάγκες.. το μαγαζί ειναι καλό..εγώ πάω τουλάχιστον 3 φορές το μηνα μπορώ να πω... αν και δεν έχω πάει σε παααααααρα πολλά.. πιο πολύ στην επαρχία που μένω έχω επισκεφτεί, αλλά εδώ στην ΑΘηνα, μπορώ να πω οτι δεν διαφέρουν και πολύ.. μονο ως προς τις τιμές... Οι Μούσσες ειναι ένα συμπαθητικό μαγαζί... Άνετο πάρκινγκ απο κάτω.. ο "πορτιέρης" φιλικός... Τα κορίτσια ειναι ευγενικά.. με μοναδικές εξαιρέσεις πάντα κάποιες που σου ζαλίζουν τον έρωτα... Πιστεύω οτι παντού υπάρχουν κοπέλες σε στριπ κλαμπ, όπου θα έρθουν και θα σου πουν στεγνα, "ποτό θα κεράσεις;" και οταν πεις όχι, ακολουθεί η δεύτερη ερώτηση "θα πάμε για χορό;;" και οταν πεις πάλι οχι, στεγνά γυρνάνε πλάτη και εξαφανίζονται..!!!! Αυτό συμβαίνει σε όλα τα μαγαζιά.. μη τρελαθούμε τώρα... Δεν ειναι μειονέκτημα του μαγαζιού.. είναι μειονέκτημα της εκάστοτε κοπέλας...!!

Η βαθμολογία έχεις ως εξής, για τους εξής λόγους..:

Στην εμφανιση των κοριτσιών βάζω 8, γιατί πολύ απλά, θα μπορούσε να έχει και ωραιότερες... τουλάχιστον η πλειοψηφία, κατατάσσονται στις ωραίες..
Στο χορό πίστας, βάζω 7, γιατί πολύ απλά, δεν ειναι κάτι το σπουδαίο.. πέραν ενός λεσβιακού που γίνεται, δεν έχω δει κάτι άλλο..
Ο χορός στο πριβέ, είναι σχετικά καλός μπορώ να πω.. αν και λίγος.. το θέμα ειναι οτι υπάρχουν κοπέλες, που κάνουν το "κάτι παραπάνω" στο πριβέ...μέχρι τέλους δηλαδή...
Ο χώρος ειναι ΟΚ.. αν και το μονο σπαστικό ειναι κάτι κολώνες γύρω γύρω απο το πίστα, οπου αν κάτσεις σε συγκεκριμένα σημεία, δε βλέπεις απολύτως τίποτα...
Η μουσική ειναι καλή.. καθόλου δυνατή.. υποφερτή... μπορείς να μιλήσεις άνετα με τον διπλανό σου, άντε και με τον παραδιπλανό σου...
Απο ποτά, έβαλα 7, γιατί πολύ απλά, κάτι μπυράκια κοπανάμε οποτε πάμε, αλλά κάποιοι απο τη παρέα που παίρνουν κανονικά ποτάκια, τους έχω κόψει μια χαρά..!
Εξυπηρέτηση προσωπικού, θα έβαλα 10, αλλά επειδή ποτέ δεν έχω βάλει κάπου στη ζωη μου άριστα, λέω 9!
Το πάρκινγκ, το ίδιο... Το μονο μειον ειναι, πως ειναι μικρό.. αλλά χωράς εύκολα...και κάπου θα σε βολέψουν.. δε παίζει
Η σχέση ποιότητας και τιμης ειναι στο 7, γιατί πολύ απλά, ΕΓΩ προσωπικα, θεωρώ κάποιες τιμές, πολύ παράξενες.. πχ, δε μπορώ να δεχτώ οτι ο απλός χορός κάνει 10 ευρώ και το πριβε 50... χαώδης η διαφορά.. όπως επίσης δε μπορώ να δεχτώ, οτι τι απλό ποτό της κοπέλας κάνει 15 ευρώ και το κανονικό 60!!! Βάλτο 30 ρε φίλε, άντε 40... να πω οτι αξίζει αν της πάρω ένα κανονικό... οχι 60!!! Το ξαναλέω θεωρώ οτι αυτά ειναι προσωπικες απόψεις... Άλλος μπορεί να τα θεωρεί νορμάλ...!!

Καλη διασκέδαση μάγκες...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2011
Μέλος
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
246
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού