Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα
208692
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοριτσιών
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
2.0
Χώρος
10.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Το μερος πολυ γνωστο καθως ειχα παει πολυ παλια 3-4 φορες οταν λεγοταν ηχοκινηση και αθενς κουην....
Μπαινοντας μεσα με αφησαν να καθησω οπου ηθελα, καθως δεν ειχε πολυ κοσμο ηταν και νωρις 11:30.....
Οι κοπελες ηταν υπεροχες και αρκετες με αναλογιες μοντελου και η εξυπηρετηση του καταστηματος ηταν ΑΨΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ !!!!!
Ο χορος ηταν μεγαλος και πολυ ομορφα διαρυθμισμενος με πολυ ωραιους καναπεδες κυκλικους και ΑΝΕΤΟΥΣ.
Οι τιμες κυμαινονται ως εξης....
Χορος απλος 10 ευρω (ΞΕΠΕΤΑ ουτε τραγουδι δηλαδη)
1-2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΧΟΡΟ !!!!!
Ονοματα δεν συγκρατησα καθως δεν ακουω καλα
(βαρυκοια και συνεννοηση μπουζουκι) χαχαχαχαχαχαχα
Πριβε 40 ευρω (ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΠΕΤΑ ενα τραγουδι.... )
Το ποτο κερασμα κυμαινεται απο 20-40.... και το κατεβαζουν πολυ γρηγορα
Το ποτο το δικο σας κοστιζει 10 ευρω
Ενα ακομη μειον του μαγαζιου ειναι το βαρετο σοου απο τις εντυπωσιακες ομολογουμενως θυλικες παρουσιες
Θα μπορουσαν να κανουν κατι σε λεσβιακο η ενα σοου τελος παντων της προκοπης και οχι αυτο το ξενερουα θεαμα
Σε γενικες γραμμες οι τιμες και το σερβις μαζι με την εξυπηρετιση του καταστηματος κρινονται ΑΨΟΓΕΣ οσον αφορα γκαρσονια και υπευθυνους
και εδω να τονισω οτι αξιζει να δωσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον υπευθυνο του καταστηματος....
Η εξυπηρετιση των κοριτσιων ΠΑΣΧΕΙ και ΠΟΛΥ μαλιστα.....
Οι χοροι δεν κρατανε πολυ και στο καπακι σε ρωτανε για αλλον (σχεδον ανα μισο τραγουδι)
Πρεπει να το κοιταξουν αυτο οι υπευθυνοι του μαγαζιου.......
Μια που εκανα πριβε ενω μου την επεσε αγρια στο τραπεζι και αφησε υποσχεσεις στο πριβε ηταν ΕΝΑ τραγουδι !!!!!!!
και οχι πολλα πολλα ενω ζητησε και δευτερο που δεν το δεχτηκα !!!!!!
(Ενταξει ειπαμε μαλακας.... αλλα οχι και τοοοοοοοοσο μαλακας....)
Μια μελαχρινη ρουμανα ηταν παρα πολυ καλη στον χορο και ειχε ενα τακτ χωρις να ειναι κουραστικη
και μια ρωσιδα μελαχρινη παλι ηταν πολυ τιμια σε οτι εκανε
Συνολικα πηρα 1 ΠΡΙΒΕ ΚΑΙ 14 ΧΟΡΟΥΣ !!!!!!!!
(ΛΙΓΟ ηθελα να σπασω το ρεκορ μου 2 πριβε ακομη και 4 χορους) χαχαχαχαχαχαχα
Εκανα το κεφι μου και αποχωρησα απλα........ Χωρις να μετανιωσω για τιποτα !!!!!
Ζητω ταπεινα συγνωμη για το οτι δεν μπορω να συγκρατησω ονοματα καθως δεν ακουω καλα και η συννενοηση για μενα ειναι κομματακι δυσκολη.
Μπαινοντας μεσα με αφησαν να καθησω οπου ηθελα, καθως δεν ειχε πολυ κοσμο ηταν και νωρις 11:30.....
Οι κοπελες ηταν υπεροχες και αρκετες με αναλογιες μοντελου και η εξυπηρετηση του καταστηματος ηταν ΑΨΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ !!!!!
Ο χορος ηταν μεγαλος και πολυ ομορφα διαρυθμισμενος με πολυ ωραιους καναπεδες κυκλικους και ΑΝΕΤΟΥΣ.
Οι τιμες κυμαινονται ως εξης....
Χορος απλος 10 ευρω (ΞΕΠΕΤΑ ουτε τραγουδι δηλαδη)
1-2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΧΟΡΟ !!!!!
Ονοματα δεν συγκρατησα καθως δεν ακουω καλα
(βαρυκοια και συνεννοηση μπουζουκι) χαχαχαχαχαχαχα
Πριβε 40 ευρω (ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΠΕΤΑ ενα τραγουδι.... )
Το ποτο κερασμα κυμαινεται απο 20-40.... και το κατεβαζουν πολυ γρηγορα
Το ποτο το δικο σας κοστιζει 10 ευρω
Ενα ακομη μειον του μαγαζιου ειναι το βαρετο σοου απο τις εντυπωσιακες ομολογουμενως θυλικες παρουσιες
Θα μπορουσαν να κανουν κατι σε λεσβιακο η ενα σοου τελος παντων της προκοπης και οχι αυτο το ξενερουα θεαμα
Σε γενικες γραμμες οι τιμες και το σερβις μαζι με την εξυπηρετιση του καταστηματος κρινονται ΑΨΟΓΕΣ οσον αφορα γκαρσονια και υπευθυνους
και εδω να τονισω οτι αξιζει να δωσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον υπευθυνο του καταστηματος....
Η εξυπηρετιση των κοριτσιων ΠΑΣΧΕΙ και ΠΟΛΥ μαλιστα.....
Οι χοροι δεν κρατανε πολυ και στο καπακι σε ρωτανε για αλλον (σχεδον ανα μισο τραγουδι)
Πρεπει να το κοιταξουν αυτο οι υπευθυνοι του μαγαζιου.......
Μια που εκανα πριβε ενω μου την επεσε αγρια στο τραπεζι και αφησε υποσχεσεις στο πριβε ηταν ΕΝΑ τραγουδι !!!!!!!
και οχι πολλα πολλα ενω ζητησε και δευτερο που δεν το δεχτηκα !!!!!!
(Ενταξει ειπαμε μαλακας.... αλλα οχι και τοοοοοοοοσο μαλακας....)
Μια μελαχρινη ρουμανα ηταν παρα πολυ καλη στον χορο και ειχε ενα τακτ χωρις να ειναι κουραστικη
και μια ρωσιδα μελαχρινη παλι ηταν πολυ τιμια σε οτι εκανε
Συνολικα πηρα 1 ΠΡΙΒΕ ΚΑΙ 14 ΧΟΡΟΥΣ !!!!!!!!
(ΛΙΓΟ ηθελα να σπασω το ρεκορ μου 2 πριβε ακομη και 4 χορους) χαχαχαχαχαχαχα
Εκανα το κεφι μου και αποχωρησα απλα........ Χωρις να μετανιωσω για τιποτα !!!!!
Ζητω ταπεινα συγνωμη για το οτι δεν μπορω να συγκρατησω ονοματα καθως δεν ακουω καλα και η συννενοηση για μενα ειναι κομματακι δυσκολη.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού