Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα 197731
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

9.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
...κι αυτό ήταν το βασίλειο μας!!!
Όπως όλοι θα ξέρετε όμως, δυστυχώς οι εποχές άλλαξαν και για μας αλλά και γιαυτές...Τέλος πάντων, στα της επίσκεψης:
Ξημερώματα Παρασκευής μπήκαμε στο εν λόγω ίδρυμα. Είσοδος 15Ε. Τραπέζια υπήρχαν αρκετά άδεια (όπως επίσης και καναπέδες). Κόσμος όχι αρκετός. Ίσως αυτός να ήταν κι ο λόγος που η ατμόσφαιρα ήταν κάπως υποτονική. Κατά τα άλλα τα ίδια όπως τα ξέρετε (όσοι έχετε επισκευτεί τον συγκεκριμένο χώρο). Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Χορό δεν πήρα γιατί α. έλειπε η Βανέσα και β. οι άλλες δύο για τις οποίες πήγα, φορούσαν αρκετά ρούχα και είπα να μην το ρισκάρω...(οι νέες εποχές που ανέφερα πιο πάνω). Παραθέτω λοιπόν το ρόστερ της βραδιάς:

1. Χριστίνα (ελαφρώς αδυνατισμένη μου φάνηκε)
2. Ρομπέρτα (Ρουμάνα που δηλώνει Ιταλίδα)
3. Χουανίτα (η κλασσική τσιρίδα)
4. Αμίρα (με ξανθό μαλλί πια)
5. Λάουρα/Βίκυ (δεν έκανε λεσβιακό γιατί έλειπαν οι παρτενέρ της Τρέισι ή Κάρλα)
6. Ρενάτα/Γκαμπριέλα από Αλκατράζ (φορούσε φούστα ως το γόνατο...)
7. Έρρικα (την έλεγαν στο Αλκατράζ, δεν πρόλαβα να μάθω αν εδώ το έχει αλλάξει)
8. Μπιάνκα (μοιάζει πάρα πολύ με την Σιμόνα, διόλου απίθανο να είναι η αδελφή της)
9. Όλια (νομίζω πως την λένε, όμορφη και πάρα πολύ αδύνατη)
10. Εύα (παλία εργαζόταν κι ως Βερόνικα)
11. Ντενίζα (η κολλητή της)
12. Ρεβέκα (κλασσική barbie παρουσία)
13. Καλιφόρνια (κατά κόσμον Αλεξάνδρα)
14. Αλίκη (η δικιά της κολλητή)
15. Ναόμι (και 2-3 ακόμη με το ίδιο χρώμα δέρματος)
16. Τζένιφερ (με τις γνωστές προσφορές, σε λίγο χαμηλότερες τιμές σε σχέση με πέρυσι)
17. Βέρα (πρώτη φορά την είδα)
18. Νέλη (πολύ ωραία ξανθιά παρουσία)
19. Μαρλέν (εκ Γαλλίας, ισχύουν τα ίδια με την Τζένιφερ)
20. Ραμόνα (επίσης πρώτο βλέμμα)
21. Νικόλ (δεν είμαι σίγουρος για το όνομα, νεαρή, ξανθιά, κλασσική παρουσία του μαγαζιού)
22. Γκαμπριέλα (άνευ σχολίου...)
23. Και κάποιες ακόμη χωμένες σε σκοτεινές γωνίες.

Υ.Γ. Ηχηρές απουσίες: Βανέσσα (απ' ότι ξέρω τραγουδάει στην Τζούλια), Κλαούντια (ένα πουλάκι μου είπε πως κατοικοεδρεύει πλέον κάπου στην Βορειοδυτική πλευρά της ηπείρου μας), Ρωξάνα (κάπου την πήρε το μάτι μου αλλά φορούσε πολιτικά κι όχι την "στολή εργασίας"), Τρέισι (έχω αρκετό καιρό να τη δω), Σάσα/Αλεξάνδρα (πρώην Μούσσες, τρομερή απώλεια κατ' εμέ...), Λόλα (δώστα όλα και χωρίς τον Κάσπερ!).

Υ.Γ.2 Σόου: α. η επιστροφή της Σίσση!!! (δεν θυμάμαι το όνομα του παρτενέρ της), χωρίς πολύ "δράση" δυστυχώς...
β. το κλασσικό Matrix...
γ. Μάρκος και Τζίνα.
δ. κι ακόμη ένα που δεν το πρόλαβα γιατί φύγαμε.

Υ.Γ.3 Δέκα στο ποτάκι λόγω μπυρίτσας. Δέκα στο πάρκινγκ γιατί είμασταν κωλόφαρδοι και βρήκαμε αμέσως. Πριβέ ΔΕΝ
πήρα, αλλά βάζω άσσο λόγω της γνωστής παλιάς ιστορίας με την κουρτίνα...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2010
Μάθιου
Μέλος
23
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού