Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 160 10
Στριπτιτζάδικα 239180
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
είπαμε το κινκυ και το αλκατράζ είναι μια κατηγορία ξεχωριστή,και κατιτίς λιγότερο το μουσσες.Πρόσφορες κορασίδες έτοιμες να προσφέρουν τον πολυπόθητο οβελία-φράπα σε όσους το επιθυμήσουν.Αν εξαιρέσει κανείς τα ηλίθια σόου τύπου νοσφεράτου(έλεος η μαλακία πάει σύννεφο),τα νιμουδάκια -τα περισσότερα τουλάχιστον- ανήκουν στη σφαίρα της καυλουμπίασης κάθε σωληναρά που σέβεται την υψωμένηγ καύλα του και την νυχτερινή ονείρωξή του όπως και το χόουμγουέρκ!Το μαγαζί αρκετά γεμάτο,αλλά άντε λίγο το πόβερτυ,άντε λίγο το κρύο,άντε λίγο η κατάθλιψη που επικρατεί στον αντρικό κοσμάκη(και λέω αντρικό γιατί οι γυναίκες συμπεριφέρονται σαν να μή συμβαίνει τίποτα,εκτός από κάποιες που εργάζονται-αν σκληρά και έχουν προβλήματα οικονομικα και οικογενειακά),άντε λίγο η ανακύκλωση από τα άλλα μαγαζιά σε κάνει να νιώθεις λίγο μέτρια ώς προς το να βγείς.Από κοριτσόπουλα είχε πολλά και ωραία τα περισσότερα.

1)Η Κρυστάλ(πρώην κατρίν του γκόλντ) ή αλλιώς εκατερίνα μιχάλεβα(έλαβε μέρος και στην ταινία σάμερ έιντζελς της θεοφανίας καλογιάννη πέρσυ το καλοκαίρι μαζί με τσίλα,βανέσσα χολέβα κλπ)με νέο υπέροχο σέξυ λούκ να την πιείς στο ποτήρι(του φραπέως)!μια κωλάρα άνευ προηγουμένου ο οποίος είναι για το λούβρο.Δεν υπάρχει δεύτερος!αλλά λίγο παλαβιόγκα.

2)Γκρέις(πρωην γκόλντ όλσο,γνωστά τα επιτεύγματα της,πρόσφατα άλλωστε πήρε το νόμπελ του φραπέ από την εσπρέσσο σε μια εκδήλωση στην κολωνία(δυστυχώς δεν έχω φωτό για να την δείτε με πολιτικά και κοτσιδάκια σαν την πίπη την φακιδομύτη)

3)Λουτσία(η ψηλή αλόγα του γκόλντ τσέχα?με τα γυαλιά μυωπίας που μάταια προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι κάνει για αυτή τη δουλειά,αλλά απλά δεν το έχει.Οπότε λέει και αυτή μέσα στη καρδούλα της "λουτσία καταραμένη φτώχεια,προχώρα".)Έλα όμως που και φραπέ να μου πεί ότι βαράει και πίπες να παίρνει δεν την μπορώ γιατί ειναι τρομερά αντισεξουαλική!Συμβουλή προς λουτσία...απέναντι άνοιξε το πνευματικό ίδρυμα γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος ωνάση.Γιατι δεν μαθαίνεις ελληνικά κορίτσι μου γραπτώς και προφορικώς ώστε να κάνεις μια αιτησούλα για γραμματέας?μπορεί να γνωρίσεις και καναν λεφτα τζέντλεμαν.Αν δε το κάνεις σε βλέπω στο τέλος με τον ζουπάντη να του φτιάνεις φασολάδα παντρεμένη.

4)Ανν μαρί(πρώην λίντο).Η γλυκιά τσιγγανορουμούνα που μου αρέσει τρομερά το κορμάκι της,αλλά στη φάτσα αμα την δείτε χωρίς
βάψιμο πρέπει να παίζει λίγο ξενέρα.Πάντως έχει βελτιωθεί ελάχιστα στον απλό χορό(πριβέ μή διανοηθεί κανεις να την πάρει,πεταμένα λεφτά).Είναι στυγνό αρπακτικό και δεν δίνεται σε κανέναν εύκολα,εννοώ ούτε φιλια,ούτε χάδια σε μνάκι κλπ...

5)ζουέλε(πρώην λιντο,μουσσες κλπ..).Η βραζιλιάνα με τις φυσικές βυζουά που δεν τρελλαίνει από εμφάνιση και γενικά σε όλα της.Χτυπάει κανονικά το σέικερ τουλάχιστον μέχρι πρότινος γιατι στο κινκυ δεν την εχω δοκιμασει.

6)ευα φλορι(η ψηλή αλόγα ρουμάνα μπουνταλού πρωην αλκα).Εντελώς αδιάφορη κατ'εμε.

7)χριστίνα καυλούμπα όλιβ οιλ πρώην αλκα.Φοβερό κορμί για σαλιερικούς λάτρεις της παλιάς καλής κινηματογραφικής δεκαετίας

8)λορενα(ωραία καυλίτσα με μπλέ ματάκια καλή εργάτρια που πρώτη φορά την είδα σε αυτό το ιδρυμα)

9)έλενα(αδιάφορη ρουμάνα από πρώην αντολή και μούσσες τελευταίως).Δεν ασχολούμαι μαζί της

10)κριστίνα ελένα(πολυ σεξυ ρουμάνα με πολυ ωραιο κορμί και φάτσα καυλωτική).Ουδεμία σχέση όμως με το παρουσιαστικό το μετέπειτα...

11)αντρέεα(η πολύ γλυκιά μελαχροινή ρουμανίτσα φαρμακοποιός στο επάγγελμα πρώην ντάιαμοντ ντόλλς).Αδιάφορη κατα τα άλλα στα υπόλοιπα του "δωματίου επικοινωνίας"

12)αντρέεα ντέεα(η ρουμάνα σούπερ χότ τιβι περσόνα η οποία πραγματικά είναι ένας μελαχροινός μούναρος με τα όλα της.Δείτε την και στο φέισμπούκι "ändreea deea".Καταπληκτική δουλειά ο ρουμάνος φουστάνος στα βυζιά της ο οποίος έχει καταφέρει το εξής απίθανο...να έχει μόνιμα τις 2 ρώγες καυλωμένες..τί διάολο?σιλικόνη και στις ρώγες έβαλε?
.Εννοείται συνίσταται μόνο για απλη χοροδιδασκαλία..

13)αλίνα ή αλλιώς πρώην ντιάνα του λολίτα(μας είχε εγκαταλείψει για ένα διάστημα)αλλά νά που εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο.Καύλα όπως πάντα!προτιμήστε την για προσωπική χοροδιδασκαλία.

14)κάτια βασίλεβα(η ξανθιά ξενέρα των σόους)

15)έλενα ντίμα(μελαχροινό εξαιρετικά καλό κοριτσι με μεγάλα βυζιά,αλλά ασχημούλα στα υπόλοιπα.)

16)λίντα γκάρνερ(η άλλη ξενέρωτη μελαχροινή των σόους που κάνει το λεσβιακό με την κάτια)

17)λίλυ με νέο λούκ (γυαλιά μυωπίας).Το χαρακτηριστικό στην καρυάτιδα αυτή της συγγρού είναι ότι παρά τον φαρδύ πωπό και γενικά την μεγάλη πίσω ανάρτηση δεν υπάρχει ίχνος κυτταρίτιδος,στοιχείο θετικόν για το μέλλον της.

18)μια ξανθιά κοντή με ωραίο κορμί και φάτσα γριάς που δούλευε ντάιαμοντ ντόλλς μέχρι το καλοκαίρι.Ίσιο πλατινέ ξανθό μακρύ μαλλι.

19)μια καστανοκοκκινομάλλα κούκλα που φοράει συνήθως κόκκινα,αλλά πολύ ντιβίζει,νομίζω λάουρα την λένε.

20)αντζελίνα(πρώην λολίτα,αλκατράζ μέχρι το καλοκαίρι,πολύ γυμνασμένο κορμί,αλλά από φάτσα χάλια)

21)μια κοντοπούτανη ρουμανίτσα με πολύ καλοσχηματισμένο κορμάκι που δεν θυμάμαι όνομα και δεν ξερω τιποτα.

22)επίσης μια υπέροχη μελαχροινή κούκλα μέτριο ανάστημα που τα πιάνει πάντα κότσο τα μαλλακια της και έχει ένα υπέροχο γλυκό προσωπάκι.Όποιος μπορεί ας πεί όνομα.

23)μια εσθονή νταρντάνα με πολύ μέτριο πρόσωπο πανύψηλη.Πάλι εννοείαι οποιος ξέρει όνομα ας πει

24)μιά άλλη μάλλον εσθονή ωραία περιεργα χαρακτηριστικά προσώπου που μοιάζει ολίγον τι με την γκόμενα την ξωτικιά του άραγκορν στον άρχοντα των δακτυλιδιών.Θυμίστε μου όνομα κλπ..

25)μια μπαζοξανθούλα που χαλάει το όλο ίματζ του μαγαζιού.

26) η συνθια με μεγάλη προιστορία(πρώην αφροδίτη,πρώην ντάιμοντ ντολλς και αλλού,αρκετά περίεργη και μάλλον παλαβη.

πρέπει να είχε και άλλες απλά δεν τις θυμάμαι...μή με παρεξηγείτε.Τα χρόνια παιρνούν η μνήμη πέφτει,αλλά κάνω ότι καλύτερο μπορώ.


υ.γ.παρακαλώ πολύ τον αντμίν όπως μετρήσει αυτή μου η κριτική για 100 διότι θελω να φτάσω τον τσεγιέν στην πρώτη θέση και δεν είμαι στουντιάς οπότε έχω βασικό μειονέκτημα καθότι αν ειχαμε τα μασαζ στις κριτικες θα τον είχαμε φάει με τον μηδενική ανοχή και τον κεμπαμπίτη!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2010
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
132
Likes:
129
Πόντοι:
2.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού