Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 84 10
Στριπτιτζάδικα 126863
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

9.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη το Σάββατο 8/3 προς Κυριακή 9/3. Ήταν το τελευταίο τέτοιο μαγαζί που επισκέφτηκα πριν περίπου 3 χρόνια λίγο πριν εγκαταλείψω την πρωτεύουσα. Και χτες οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν. Οι διαφορές με εκείνη την εποχή είναι ότι τώρα έχει πιο πολλούς ξένους πελάτες και σίγουρα μαζεύει λιγότερο κόσμο από τότε. Επίσης, πλέον σχεδόν όλες πάνω στην πίστα τα πετάνε όλα, πράγμα που τότε δεν γινόταν (με εξαιρέσεις βέβαια). Ο dj είναι πάντα σε μεγάλα κέφια. Οι καναπέδες άνετοι, μέχρι ύπνο ρίχνεις. Οι κοπέλες (στην πλειοψηφία Ρουμάνες) όλες άνω του μετρίου από εμφάνιση με δυο τρεις εξαιρετικές. Όλες όσες ήρθαν πολύ φιλικές. Δεν συνέβη αυτό που γράφει κάποιος συναγωνιστής: το να περιμένω και να μην έρχονται. Απεναντίας, οι κοπέλες ήταν σε διαρκή και ακατάπαυστη κίνηση από και προς όλες τις κατευθύνσεις. Στον προσωπικό χορό (10 ευρώ) είχα την τύχη να πέσω κι εγώ στην Άρτεμις (Ντιάνα επί το λατινικόν), η οποία ίσως να είναι απόγονος του κόμη Δράκουλα, γιατί ρίχνει δαγκωματιές στο λαιμό, στους ώμους και στο στήθος λες και θέλει να σου πιει το αίμα. Οι χορευτικές της ικανότητες όχι και τίποτα σπουδαίο, αλλά ποιος τις γαμεί, αφού το ατού της είναι άλλο: το έντονο έως εξοντωτικό τρίψιμο στο επίμαχο σημείο (με τα δικά της επίμαχα σημεία), το οποίο μπορεί να θεωρηθεί και ως υποκατάστατο του φραπέ. Έφυγε κυριολεκτικά ιδρωμένη από την υπερπροσπάθεια, χωρίς να διαμαρτυρηθεί, απεναντίας έδειχνε (όχι ότι βάζω και στοίχημα) να το ευχαριστιέται.

Στα αρνητικά του μαγαζιού: 1)δεν γίνεται σεξ σοου στην πίστα, αλλά μόνο χορός, 2)δεν σερβίρεται φραπές, 3)δεν έχει μαύρες (αυτό με χάλασε λίγο, καθότι τυγχάνω φαν του είδους).

Τέλος, οι βαθμολογίες μου είναι σίγουρα αρκετά υποκειμενικές, καθώς δεν έχω πείρα από άλλα μαγαζιά για να κάνω συγκρίσεις.
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού