Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 142 10
Στριπτιτζάδικα 202196
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Από τη μιά οι κραυγαλέες φωνές σχολιαστή - συναγωνιστή περί καφέδων και ψητών, που από την εποχή του "athens queens" που παρακολουθώ το κατάστημα μέχρι και σήμερα δεν υπήρχαν και από την άλλη βαρεμάρα για κάθοδο στη λεωφόρο της αμαρτίας, με οδήγησαν στον οικείο χώρο. Οι γνωστοί μεγάλοι άνετοι καναπέδες στη θέση τους, η μετριότητα σε ποσότητα και ποιότητα των τεμαχίων όχι! Αρκετές νέες κοπέλες πλαισιώνουν τη γνωστή και μη εξαιρετέα "Εvita". Αρκετές οι νέες παρουσίες μεταξύ των οποίων και μερικά ρωσιδάκια άκρως ενδιαφέροντα. Η εξυπηρέτηση του προσωπικού, γρήγορη και έντιμη όπως πάντα. Η μουσική ευχάριστη και ο dj ο γνωστός...μελωδός-ποιητής εκ του προχείρου. Με μια σειρά από γυναικεία ποτά, απλούς χορούς και prive θέλησα να ελέγξω τη "διαθεσιμότητα" των τεμαχίων για καφέδες και τα τοιαύτα. Τζίφος. Παρά την προσθήκη μεγάλης κουρτίνας στο χώρο των πριβέ....τίποτα.
Το κατάστημα επιβεβαιώνει αυτά για τα οποία το γνωρίζαμε εδώ και χρόνια: άνετος χώρος, πιο άνετο παρκινγκ ευγενές προσωπικό που αποφεύγει τα "λάθη". Κοπέλες σε gfe διάθεση, αλλά τίποτα το παραπάνω...Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν παρέα με φίλους και να έχουν τη δυνατότητα και μιας κάποιας επαφής με ομορφα κορίτσια από κοντά αντί να ξεροσταλιάζουν στο γνωστό πεζόδρομο του μπουρναζίου και να αρκούνται σε οφθαλμόλουτρο.

Για τους θιασώτες του σωλήνα, εξαιρετικό. Για αυτούς που ψάχνουν το κάτι παραπάνω όχι. (Που τα είδε ο άλλος μέσα στο φορουμ τα καφεδικά και τα μπριζολικά δεν ξέρω)

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2010
Μέλος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού