Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα 197734
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

7.0
Μουσική

9.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
τα παληκαρια εκει μας κανουν πλακα.

δημιουργουν νεα προ'ι'όντα. το νεο προ'ι'όν του καταστηματος ακουει στο ονομα ''κουρτινα''.
ξερω, ειναι μια καινουρια λεξη που δεν την εχετε ξαναακούσει και ειναι και δυσκολο να την προφέρετε. γλωσοδέτης κι ετσ'..

ακουστε, διαβαστε μαλλον, τί ειναι αυτο το νεο προ'ι'όν, καθως και να ανατρεξετε σε λεξικα, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα την βρειτε, καθως τα παληκαρια εκει ειναι και γλωσσοπλάστες. (γλωσσοπλάστης: αυτός που κατασκευάζει ή συνθέτει λέξεις. πηγή: βικιπεδια, γιατι βαριομουνα να ψαξω άλλο λεξικο).

η κουρτινα λοιπον ειναι ενα μεσον για να διπλασιάζεται το ποσο της καταθεσης κατα την εισοδο του πελατη στο πριβε.

λες λοιπον στο τεμαχιο.. ''θελεις ενα 50αρικάκι να παμε μεσα να κανουμε χαρουλες που τις κανουμε κιολας καλα οι δυο μας ??''
και το τεμαχιο σου απανταει.. ''παμε μουράκι μου, αλλα ξερεις ? να.. τωρα εχουμε και ενα καινουριο προσφερομενο προ'ι'όν, κουρτινα το λενε και αυτο δεν κανει 50, κανει 100..''

εσυ λοιπον ωσάν μαλακας ρωτας.. ''και τί παραπανω θα κανουμε βρε κοπελα με τα υπολοιπα 50 ευρω ?''
και τρως ξερη την απαντηση.. ''τί παραπανω να κανουμε μουρό μου ? αφου οι δυο μας τα κανουμε ολα.. τα υπολοιπα 50 ειναι για την κουρτινα, για να μην μας βλεπουν οι αλλοι..''

δεν της απαντησα οτι μου αρεσει να με παιρνουν μάτι, την έτζασα..

παντως ρε μαλακες (του καταστηματος εννοω), αν βαζατε τα τεμαχια να μας λενε οτι με 50 ακομη θα βλεπαμε τιποτα μετεωριτες απ τον άρη, θα εμπαινα για πλακα..
giorgospapa
Τιμημένος
10
Πόντοι:
2.157
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Masazonomaxos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού