Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 8 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.0
Χώρος
 
5.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Δεν είμαι και ο ποιό έμπειρος σε αυτή την κατηγορία αλλά μετά από 2 επισκέψεις είπα να πώ την γνώμη μου.
Τίποτα το ιδιαίτερο ο χώρος αλλά και οι κοπέλες του οι περισσότερες είναι μικρά Ρουμανάκια. Εξαίρεση η Ειρήνη μία μιλφ με ενισχυμένο στήθος Ουκράνα. Που δεν ξεκολάει και εύκολα από δίπλα.
Τα περισσότερα είναι μπόλικα με κοιλίτσα και βυζάκια. Δήλαδή αν ψάχνεται για μοντέλα δεν θα βρείτε. Η χαρά της κυτταρίτιδας αλλά εμένα δεν με χαλάει γιατί μου αρέσουν τα γεμάτα και τα στρουμπουλά.
Την δεύτερη φορά είχαν φέρει και κάτι μαυρούλες, η μία μάλιστα ήταν και νταρντάνα.
Στα πριβέ δεν είχε εξτριμ καταστάσεις απλά τα πετούσαν όλα έξω και τριβόντουσαν πάνω σου. Όσες δοκίμασα πάντως ήταν καλές και καθαρούλες. Αν σε γνωρίσουν λιγάκι την επόμενη φορά που θα πάς αφήνουν περισσότερα πράγματα και υπήρξαν και υπονοούμενα και για εκτός κέντρου υπηρεσίες. Το ποτό μας 10, των κοριτσιών 20, το πριβέ 36 (ούτε 35 ουτε 40 !!!!).
Το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και μάλιστα επειδή την πρώτη στην παρέα είχαμε ψιλοξεσαλώσει με ποτά και χορούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας έλεγαν το σύνολο μην έχουμε εκπλήξεις. Στο τέλος έκαναν και μιά γερή έκπτωση.
Γενικότερα δεν ήταν άσχημα ούτε τίποτα το εξαιρετικό, Το κλίμα ήταν πάντως ζεστό.
Από ότι λένε πάντως τα κορίτσια η κίνηση έχει πέσει κατακόρυφα όχι μόνο στο δικό τους αλλά γενικότερα. Η κρίση χτυπάει και αυτούς. Κάποια στιγμή θα ξαναπάω αν και δεν γουστάρω να τα χώνω για τριψίματα.
veneto
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
1.325
Πόντοι:
6.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού