Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοριτσιών
 
4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.0
Χώρος
 
4.0
Μουσική
 
5.0
Ποιότητα ποτών
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Καλησπερα συναγωνιστες και Καλη Χρονια!!
Εκανα το λαθος να παχω μια βολτα χτες απο το μαγαζι... Τι τοθελα???? Πηγα περιπου στις δυομιση κ ξενερωσα. Καταρχας η εισοδος μου φανηκε ακριβη, 15ευρω αλλα νταξει, Πρωτοχρονια ειναι , δε γαμιεται...
Ο πορτιερης περιμενε να πληρωσουμε κ μετα μας ειπε οτι "παιδια ξερετε το μαγαζι ειναι φισκα κ δεν εχει τραπεζια, θα πρεπει να περιμενετε ορθιοι μεχρι να αδειασει καποιο" που φυσικα δεν αδειασε μεχρι να φυγουμε.
Κατσαμε στη μπαρα κοιτωντας ενα καυλωτικο σοου λεσβιακο, με τα κοριτσια ναχουνε αρπαξει τα δονηταρια κ να πηγαινουν τραπεζι τραπεζι και να ξηγιουνται. Καλα αρχισαμε σκεφτηκα.
Εκει ομως τελειωσαν ολα. Καθως λοιπον εχουμε βολευτει στο μπαρ κ πινουμε τα καθαρα (ευτυχως) ποτα μας, ερχεται η πρωτη για χορο. ΣΑΥΡΑ ΣΚΕΤΗ..
Παιρνει πουλο κ συνεχιζω να κοιταω πιστα.
Σκαει μια μαυρουκα στο φιλαρακιμου,τη στελνει. Επειτα αρχισαν κοπελες κ γκαρσονια να σκανε διπλα μας, να μας σκουντανε να περασουν, να με σπρωχνουν για να μιλησουν στη barwoman και μου σπασανε τα νευρα.
Τραπεζι ουτε κατα διανοια.
Το απολυτο ξενερωμα ηταν οταν βγηκε ενας μαλακας στη σκηνη κ εκανε το ταχυδακτυλουργο.Πολλα κιλα μαλακας. Ξενερωσαμε κ φυγαμε επι τοπου, ισα που προλαβαμε να πιουμε τα ποτα.
Ειχε μερικες ωραιες κοπελες αλλα ηταν η μειωνοτητα. Οι περισσοτερες ειναι του τυπου που θα εβλεπες στο δρομο κ ουτε να τις φτυσεις δε θαθελες. Ο χωρος για να αεριστει καλα μονο μι αλυση υπαρχει, να ξηλωσουνε το ταβανι κ να το αφησουν καμπριο,μονο ετσι θα γλυτωσουμε απο τις καπνες κ τα ντουμανια.Τα ποτα περιεργος καθαρα, το γκαρσονια ο ενας πιο μαλακας απτον αλλο, τους μιλαγες κ σε γραφανε, σε παραμεριζανε να περασουνε κ ουτε κανε ενα σορρυ, κατι, για τους τυπους που λενε.
Μονο το παρκινγκ ειναι καλο γιατι παρκαρα στην Τατοϊου.
Δυστηχως τοσο χαλια δεν εχω ξαναπερασει σε ολη την πολυετη μου εμπειρια απο τα στριπ. Ισως ναταν και η μερα, αλλα και παλι το φερσιμο του προσωπικου απο πορτιερη μεχρι γκαρσονια απλα δεν δικιολογειται.
θα πρεπει να γινει κατι πολυ συνταρακτικο για να σκεφτω να ξαναπαω..
Μέλος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού