Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 209 10
Στριπτιτζάδικα
377787
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
7.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Το Αλκατράζ είναι από τα λίγα καλά μαγαζιά που με πείσμα αντιστέκονται να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες σε εποχή κρίσης. Εγώ πέρασα με τον κολλητό μου προπροηγουμενο Σάββατο. Είσοδος ένας ευγενικός κύριος και ξανθιά κυρία μας καλωσόρισαν. Ευτυχώς βρήκαμε τραπέζι και ήπιαμε βότκες λεμόνι Stoli πολύκαθαρά μάγκες τα ποτά και περιποιημένα με φετούλα λεμόνι και σωστή ποσότητα χωρίς τσιγγουνιές. Αμέσως έκατσαν στο τραπέζι 2 κοπέλες που ήθελαν κέρασμα αλλά δεν δέχτηκα καθώς χρειαζεται 20€ ποτό κοπέλας εκτός αν πιει σφηνάκι σαφώς φτηνότερο . Πήραμε όμως χορούς, εγώ την Ντάρια μελαχροινή από Ρωσσία αν και πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και Βουλγάρα, μου άρεσε όμως πλυμμένο νινακι καθαρή, στο τέλος έβγαλε και κοκοράκι. Έγκυρα το τριαρακθ στήθος της σαν μανιακός και δεν έλεγε όχι . Ο φίλος μου απ' ότι θυμάμαι πήρε εξωτική μαυρούλα Κολομβιανή με τατουάζ έμεινε ευχαριστημένος είπε. Το show με χάλασε λίγο που είχε και Αντρέας ντυμένοι ιταλική μαφία και καλά, όμως η καθαριότητα του χώρου, η φιλικότητα των μπάρμαν, η ατμόσφαιρα αντιστάθμισαν θετικά τις εντυπώσεις. Σίγουρα η εμπειρία μου μάγκες είχε θετικό πρόσημο πέρασα καλά και θα ξαναπάω εννοείται!!! ❤️
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2026
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού