Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 118 10
Στριπτιτζάδικα 280018
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

6.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εκείνη την Παρασκευή πήγαμε και στα τρία κανόνια της Συγγρού, αν και αξίζουν κι άλλα μαγαζιά εκεί γύρω, όποιος γουστάρει να πάμε να τα περπατήσουμε να τον πείσω. Θα συμφωνήσω με τον φίλο απ'το φόρουμ που έγραψε πως σου δίνει περισσότερο την εντύπωση ότι είναι μπαράκι παρά club ή στριπτιζάδικο. Τα συνδυάζει όμως καλά και τα δύο και στον φίλο μου άρεσε γιατί ένιωθε πιο χαλαρά χωρίς την επιβλητικότητα του showroom (χώρος επίδειξης) ενός μεγάλου μαγαζιού. Έπιασε κουβέντα με μια μπαργούμαν και την βρήκε τόσο ενδιαφέρουσα (μέχρι και πτυχίο πανεπιστημίου είχε η κοπέλα) που δεν τον ξεκολλούσα μετά να πάμε στο Αλκα. Παραλίγο να φωνάξουν κουμπάρο...

Η ατμόσφαιρα στο μαγαζί η καλύτερη απ' όλα αν γουστάρεις να νιώσεις κομμάτι της διασκέδασης, όχι καθαρά σαν πελάτης που πληρώνει κι απολαμβάνει αλλά θαμώνας που συμμετέχει σε διάφορα παράξενα ερωτικά απρόοπτα ως ένας από το παιχνίδι, σαν μέρος της δράσης κι όχι απλά θεατής. Πιο συμμετοχικό δηλαδή και πιο χαλαρό.

Βρήκα κι εγώ ένα πιπινάκι και στην αρχή ένιωθα λίγο μαγκωμένος να το πιάσω, είχε κυριολεκτικά τέλειο σώμα και μαγικό χαμόγελο, αλλά στο 2ο ποτό που την κέρασα σκέφτηκα "τι κάνεις, δεν είσαι σε καφετέρια" και άρχισα να της χαϊδεύω τους ώμους, να πλησιάζω σε σχεδόν αγκαλιά, μετά πλάτη, μέση και φτάσαμε στο καλό. Της σφίγγω μια το κωλαράκι πολύ διακριτικά, καθόταν, δεν πήγα προς κέντρο αλλά έπιασε το νόημα, ήρθε πιο κοντά μου και με ένα τρόπο να μην φαινόμαστε κι άρχισα με το στήθος της διακριτικά πάντα. Έπρεπε να βγάλω το πανάκριβο πουκάμισο να το κρεμάσω στις ρώγες της, τι καύλα έβγαλε και ερωτισμό έπαθα την πλάκα της ζωής μου.

Χάρηκα τόσο πολύ που στεναχωρήθηκα. Αυτά τα θεϊκά πλάσματα μπορούμε να τα χαρούμε μόνο για λίγο. Ας είναι, καλύτερα ΒΕΛΟΥΔΟ και να το τρίψω μια φορά στο πρόσωπο μου παρά βελέντζα στο σβέρκο μου κάθε μέρα.

Αξίζει σίγουρα σαν εμπειρία, θα ξαναπάω όταν θέλω ερωτικό μπαράκι με στριπτίζ, τα κορίτσια από κουκλάρες μέχρι όμορφες καθημερινές (έχει τρελά μωράκια η Αθήνα), δεν ξέρω για πριβέ γιατί δεν πήρα αλλά το έχω στο πρόγραμμα για την επόμενη. Μερικές πουλούσαν και φουλ τρέλα για φάση να ξεσκάσεις, να ξεδώσεις. Ποτά καλά, προσωπικό ΑΡΙΣΤΑ, πιάσαμε και κουβέντα με την πόρτα στην έξοδο ώρες πρωινές.

Προτείνεται με κλειστά μάτια για ΠΠΣΚ, ίσως ΔΤΤ αν δεν έχει κόσμο να μην έχει τόση τρέλα αλλά ίσως πάλι σας προσέξουν και καλύτερα. Προσοχή στην ερωτεύσιμη μπαργούμαν!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 24, 2026
IG
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ronnie J, newbrdlo@gmail.com, Ξάδερφος και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαΐου, 2026
Παικτη γραψε 5 μηνυματα σε νημα,θελω να σου στειλω για καποια πληροφορια που εχω στο μαγαζι,στειλε μου μηνυμα γιατι σκεφτομαι να το τσεκαρω
review reaction 1 AHATIS
26 Μαΐου, 2026
145.........πες μας και εμας εαν εχεις τιποτε καλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2