Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 10 10
Στριπτιτζάδικα 29255
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοριτσιών

9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

10.0
Χορός κοριτσιών (privé)

10.0
Χώρος

10.0
Μουσική

10.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είχαμε κανονίσει να πάμε με δύο μάγκες φίλους Αθηναίους. Μου κάνουν πίσω αυτοί, ότι δε μπορούν, και πάω σόλο. Σιγά μη ζοριστώ.

Τετάρτη και φτάνω και νωρίς, πριν τις 12. Πολύ καλό προσωπικό, μου έκανε εντύπωση. Εξυπηρέτηση άψογη. Τα κορίτσια έκατσαν κοντά αλλά δεν πίεζαν. Μετά που ήπια το πρώτο έρχεται μία. Να πιούμε ποτό; Να πιούμε της λέω. Πολύ ευχάριστη παρέα. Μου άρεσε πολύ σαν γυναίκα.

Είχε έρθει πριν λίγα λεπτά ένας κορίτσαρος με πόδια να σαλπάρεις πάνω τους για βδομάδες. Τα σηκώνει μία και ψηλά, "αμάν τσολιά μου" σκέφτηκα. Το μικρό όμως που μιλούσαμε μου πήρε το μυαλό. Έρωτας το κορίτσι αυτό, ο απόλυτος έρωτας.

Μου κάνει κι άλλο ποτό (20). Βεβαίως εγώ. Πάμε και για χορό της ζητάω. 10 ο χορός. (Κοκό δεν ξέρω αν έχει, δε ρώτησα). Δέχεται. Φοβερή στο χορό, καλλιτέχνης πραγματική. Με κοίταζε μες τα μάτια και ταξίδευα στη στρατόσφαιρα. Η πιο όμορφη γυναίκα στη γη, ένας άγγελος.

Δεν είναι μεγάλο μαγαζί και δεν έχει και πάρα πολλές κοπέλες αλλά έχει ποιότητα και διασκέδαση. Και η μουσική μου άρεσε.

Γενικά, πέρασα πολύ καλά. Έφυγα στο δίωρο διότι με περίμεναν Μπουρνάζι...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 29, 2026
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Rokko28, The Kraang και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2026
Με το μαλακό φίλε λάου λάου. Κοίτα να φάς όλα τα χωράφια στο μωρό.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1