Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 116 10
Στριπτιτζάδικα
247828
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
3.0
Μουσική
4.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Λόγω φίλου που έρχεται καυλωμένος από επαρχία κάθε μερικές εβδομάδες για δουλειές βρέθηκα στο μαγαζί μετά από κανένα χρόνο ένα βράδυ καθημερινής. Ο χώρος για τον πέουλα, κάπνα παντού, καρέκλες από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων και διαλυμένες τουαλέτες μέσα στη βρώμα. Καλού κακού κάντε και κανένα εμβόλιο πριν πάτε να κατουρήσετε. Το μαγαζί είχε καμιά 15ρια κοπέλες, κυρίως μέτριο επίπεδο και 2-3 καλές αλλά όχι τοπ. Προσωπικό OK, μας έδωσαν τραπέζι και έφεραν τις γνωστές πράσινες μπύρες, αν καθάριζαν και καμιά τουαλέτα να μας προστατεύσουν από τον τύφο καλά θα ήταν, αλλά μην έχω και απαιτήσεις. Πολλοί πιτσιρικάδες μέσα και μουσική για κοινό γεννημένο στα 2000s, ήταν και ένας με φόρμα Atromitos FC που μάλλον ήρθε κατευθείαν από βραδiνή προπόνηση (έλεος ρε bro). Υπάρχει κίνηση στην πίστα και δε βαριέσαι αλλά οι γκόμενες δεν κάνουν και πολλά, βγάζουν το σουτιέν με το ζόρι. Λόγω κίνησης οι κοπέλες έρχονται αργά από τα τραπέζια. Ο φίλος πήρε να σπρώξει μια κοντή νοτιοαμερικάνα στο 100ρι. Όταν έμεινα μόνος στο τραπέζι πέρασε μια Λιθουανή ή Λετονή (δε θυμάμαι σίγουρα) μιλφ καλό με καλά αγγλικά και επειδή βαριόμουν να είμαι μόνος όση ώρα μπάζωνε ο άλλος την κέρασα ένα ποτάκι (30Ε αν θυμάμαι καλά). Δυστυχώς δεν πάει all the way στο μεγάλο πριβέ γιατί θα της έριχνα ένα μανίκι. Την πήρα στο μικρό για το χαβαλέ και να περάσει η ώρα στο 50ρι, καλό κορμί και ευχάριστη. Φεύγοντας είδαμε κάτι κάγκουρες να τραβάνε βιντεάκια στην είσοδο για το TikTok τους υποθέτω. Συνολικά πολύ μέτρια κατάσταση, για μια φορά το 6μηνο να χαλάσετε 100-200 ευρώ για πλάκα παρέα με τους TikTokers ΟΚ είναι αλλά μην έχετε προσδοκίες για ποιότητα. Ημερομηνία ενδεικτική.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2026
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2

Απλά κάνει επιλογές. Θέλει gentlemen.
Απίστευτη γυναίκα και στο κορμί και στο πνεύμα. Θα μου μείνει αξέχαστη.
Μάλλον είναι κάποια άλλη, αυτή ήταν ένα MILF με γυμνασμένο κορμί γύρω στα 40, αλλά καμία σχέση με απίστευτη, μην τρελαθούμε.