Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 181 10
Στριπτιτζάδικα
281476
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
6.0
Χώρος
9.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είσοδος στο μαγαζί κατά τις 12:30 με 01:00 με 2 συναγωνιστές.
Ο ευγενικός σερβιτόρος μας πάει στο μπαρ και πιάνουμε την γωνία που ήταν άδεια.
Το μαγαζί κατά 75% γεμάτο με πάρε πολύ μεγάλο ρόστερ.
20+ γυναίκες σίγουρα για όλα τα γούστα.
Εγώ πήρα την σοφία την Ουκρανίδα η οποία τιμάει το δεκαρικο.
Πολύ δυνατή είναι μια έγχρωμη από την Γκάνα που άμα έχεις καύλα για την συγκεκριμένη φυλή είναι ότι καλύτερο.
Εγώ ο κυρίως λόγος που πήγα ήταν για να δω την Κρίστι.
Αλλά τα παιδιά ήθελαν να φύγουν δυστυχώς.
(Εγώ καθόμουν και μέχρι το πρωί)
Μας είπαν ότι βγαίνει 03:30 πρώτη φορά.
Επίσης μας είπαν κάποια κορίτσια ότι γαμιουνται σε πάνω χώρο με 250€ για 20 με 30 λεπτά.
Κάτι το οποίο δεν αξίζει με τίποτα εκτός άμα φας τρελή καύλα με την εν λόγο παρουσία.
Καλή εμπειρία η συγκεκριμένη μέρα θα ξανά πάω με παραπάνω ευδιάθετη παρέα για να δούμε και την κριστι.
Υστερόγραφο1: έρχονται κάποιες μόνες τους και σε προσεγγίζουν κτλπ όπως θα έπρεπε. Σε άλλα στριπ απλά κάθονται στο κινητό και οριακά να σου έρθει μία
Υστερόγραφο2:στον χώρο δεν κλέβουν ούτε σπρώξιες πίσω κανονικά πιασίματα γλείψιμο και φιλιά κάποιες κτλπ.
Υστερόγραφο3: δύσκολα θα αρνηθούν θεωρώ ακόμα και απλό χορό σε άλλα μαγαζιά μου έχει τύχει να μου πει δεν θέλει χώρο θέλω ποτό κτλπ η δεν λαβ πριβέ πήγαινε με άλλη.
Ο ευγενικός σερβιτόρος μας πάει στο μπαρ και πιάνουμε την γωνία που ήταν άδεια.
Το μαγαζί κατά 75% γεμάτο με πάρε πολύ μεγάλο ρόστερ.
20+ γυναίκες σίγουρα για όλα τα γούστα.
Εγώ πήρα την σοφία την Ουκρανίδα η οποία τιμάει το δεκαρικο.
Πολύ δυνατή είναι μια έγχρωμη από την Γκάνα που άμα έχεις καύλα για την συγκεκριμένη φυλή είναι ότι καλύτερο.
Εγώ ο κυρίως λόγος που πήγα ήταν για να δω την Κρίστι.
Αλλά τα παιδιά ήθελαν να φύγουν δυστυχώς.
(Εγώ καθόμουν και μέχρι το πρωί)
Μας είπαν ότι βγαίνει 03:30 πρώτη φορά.
Επίσης μας είπαν κάποια κορίτσια ότι γαμιουνται σε πάνω χώρο με 250€ για 20 με 30 λεπτά.
Κάτι το οποίο δεν αξίζει με τίποτα εκτός άμα φας τρελή καύλα με την εν λόγο παρουσία.
Καλή εμπειρία η συγκεκριμένη μέρα θα ξανά πάω με παραπάνω ευδιάθετη παρέα για να δούμε και την κριστι.
Υστερόγραφο1: έρχονται κάποιες μόνες τους και σε προσεγγίζουν κτλπ όπως θα έπρεπε. Σε άλλα στριπ απλά κάθονται στο κινητό και οριακά να σου έρθει μία
Υστερόγραφο2:στον χώρο δεν κλέβουν ούτε σπρώξιες πίσω κανονικά πιασίματα γλείψιμο και φιλιά κάποιες κτλπ.
Υστερόγραφο3: δύσκολα θα αρνηθούν θεωρώ ακόμα και απλό χορό σε άλλα μαγαζιά μου έχει τύχει να μου πει δεν θέλει χώρο θέλω ποτό κτλπ η δεν λαβ πριβέ πήγαινε με άλλη.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2026
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού