Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 154 10
Στριπτιτζάδικα 242378
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

6.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν βραδάκι καθημερινής μια εξόρμηση στο συγκεκριμένο μαγαζί, είχα καιρό να πάω και είπα να ρίξω μια βόλτα να δω τι παίζει. Ωραίος χώρος, πολύ ικανοποιητική εξυπηρέτηση όποτε χρειαζόταν να ρωτήσεις κάτι. Πήρα μια μπυρίτσα και άραξα σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πίστα που με έβαλε το γκαρσόνι. Ωραία η παρουσία των κοριτσιών, εμφανισιακά είμαι δύσκολος θα έλεγα αν και βρήκα αυτό που ήθελα (συνήθως προτιμώ να μην το βρίσκω γιατί αδειάζει η τσέπη μου στάνταρ) :-) :-) Το μαγαζί παρόλο καθημερινής μετά από λίγη ώρα γέμισαν αρκετά τραπεζάκια. Οι κοπέλες πηγαινοερχόντουσαν πολύ συχνά. Η μουσική μου φάνηκε λίγο δυνατή αλλά δεν με χάλασε καθόλου αυτό. Για το πριβέ ρώτησα μια ξανθιά ΜΙΛΦ που ήρθε στο τραπεζάκι μου για να γνωρίζω... μου είπε ότι υπάρχουν 2, των 50 και 100 ευρώ, τις λέω τι ιδιαίτερο έχει των 100;; Μου απάντησε ότι σε αυτό υπάρχουν κοπέλες που τα κάνουν όλα μπορεί και όχι όμως θα πρέπει πριν το δοκιμάσεις να έχεις μιλήσει με την κοπέλα. Δεν ξέρω τι ισχύει γιατί δεν το επέλεξα. Προσπάθησα να αποφύγω τον χορό αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε αυτήν που με γοήτευσε. Πήρα μαζί της 20 απλούς χορούς και κατά τις 5 το πρωί την έκανα. Θα δείξω χαρακτήρα και θα αργήσω να πάω, λέω σε 3 με 4 ημέρες να είμαι πάλι εκεί. Είναι η πρώτη μου κριτική εδώ ελπίζω να είστε επιεικείς! Χαιρετώ...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2026
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The Kraang, nikos708, στριπακιας13 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2026
20 χορούς? μπραβο, εδειξες αυτοσυγκρατηση και χαρακτηρα
review reaction 3 Rokko28, στριπακιας13, papaphilips και 2 άλλα μέλη
28 Φεβρουαρίου, 2026
Μύστη μου, μήπως σου ξέφυγε το μηδενικό στους απλούς χορούς?
28 Φεβρουαρίου, 2026
20 χορούς;
Τι έκανες ρε συναγωνιστή ανά 5 λεπτά την έπαιρνες;
Και εγώ έχω τις συγκεκριμένες απορίες για την διαφορά 50€ με 100€...
28 Φεβρουαρίου, 2026
Να απαντήσω στα σχόλια. Τους 20 χορούς τους πήρα συνεχόμενους γιατί μου άρεσε υπερβολικά η συγκεκριμένη κοπέλα και δεν μπορούσα να σταματήσω (έχασα την μπάλα)! Πάντως για το θέμα των Prive δεν ξέρω την επόμενη φορά που θα πάω αν θα κοιτάξω να λύσω τις απορίες μου στην πράξη... Σε ελάχιστες ημέρες βέβαια πάλι εκεί θα είμαι... ανάλογα την διάθεση... το ποιο πιθανό να πιω ένα ποτό και να φύγω (χμ... τι λέω δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό) :-) :-) Ίσως ξαναγράψω άλλη μια κριτική μιας και θα επισκεφθώ το εν λόγω μαγαζί σύντομα... Βέβαια δεν ξέρω αν σας ζαλίζω;;;
review reaction 3 papaphilips
28 Φεβρουαρίου, 2026
Λογικά μετά απο 20 χορούς με την συγκεκριμένη πρέπει όντως να ρίξατε και κανα χορό τανγκό σε καμιά γωνία του μαγαζιού.
review reaction 3 paparoupas
28 Φεβρουαρίου, 2026
Συναγωνιστηη τη ξεθεωσες τη κοπέλα 1 ώρα από πάνω σου νταμπα ντουμπα θα χρειαστεί αναρρωτική άδεια από ότι φαίνεται
01 Μαρτίου, 2026
Ακραίο
01 Μαρτίου, 2026
(Noizy) Φίλε επειδή όπως έχω ήδη πει θα πάω σύντομα στο συγκεκριμένο μαγαζί.... αν την πετύχω θα την ρωτήσω :-) :-) Βέβαια για να δούμε αν θα με θυμηθεί;;
02 Μαρτίου, 2026
@FrankyNew δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσει χαχαχαχα ειδικά αν της θυμίσεις λίγο το σκηνικό
03 Μαρτίου, 2026
Τι 20 χορούς ρε τρελέ; Μια φορά πήρα μια 6 και κόντεψε να εκραγεί το καβλι μου.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10