Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 10 10
Στριπτιτζάδικα
30943
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
7.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρωτη επισκεψη στο μαγαζί, πήγαμε κατα τις 05:00, 5 άτομα (άντρες & γυναίκες), €15 εισοδος με ποτό.
Μας έβαλαν σε καναπέ αλλα οχι και πολύ καλο σημειο μιας και υπηρχαν ελευθερα τραπέζια σε καλύτερα σημεία.
Το προσωπικό μου φανηκε λιγο απότομο, στα όρια της ευγένειας.
Γενικα ειχε ενδιαφέρον το σόου, αξίζει. Και υπήρχαν 10-15 χορεύτριες γενικα στο μαγαζί, για ολα τα γούστα.
Πέρασαν 2-3 κοπέλες απο το τραπέζι, και δεν υπήρχε (μεγάλη) πίεση για να παρεις χορούς ή να κεράσεις ποτά.
Σε αλλα τραπεζια περασαν περισσότερες νομίζω, θα ηθελα το ίδιο και σε εμάς.
Πηρα ενα απλό χώρο, €20 - 1 τραγούδι, με μια ψηλή με χρυσο καπέλο, που ειχε κανει ωραίο σοου νωρίτερα, συστήθηκε σαν Λανα ή Λαρα νομίζω (δεν ακουσα καλά)
Μας έβαλαν σε καναπέ αλλα οχι και πολύ καλο σημειο μιας και υπηρχαν ελευθερα τραπέζια σε καλύτερα σημεία.
Το προσωπικό μου φανηκε λιγο απότομο, στα όρια της ευγένειας.
Γενικα ειχε ενδιαφέρον το σόου, αξίζει. Και υπήρχαν 10-15 χορεύτριες γενικα στο μαγαζί, για ολα τα γούστα.
Πέρασαν 2-3 κοπέλες απο το τραπέζι, και δεν υπήρχε (μεγάλη) πίεση για να παρεις χορούς ή να κεράσεις ποτά.
Σε αλλα τραπεζια περασαν περισσότερες νομίζω, θα ηθελα το ίδιο και σε εμάς.
Πηρα ενα απλό χώρο, €20 - 1 τραγούδι, με μια ψηλή με χρυσο καπέλο, που ειχε κανει ωραίο σοου νωρίτερα, συστήθηκε σαν Λανα ή Λαρα νομίζω (δεν ακουσα καλά)
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2026
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

Οποτε δεν εχω και πολλες αντίστοιχες εμπειρίας για να συγκρίνω