Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 154 10
Στριπτιτζάδικα
242315
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοριτσιών
3.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
3.0
Χορός κοριτσιών (privé)
3.0
Χώρος
7.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Επίσκεψη Δευτέρα βράδυ. Απογοήτευση θα έλεγα. Μισοάδειο το μαγαζί. Ίσως το αδικήσω λόγω ημέρας, αλλά υπάρχουμε και εμείς που βγαίνουμε καθημερινές και δεν είμαστε πιτσιρικάδες. Αν περιμένετε Παρασκευή και Σάββατο για να δουλέψετε, καληνύχτα. Ένας ευγενικός σερβιτόρος μας κάθισε και μας εξυπηρέτησε. Ωραίος χώρος, μικρός και διακοσμημένος ωραία θα έλεγα. 6 γυναίκες μετρημένες. Οι 2 απλά καλές, οι υπόλοιπες σε πολύ κακό επίπεδο. Την περισσότερη ώρα οι τέσσερις από αυτές, έπαιζαν με τα κινητά τους απέναντι μας. Οι χοροί γίνονται σε έναν καναπέ κοντά στα τραπέζια λίγο πιο ιδιωτικά. Μην φανταστείτε κάτι το τρομερό. Το κορυφαίο; Οι πιτσιρικάδες πήγαιναν να πάρουν τις γκόμενες από το χέρι να πάνε για χορό. Τι άλλο θα δούμε ρε μάγκες; Πού πάμε να χαλάσουμε τα λεφτά μας ρει; Ποτά κομπλέ. Μουσική μια χαρά. Προφανώς δεν πήρα ούτε χορό ούτε πριβέ. Μια κοπέλα πέρασε ούτως ή άλλως από το τραπέζι μου. Απλά ήπια το ποτό μου και κατηφόρισα προς Συγγρού για να ρεφάρω. Ίσως επιστρέψω για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Αν όχι, δεν νομίζω να χάσω και κάτι το ιδιαίτερο.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2025
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού