Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 72 10
Στριπτιτζάδικα 171635
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

2.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

6.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πέρασα πριν δυο βδομάδες με φίλο που έμενε σε κοντινό ξενοδοχείο και είχε όρεξη για ένα ποτό βλέποντας κώλους. Είχε αρκετές κοπέλες αλλά δεν είδα κάτι να με εντυπωσιάσει, μέτριο επίπεδο. Αν θυμάμαι καλά πριν κανένα χρόνο που είχα ξαναπάει ήταν καλύτερα. Είσοδος 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Υποτονική ατμόσφαιρα, ίσως να το αδικώ λίγο το μαγαζι γιατί ήμουν πολύ κουρασμένος και πήγα αγγαρεία επειδή είχε όρεξη ο φίλος. Μπύρες ΟΚ, μου άρεσε η μουσική, το προσωπικό επίσης ΟΚ. Χοροί στην πίστα για τον πούτσο. Ο φίλος ανέβηκε για πριβέ και εγώ έφυγα πήγα να κοιμηθώ γιατί ήμουν από τις 7 στο πόδι και κουτούλαγα, μετά μου είπε ότι πέρασε καλά με μια MILF που πήρε στα 200, το 8 στο πριβέ το βάζω εκ μέρους του. Πάρκινγκ το βραδύ πάνω στη Μιχαλακοπούλου σχετικά εύκολο. Middling quality που έλεγε κι ένας διευθυντής μου παλιά. Ημερομηνία ενδεικτική.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2025
Spieler
Σπουδαίος
63
Πόντοι:
2.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, STAVROS6969, newbrdlo@gmail.com και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2025
καλησπερα φιλε μου,να σε ρωτησω μια ξανθια βικτωρια απο ουκρανια μιλφακι εκει την εντοπισες?
ηταν εκει ? θα σου στειλω και φωτογραφιες σε προσωπικο μηνυμα οκ?
07 Δεκεμβρίου, 2025
Ρε αδερφε adrium, τι τρελο κολλημα εχεις φαει με τη γκομενα?? Πηγαινε συνεχομενα ΠΣ, και θα την βρεις.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2