Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 31 10
Στριπτιτζάδικα
77906
Γενική βαθμολογία
5.4
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
1.0
Χορός κοριτσιών (privé)
3.0
Χώρος
8.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ενδεικτική ημερομηνία
Ξημερώματα επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί.
Μπήκαμε μέσα παρέα 4 ατόμων με την είσοδο των 10€ (μπύρα ή ποτό + απλός χορός) και μας έβαλε ο σερβιτόρος να κάτσουμε σε ένα τραπέζι δίπλα από την «πίστα» όπου δεν ανέβηκε καμία καθ’όλη την διάρκεια που καθήσαμε στο μαγαζί. Ρίχνοντας μια ματιά στις κοπέλες του μαγαζιού μπορώ να πω ότι :
1) Ήταν περισσότερες από τους πελάτες του μαγαζιού
2) Ότι είναι πιο πολύ κονσομασιόν το μαγαζί παρά σκέτο στριπ με χορούς φέρνει σε Κωλόμπαρο.
Οι κοπέλες (απ’όσο θυμάμαι) ήταν :
1) Λετονή γύρω στα 40 πολύ καλά συντηρημένη
2) Βενεζουελανή γύρω στα 25 επίσης πολύ προσεγμένη.
3) Μια ελληνίδα γύρω στα 55 με βραχνή φωνή λες και ήταν νταλικέρης.
4) Μια από Σκωτία (?) γύρω στα 45 δεν μου πολυτράβηξε το μάτι.
Και κάποιες άλλες που δεν μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ από που και πόσο είναι, λόγω της άθλιας εμφάνισης που είχαν.
Εμείς παίξαμε μπαλίτσα με 4 άλφα όπου ο σερβιτόρος σημείωσε στο κλασικό χαρτί που έχουν οι παλιές ταβέρνες για τις παραγγελίες (πολύ καλτ αυτό!!!)
Μετά από κάμποση ωρίτσα έσκασε η Λετονή για κους-κους με εμένα.
Εγώ την είχα σταμπάρει και της είπα να πάμε για χορό αφού της είχα πει κάποια κομπλιμέντα και αυτή με χαρά σηκώθηκε και με καθοδήγησε στους καναπέδες στο βάθος του μαγαζιού.
Μηδενική διακριτικότητα…
Συμπερασματικά, το μαγαζί δουλεύει καλύτερα με το δικό του κοινό (θαμώνες-πελάτες) όπου είναι μεγάλοι σε ηλικία λόγω της κατάστασης και των κοριτσιών που παίζουν μέσα.
Παρ´όλα αυτά, ο χώρος καθαρός και το μόνο ενοχλητικό ήταν η τσιγαρίλα που είχε καταλάβει την ατμόσφαιρα.
Ευχαριστώ για την ανάγνωση
Ξημερώματα επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί.
Μπήκαμε μέσα παρέα 4 ατόμων με την είσοδο των 10€ (μπύρα ή ποτό + απλός χορός) και μας έβαλε ο σερβιτόρος να κάτσουμε σε ένα τραπέζι δίπλα από την «πίστα» όπου δεν ανέβηκε καμία καθ’όλη την διάρκεια που καθήσαμε στο μαγαζί. Ρίχνοντας μια ματιά στις κοπέλες του μαγαζιού μπορώ να πω ότι :
1) Ήταν περισσότερες από τους πελάτες του μαγαζιού
2) Ότι είναι πιο πολύ κονσομασιόν το μαγαζί παρά σκέτο στριπ με χορούς φέρνει σε Κωλόμπαρο.
Οι κοπέλες (απ’όσο θυμάμαι) ήταν :
1) Λετονή γύρω στα 40 πολύ καλά συντηρημένη
2) Βενεζουελανή γύρω στα 25 επίσης πολύ προσεγμένη.
3) Μια ελληνίδα γύρω στα 55 με βραχνή φωνή λες και ήταν νταλικέρης.
4) Μια από Σκωτία (?) γύρω στα 45 δεν μου πολυτράβηξε το μάτι.
Και κάποιες άλλες που δεν μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ από που και πόσο είναι, λόγω της άθλιας εμφάνισης που είχαν.
Εμείς παίξαμε μπαλίτσα με 4 άλφα όπου ο σερβιτόρος σημείωσε στο κλασικό χαρτί που έχουν οι παλιές ταβέρνες για τις παραγγελίες (πολύ καλτ αυτό!!!)
Μετά από κάμποση ωρίτσα έσκασε η Λετονή για κους-κους με εμένα.
Εγώ την είχα σταμπάρει και της είπα να πάμε για χορό αφού της είχα πει κάποια κομπλιμέντα και αυτή με χαρά σηκώθηκε και με καθοδήγησε στους καναπέδες στο βάθος του μαγαζιού.Μηδενική διακριτικότητα…

Συμπερασματικά, το μαγαζί δουλεύει καλύτερα με το δικό του κοινό (θαμώνες-πελάτες) όπου είναι μεγάλοι σε ηλικία λόγω της κατάστασης και των κοριτσιών που παίζουν μέσα.
Παρ´όλα αυτά, ο χώρος καθαρός και το μόνο ενοχλητικό ήταν η τσιγαρίλα που είχε καταλάβει την ατμόσφαιρα.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση

Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2025
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού