Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 61 10
Στριπτιτζάδικα 124537
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

5.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί. Αν και έχω γυρίσει όλη την Συγγρού, κατέληξα να δοκιμάσω και εκεί. Μικρός χώρος. Μου έκανε εντύπωση πως είχε αρκετές γυναίκες για καθημερινή. Πολλές όμορφες παρουσίες που δεν τις περίμενα. Γούστα για τον οποιοδήποτε. Μελαχρινές, ξανθιές, αδύνατες, νταρντάνες, λατίνες, ρωσίδες, για όλα είχε ο μπαξές. Δεν κέρασα κάποια, και δεν πήρα χορό λόγο χρόνου. Επίσης το τραπέζι που κάθισα δεν έβλεπε πίστα οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Από ότι κατάλαβα από τα συμφραζόμενα, 150€ για σεξ, 50 για πριβέ και 10-20 οι απλοί χοροί. Γνωρίστηκα με 2-3 κοπέλες και έδειχναν πολύ ευδιάθετες. Σέρβις εξαιρετικό και το παλικάρι που μας εξυπηρέτησε ευγενικότατο. Μου έκανε εντύπωση ότι δίπλα στην τουαλέτα στον πάνω όροφο, γίνονταν κάποιο χοροί που θεωρώ πως είναι τα πριβέ. Καλό θα ήταν να είναι πιο προσωπικοί οι χώροι και όχι μπροστά σε όλους. Επίσης ένα αρνητικό ήταν ότι υπήρχε μια μυρωδιά κλεισούρας μέσα που μου έμεινε στα ρούχα. Ήπια βότκα και από ότι κατάλαβα τα ποτά είναι καλά. Μου έκανε θετική εντύπωση και θα επιστρέψω.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2025
Poseidon7
Σπουδαίος
35
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Senteron, Yatoputso, tarifas pirea και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού