Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 154 10
Στριπτιτζάδικα
242430
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
6.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
δεν με χαλαει ποτε μια επισκεψη στο ιδρυμα λογω του ενδοξου παρελθοντος και των πολλων καλων αναμνησεων..και στην ακμη και στην παρακμη του το νιωθω σαν σπιτι μου γιατι το θυμαμαι απο τον πρωτο καιρο που ειχε ανοιξει σαν βετερανος πορνος που ειναι ετοιμος να κρεμασει παπουτσια...επισκεψη με 2 φιλαρακια ο ενας συναγωνιστης μελος του μπου και παιδικος φιλος ο εμπειρος σε οικους ανοχης paiktoura.το επιπεδο κορασιδων μετριο με 2 3 να ξεχωριζουν...λατινες δεν θυμαμαι ονοματα οι οποιες κανουν κατι σαν ανεπαφο χορο...την εχουν δει μουναρες και ολο μη και μη ειναι...και κρατανε και λιγο αποσταση.τις πηραν τα 2 φιλαρακια μου καθως και μια μαυρη γαζελα..εγω σαν εμπειρος σε τετοια ιδρυματα προτιμησα την ανατολικου μπλοκ ξανθια καρινα...μου εβγαζε καυλα και αναποφευκτο το πριβεδιασμα των 80 ευρω...ωραια φαση ηταν...αμα εχεις πιει και 5 6 μπιρες σου φαινονται ολα καλα...δεν τα εκλαψα παντως...καλα να περνατε και γαματε γιατι περνανε γρηγορα τα γαμημενα χρονια
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2025
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2025
Γιατι να κρεμασεις παπουτσια?
P
paparoupas
15 Νοεμβρίου, 2025
μεγαλωνουμε σιγα σιγα...παμε σε κανα μασατζιδικο...τα ξενυχτια δεν ειναι για μας πια χαχα
tarifas pirea
17 Νοεμβρίου, 2025
Ξέχασες να πεις ότι η ξανθιά που πήρες ήταν η πιο φακλάνα 

P
paiktoura
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3