Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 19 10
Στριπτιτζάδικα
51728
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοριτσιών
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
5.0
Χώρος
4.0
Μουσική
3.0
Ποιότητα ποτών
3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ξημερώματα Κυριακής αποφασίζουμε dream team να κατευθύνουμε προς το Elite.
Μπόμπα το ποτό σε ακραίο βαθμό νοθείας, η ατμόσφαιρα αποπνικτική για όσους δεν καπνίζουν και πάει λέγοντας.
Χρησιμοποίησα το χαρτάκι που πήρα στην είσοδο και μπήκα για χορό .
Οκ.. τίποτα το σοβαρό δεν έβγαλε καν τα ζγια-βυ έξω και όταν πήγα να το κάνω εγώ έφαγα και χέρι. Την ώρα που χορεύει ανοίγει διάλογο με την δίπλα για τις μπότες που είχε καθώς τις τράβηξαν το ενδιαφέρον της άλλης .
Το κερασάκι στην τούρτα τώρα…
Πάω και χαϊδεύω το μουνί της λίγο πάνω από το λάτεξ εσώρουχο που φόραγε και έφαγα μια πολύ καλή ντουντούκα
με αποτέλεσμα να ξενερώσω και να ξενερώσει και εκείνη μένοντας μαζί μου λόγω του 10€.
Μετά από κάνα 3-4λεπτο μου λέει «Τέλος» απαντάω εγώ «Πάλι καλά
» .
Στην συνέχεια αφού φύγαμε από εκεί, ρουκέτα για τα στενά της Ηδονής στον Άγιο Παντελεήμονα.
Φωκαίας 27Α στην κατακόμβη.
Η Λούνα έκανε ανατροπή στην περίεργη και άσχημη βραδιά που μου είχε ρίξει την διάθεση.
Μπόμπα το ποτό σε ακραίο βαθμό νοθείας, η ατμόσφαιρα αποπνικτική για όσους δεν καπνίζουν και πάει λέγοντας.
Χρησιμοποίησα το χαρτάκι που πήρα στην είσοδο και μπήκα για χορό .
Οκ.. τίποτα το σοβαρό δεν έβγαλε καν τα ζγια-βυ έξω και όταν πήγα να το κάνω εγώ έφαγα και χέρι. Την ώρα που χορεύει ανοίγει διάλογο με την δίπλα για τις μπότες που είχε καθώς τις τράβηξαν το ενδιαφέρον της άλλης .
Το κερασάκι στην τούρτα τώρα…
Πάω και χαϊδεύω το μουνί της λίγο πάνω από το λάτεξ εσώρουχο που φόραγε και έφαγα μια πολύ καλή ντουντούκα
με αποτέλεσμα να ξενερώσω και να ξενερώσει και εκείνη μένοντας μαζί μου λόγω του 10€. Μετά από κάνα 3-4λεπτο μου λέει «Τέλος» απαντάω εγώ «Πάλι καλά
» .Στην συνέχεια αφού φύγαμε από εκεί, ρουκέτα για τα στενά της Ηδονής στον Άγιο Παντελεήμονα.
Φωκαίας 27Α στην κατακόμβη.
Η Λούνα έκανε ανατροπή στην περίεργη και άσχημη βραδιά που μου είχε ρίξει την διάθεση.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2025
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2025
Τι παίζει με τις τιμές; Εχει είσοδο στυλ Αλκα και Κίνκυ;
G
Gipas23
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1