Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 207 10
Στριπτιτζάδικα 374024
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Στην είσοδο η κλασική ομάδα. Μπήκα με την κοπέλα μου, πήραμε τις μπίρες μας και καθίσαμε μπροστά μπροστά. Τα περισσότερα κορίτσια εμφανίσιμα, μερικά όχι και τόσο. Μία όμως ξεχώριζε – σαν μπαλαρίνα σε ρωσικό μπαλέτο πάνω στον στύλο, απίστευτη! Την είχα δει και σε άλλο strip club, το ίδιο καλή και δυνατή στο πρόγραμμα της. Όσο περνούσε η ώρα, με τις μπύρες και τα σόου, το κάθε act ήταν ακόμα καλύτερο. Οι άντρες χορευτές στη σκηνή είναι πραγματικά showmen – φτιάχνουν την ατμόσφαιρα, και οι κοπέλες την απογειώνουν.

Αποφασίσαμε να πάρουμε ένα group private dance: εγώ διάλεξα μια κοπέλα, η κοπέλα μου έναν άντρα, και μπήκαμε οι τέσσερις στο δωμάτιο. Είχαμε καλή διάθεση, γιατί και οι δύο μας χορευτές έκαναν καλό σόου στην σκηνή. Δυστυχώς, απογοήτευση! Η κοπέλα ήταν κολλημένη στον τοίχο και δεν άφηνε ούτε καν να την αγγίξω, και γενικά δεν έκανε τίποτα να με διασκεδάσει. Την ίδια ώρα, ο άντρας χορευτής είχε πέσει πάνω στην κοπέλα μου, η οποία ξενέρωσε εντελώς γιατί μύριζε άσχημα (προφανώς δεν είχε κάνει κάποια διαδικασία να καθαριστεί μετά τους τόσους χορούς, πιστεύω ότι δεν είχε πλυθεί καν μετά την χρήση τουαλέτας..). Έβαλε μάλιστα και χρονόμετρο, για να είναι «δίκαιο», ενώ η κοπέλα μου σταματησε τον χρόνο πιο νωρίς. Μας πρότειναν να συνεχίσουμε το πάρτι, αλλά φυσικά δεν υπήρχε διάθεση. Επιστρέψαμε στις θέσεις μας για να απολαύσουμε απλώς τα υπόλοιπα σόου.

Ο χώρος γενικά είναι εντυπωσιακος. Η μουσική καλή, τα ποτά μια χαρά. Το προσωπικό σε παρακολουθεί συνεχώς, κάτι που καμιά φορά γίνεται λίγο άβολο. Στο τέλος της βραδιάς, τα χρήματα που ξόδεψα σε σχέση με την εμπειρία που πήρα, ήταν «οκ». Αλλά την επόμενη φορά, σίγουρα θα διαλέξουμε άλλους χορευτές για τις πρόβες καταστασεις.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2025
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Yatoputso, BisexualWannabe, Senteron και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2025
Καλύτερα όχι άλλους χορευτές...άλλο μαγαζί...!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1