Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 8 10
Στριπτιτζάδικα 19616
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοριτσιών

4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

4.0
Χώρος

5.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Είχα χαμηλές προσδοκίες αλλά οχι και όπως ήταν τελικά τα πράγματα. Το προσωπικό ευγενικό, ο χώρος ΟΚ και το σόου καλό σε γενικές γραμμές. Οι κοπέλες λίγες και οι περισσότερες μέτριες στην καλύτερη περίπτωση. 2 καλές μόνο από τις οποίες η μία είχε πάρει αμπάριζα μία παρέα από μικρά και τους έπαιρνε πριβέ έναν έναν και δεν προλάβαινες να την κοιτάξεις καν. Μία άλλη την είχε πλευρίσει ένας μεθυσμένος γέρος στο μπαρ , πάει και αυτή. Οι άλλοι την βγάζαμε με ότι ξέμενε.
Στείλε καμία στο τραπέζι λέω στο αφεντικό, μου στέλνει μία ομορφούλα αλλά χειρότερο αγκούρι δεν έχω πετύχει σε μπαρ. Ουτε κουβέντα ουτε χάδι ούτε τίποτα! Θυμήθηκα τα πρώτα μου ραντεβού. Μετά το ποτό θα την έπαιρνα και χορό αλλά με είχε ξενερώσει τελείως.
Έρχεται μετά μία άλλη που μάλλον το παίζει πολύ ντίβα γιατί της είπα να πάμε για χορό και ήθελε και ποτό πρώτα. Σιγά μη μου κάνεις και συνέντευξη.
Πήρα μια άλλη για χορό τελικα, ωραίο σώμα χάλια προσωπο απλά για να μη φύγω έτσι. Να θες να χαλάσεις χρήμα και να μη θέλουν να στα φανε!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2025
mr_incognito
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ronnie J, newbrdlo@gmail.com, china-girl-lover13 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού