Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 154 10
Στριπτιτζάδικα 242418
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

8.0
Χορός κοριτσιών (privé)

6.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέρασμα καθημερινή. Κόσμος αρκετός, κόντευε να γεμίσει κάποια στιγμή. Κοπέλες κλασσικά καμιά 15αριά, οι περισσότερες Λατίνες.
Απο το τραπέζι πέρασαν τρεις Λατίνες αρκετά όμορφες, η Ταλία, η Μαρία και η Ναταλία. Απο τις υπόλοιπες πέρασε η χοντρούλα Ρουμάνα Ιζαμπέλα, η μιλφ Ρωσίδα Μία και φυσικά η Ζημιά. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει η τελευταία εκεί μέσα, πάντως για μια ακόμη φορά έδειξε το πόσο σπαστικιά και ανάγωγη είναι καθώς αφού της έριξα ευγενικά άκυρο για χορό-ποτό, εκνευρίστηκε ως συνήθως και κάτι μου είπε φεύγοντας. Δεν άκουσα τι, αλλά μάλλον με έβρισε το πουτανί.
Στους χορούς αρκετά καλές οι Κολομπιάνες Ναταλία και Κάρολ.
Η καινούρια άφιξη η Μπάρμπι σχετικά όμορφη αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο. Ανέκφραστη και ξινή ενώ στους χορούς δεν βγάζει το σουτιέν.
Το σόου της Κάρολ με τον δονητή καλό όπως πάντα. Ανέβασε και έναν τύπο στην πίστα και αφού τον ξάπλωσε του έχωσε τη μούνα στο στόμα. Παρά την προτροπή του dj να κάνει παιχνίδι, ο τύπος κόλωσε. Δεν είναι όλοι γεννημένοι κασκαντέρ.
Το κλου της βραδυάς η Γουέντι με τη βεντάλια!!! Η ντίβα του μαγαζιού. Σχεδόν όλο το βράδυ παρέα με τύπο σε καναπέ, να την κερνάει ποτά ασταμάτητα. Όταν μάλιστα ανέβηκε και στην πίστα να χορέψει, το "ποπ" που ακούστηκε απο το άνοιγμα της σαμπάνιας δόνησε το στριπ!!! Έπρεπε να βλέπατε την έκφραση του προσώπου της και το πως κορδώθηκε στην πίστα η φολίτσα απο το Μεντεγίν. Σουρεάλ σκηνικό. Για κάτι τέτοια αξίζουν τα στριπ.

Γενικά το μαγαζί είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, γιαυτό και μαζεύει αρκετό κόσμο. Ωραίες γυναίκες, καλή εξυπηρέτηση και συχνοί χοροί στην πίστα.
Αν δεν πέσει σε παρακμή,όπως τον χειμώνα, θα συνεχίσει να είναι στέκι για καιρό.
Αυτά και καλές διακοπές σε όλους!!!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2025
στριπακιας13
Σεβαστός
20
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 china-girl-lover13, Ronnie J, Thanasaks και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2025
Αυτές τις άοσμες άχρωμες άνευ ουσίας κριτικές γιατί τις ανεβάζετε ρε παιδιά? Το μόνο στο οποίοι πρέπει να αναφέρεστε είναι ποια γαμιεται καλά και τι σας έκανε συν κόστος και μια περιγραφή των κορασίδων που αξίζει κάποιος να ασχοληθεί
review reaction 1 Telis Tipitelis
13 Αυγούστου, 2025
@bixterious. Οι κριτικές όμως αφορούν κυρίως τα στριπ. Δεν είναι κριτική για έσκορτ να εστιάσουμε μόνο στο τι έγινε με την κοπέλα στο πριβέ. Πρέπει να πούμε και δυο λόγια για το μαγαζί και για το σόου. Δεν πάνε όλοι αποκλειστικά για σεξ στα στριπ πάντα. Για τα κορίτσια είπα οτι λατίνες είναι όμορφες. Για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον. Οι υπόλοιπες άφησα να εννοηθεί οτι είναι πιο μέτριες(χοντρούλα Ρουμάνα-μιλφορωσίδα 45+,συν την άλλη την βαρεμένη). Δεν έκανα πριβέ ώστε να γράψω κόστος-εντυπώσεις. Όντως δεν είναι και πολύ καλή η κριτική μου, αλλά και οι άλλοι που γράφουν δυο τρεις γραμμές κριτική και λένε μόνο για το βρώμικο που έφαγαν στην καντίνα απέξω ή για την γκόμενα τους που γάμησαν στο ξενοδοχείο μετά, προσφέρουν πιο ουσιαστικές πληροφορίες??? Δεν νομίζω. Ποιος κάθεται να γράψει αναλυτικά ονόματα κορασίδων που περνάνε απο το τραπέζι?? Ελάχιστοι κάνουμε ρεπορτάζ αν κρίνω απο τις περισσότερες κριτικές.
review reaction 1 china-girl-lover13, Thanasaks, anonX|
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2