Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 110 10
Στριπτιτζάδικα
232145
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
9.0
Χώρος
7.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Βραδινή επίσκεψη στον ναό σόλο αφού πήγαινα καρφί για μια πιτσιρίκα που είχα ξανά δει αλλά δεν είχα την ευκαιρία να κάνω χορό μαζί της . Φτάνω στο μαγαζί και τυχαία ήταν αυτή πάνω και χόρευε , το όνομα αυτής Angel ,λέω ωραία έχω ένα στοιχείο στην χειρότερη να πω στο σερβιτόρο να μου την φωναξει να την γνωρίσω . Έρχεται μια τύπισσα και της λέω ήρθα συγκεκριμένα για την Angel , μου λέει δουλεύει εδώ είναι το ξέρω της λέω . Περνάνε 10 λεπτά και βλέπω την τύπισσα να μιλά στην angel και να κατευθύνεται σε μένα , γνωριζόμαστε λίγο και πάμε απλό χορό να δω λίγο τι και πώς . Μου έκανε έναν πολύ καυλωτικο χορό με κάτι αεροπλανικά. Την ρωτάω αν πάει τέρμα στο μεγάλο πριβέ όπου μου απαντάει θετικά . Επειδή ήμουν τέρμα καυλωμένος και θα τελείωναν σε 1 λεπτό της λέω ωραία έλα σε 20 λεπτά να πάμε μέσα . Προς τιμήν της ακριβώς σε 20 λεπτά ήταν στο τραπέζι μου . Πληρώνω και περνάμε μέσα . Έρχεται μπαλαμουτιαζομαστε λίγο , έχει μοντελέ σώμα με πολύ μικρό βυζί με piercing και στα 2 , το άρωμα της με είχε τρελάνει , την ξαπλωνω και αρχίζω ένα γλυφομούνι της υπομονής πρέπει να ήμουν 4 λεπτά εκεί ανάμεσα στα πόδια της ώσπου την άκουσα λίγο να αναστεναζει και να χαλαρώνει. Πίπα αρκετά καλη ( μου έχουν κάνει και καλύτερες ) στο σεξ αρκετά ενεργητική με πρωτοβουλίες , τελειώνω περίπου σε 20 λεπτά από την ώρα που μπήκε μέσα την φιλάω και φεύγω . Κάθομαι στην θέση μου και χαμογελάω σαν χαζός . Να περνάτε όμορφα . ( Συγγνώμη για την μακροσκελή κριτική ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία όπως έγινε )
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2025
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Από που είναι η πιτσιρικά?