Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 157 10
Στριπτιτζάδικα
246099
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοριτσιών
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
6.0
Χώρος
6.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επίσκεψη στο αθενς μετά απο αρκετό καιρό. Ο χώρος μεγάλος και σκοτεινός, ενώ απο νωρίς είχε ήδη γεμίσει το μισό. Το μαγαζί έχει κοπέλες για όλα τα γούστα. Μοντελέ(λίγες), κανονικές και γεματούλες. Συνολικά δεν πρέπει να ήταν ούτε 15. Λατίνες είχε 3-4 και οι υπόλοιπες ήταν Σλάβες μιλφ οι περισσότερες. Εμένα το ρόστερ γενικά δεν με ενθουσίασε και πολύ.
Απο το τραπέζι πέρασαν δύο μιλφ Ρωσίδες, Ολίβια και Εύα, μέτριες εμφανισιακά. Το ίδιο μέτρια και η Ρουμάνα Μελίνα, η οποία όμως είχε αρκετά καλό σώμα. Μόνο χορό αυτές. Μέτρια και η Ελληνίδα(όπως η ίδια είπε αλλά αποκλείεται να είναι) Χριστίνα η οποία φτάνει στο τέρμα. Συμπαθητική και όμορφη η Μπιάνκα απο Μολδαβία, όπως επίσης και η Στέλλα με το ροζ τοπάκι και τις άσπρες κάλτσες.
Απο κει και πέρα προσοχή στην πολύ όμορφη μελαχρινή Κολομπιάνα Λούνα η οποία στους απλούς χορούς κάθεται με το ζόρι 1 λεπτό. Αξίζει εμφανισιακά αλλά μυρίζει φόλα απο χιλιόμετρα. Φτάνει στο τέρμα αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει το ρίσκο.
Υπήρχαν και δύο σχετικά μικρές σε ηλικία πολύ όμορφες, μια ξανθιά και μια καστανόξανθη,μάλλον Σλάβες οι οποίες όλο το βράδυ την έβγαλαν με μια παρέα αγαπούληδων όπου τα ποτά έδιναν και έπαιρναν ασταμάτητα.
Το σόου με τις φωτιές και την όμορφη Δομινικάνα Πάμελα δεν έλεγε και πολλά πράγματα. Άσε που ξεκίνησε και πολύ αργά κατα τις 3+ όπου το μαγαζί ήταν ήδη μισοάδειο.
Χοροί στην πίστα κάθε 5-10 λεπτά περίπου, ποτά καλά, προσωπικό ευγενικό.
Σαν στριπ δεν είναι κακό αλλά γενικά κινείται στη μετριότητα. Πρέπει να γίνουν βελτιώσεις κυρίως στο ρόστερ κατά τη γνώμη μου.
Αυτά τα ολίγα και καλές στριπότσαρκες σε όλους...
Απο το τραπέζι πέρασαν δύο μιλφ Ρωσίδες, Ολίβια και Εύα, μέτριες εμφανισιακά. Το ίδιο μέτρια και η Ρουμάνα Μελίνα, η οποία όμως είχε αρκετά καλό σώμα. Μόνο χορό αυτές. Μέτρια και η Ελληνίδα(όπως η ίδια είπε αλλά αποκλείεται να είναι) Χριστίνα η οποία φτάνει στο τέρμα. Συμπαθητική και όμορφη η Μπιάνκα απο Μολδαβία, όπως επίσης και η Στέλλα με το ροζ τοπάκι και τις άσπρες κάλτσες.
Απο κει και πέρα προσοχή στην πολύ όμορφη μελαχρινή Κολομπιάνα Λούνα η οποία στους απλούς χορούς κάθεται με το ζόρι 1 λεπτό. Αξίζει εμφανισιακά αλλά μυρίζει φόλα απο χιλιόμετρα. Φτάνει στο τέρμα αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει το ρίσκο.
Υπήρχαν και δύο σχετικά μικρές σε ηλικία πολύ όμορφες, μια ξανθιά και μια καστανόξανθη,μάλλον Σλάβες οι οποίες όλο το βράδυ την έβγαλαν με μια παρέα αγαπούληδων όπου τα ποτά έδιναν και έπαιρναν ασταμάτητα.
Το σόου με τις φωτιές και την όμορφη Δομινικάνα Πάμελα δεν έλεγε και πολλά πράγματα. Άσε που ξεκίνησε και πολύ αργά κατα τις 3+ όπου το μαγαζί ήταν ήδη μισοάδειο.
Χοροί στην πίστα κάθε 5-10 λεπτά περίπου, ποτά καλά, προσωπικό ευγενικό.
Σαν στριπ δεν είναι κακό αλλά γενικά κινείται στη μετριότητα. Πρέπει να γίνουν βελτιώσεις κυρίως στο ρόστερ κατά τη γνώμη μου.
Αυτά τα ολίγα και καλές στριπότσαρκες σε όλους...
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2025
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3

Η Δομηνικανα Παμελα είναι διαθέσιμη για χορό και για τους πελάτες;