Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 117 10
Στριπτιτζάδικα
249886
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
6.0
Χώρος
6.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
ολα πολύ ωραία. πήρα 5 χώρους, 3 χορούς πριβέ , δε πήρα το σπέσιαλ αλλά ήταν όλα πολύ ωραία. εγώ και η παρέα είμαστε εντάξει από το σέρβις εκεί όλα καλά η εξυπηρέτηση, μόνο που οι άντρες της επιχείρησης φάγανε κάποια χρήματα στα ρέστα από εμένα και τον κολλητό μου και είναι μαλακία. γιατί ενώ οι κοπέλες μου φέρθηκαν ωραία και μάλιστα εξηγούσαν το πακέτο λεπτομερώς όταν τις ρωτουσες και δεν έκρυβαν κάτι οι άνδρες που τα κανόνιζαν το έπαιζαν τρελοί και μας έφαγαν τουλάχιστον 30€ και είναι κρίμα γιατί προτιμάω να τα δίνω στις κοπέλες. εκμεταλλευονται την καβλα μας αλλά τουλάχιστον όλα τα άλλα άξιζαν και το show, και το ποτό που πήραμε και ειδικά οι χορός καθώς υπάρχει ποικίλα και η κάθε κοπέλα εκτός του ότι είναι διαφορετική εννοώ από διαφορετικούς σωματότυπους και από διαφορετικες χώρες, η κάθε μία σου χορευει και αλλιώς.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2025
τρελός με δίπλωμα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2025
Να λοιπον που βρισκεται καποιος να πει αυτο για τα λεφτα.Οταν παραγγελνεις πολλα ποτα,στο τελος σε τρωνε 20-30-40ε οι σερβιτοροι κρινωντας μαλλον οτι εχεις χασει το μετρημα.
TK
The King George
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1