Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 182 10
Στριπτιτζάδικα 282421
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

7.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη στο εν λόγω κατάστημα στις 22-5.
Είσοδος αρκετά καλή σου θυμίζει κλαμπάκι κυριλέ αλλά δεν πάει καθόλου το μυαλό σου στο kinky..Ο χώρος μέσα αρκετά άνετος (τουλάχιστον δεν είδα πολλά άτομα όρθια για όλη την διάρκεια) και για τους λάτρεις του ήχου αρκετά καλός και καθαρός χωρίς να σου παίρνει τα αυτιά.
Κορίτσια αρκετά εμφανίσημες με μερικές άσχετες πιτσιρίκες. Την κατάσταση την σώζουν παλιότερες με προυπηρεσία. Ωστόσο το πριβέ το έχουν καραμέλα. Που νομίζουν ότι βρίσκονται στο Miami??
Το πριβέ είναι ένας χώρος ξεχωριστός αριστερά, αλλά μη περιμένετε και πολλά εκει μέσα. Εκτός αν τύχετε στην ημέρα και στη διάθεση της κυρίας.
Ο χορός των κοριτσιών σε καλό επίπεδο αλλά τουλάχιστον εγώ γνώριζα εξ αρχής τι να διαλέξω. Η Αντρέα είναι μαστόρισσα..
Τα γκαρσόνια άνετα και εξυπηρετικά. Ένας μου έκανε πλακίτσα κάθε φορά που πήγαινα για χορό. 500 ευρώ παρακαλώ. Και καλά τι ήθελε να μου πει, ότι είναι φθηνοί?
Τα show σε καλό επίπεδο θυμίζουν λίγο Αλκατραζ για όσους ξέρουν. Πλακίτσα έχει ο νάνος.
Σε γενικά επίπεδα δεν είδα κάτι να διαφέρει σε σχέση με τα άλλα στριπτιτζάδικα. Πως αυτό το στριπτιτζάδικο θα κρατήσει ένα κόσμο πιστό αραγε? Στην εποχή μας η διαφοροποίηση παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν έχω να δώσω λύσεις σε αυτό το επίπεδο. Οι μάνατζερς του μαγαζιού θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό μακροπρόθεσμα.
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού