Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 43 10
Στριπτιτζάδικα
98793
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοριτσιών
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
10.0
Χώρος
8.0
Μουσική
9.0
Ποιότητα ποτών
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σε συνέχεια του τελευταίου μου post, χθες το βράδυ ξαναπήγα Cabaret για την Τεκίλα. Επίσκεψη νωρίς, γύρω στις 12:00. Μόλις είχε φτάσει & η ίδια, πήγε στον πάνω όροφο να αλλάξει. Όπως είχα γράψει, όμορφο πρόσωπο (σαν έφηβη) & σώμα, περίεργο σχήμα κώλου. Με θυμόταν από την προηγούμενη φορά, ήρθε & έκατσε να με χαιρετίσει. Την κέρασα ποτό, τυπική κουβεντούλα σε επίπεδο του αν & που θα πάμε διακοπές. Από μόνη της με παρότρυνε να την χουφτώνω, βυζάκια & μπούτια. Προτείνει για prive, της αναφέρω πως γουστάρω να γλείφω βυζιά & δέχεται, αρκεί να είναι double dance, που δεν με πείραξε γιατί αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Ανεβαίνουμε στα ιδιαίτερα του πρώτου ορόφου, πολύ καλός χορός, χόρτασα βυζάκι (είχε & σκουλαρίκι στη ρώγα, που με τρέλανε). Στο τέλος με ευχαρίστησε & μου είπε πως την επόμενη φορά, θα δώσει βυζάκι & σε απλό prive ή γλυφοκώλι σε double dance.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2024
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2024
Φαίνεται μερακλίδικο κορίτσι η συγκεκριμένη αν προσφέρει και γλυφοκώλι πάντως οποιαδήποτε είναι εξηγημένη σου λέει θες γάβρο τόσα € γαρίδα τόσα .
E
Eklexios_Megas
13 Απριλίου, 2025
Ηθελα να ρωτησω η Klaudia Iron που δουλευει εκει κανει και σεξ αμα της τα σκασεις η οχι?
F
firelight
26 Απριλίου, 2025
firelight έχω πολύ καιρό να πάω στο Cabaret. Όταν πήγαινα, δεν είχα πάρε δώσε με την Claudia, κυρίως γιατί δεν με ενθουσίασε. Οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω.
J
jcdenton
07 Ιουλίου, 2025
σαν τυπος η klaudia iron ti λεει? ειναι προσιτη? εχω φαει αγριο σκαλωμα μαζι της.και θελω να τη γνωρισω απο κοντά.αν ξερει καποιος αν με παραπανω λεφτα κανει σεξ ας το πει και ας πει και ποσο.
F
firelight
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4