Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 21 10
Στριπτιτζάδικα 57149
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βόλτα απο το συγκεκριμένο μαγαζί χθές και είχε κάποιες ενδιαφέρουσες παρουσίες. Η Βαλέρια ειναι μια γκόμενα που έχω ξεχωρίσει , ωραία ξανθιά Ουκρανή με πάθος και ευγένια. Το προσωπικό του μαγαζιού πολυ εξυπηρετικό και οι χοροί στην πίστα όχι τίποτα το φοβερό. Γενικά σαν χώρος ειναι μικρός αλλα συμπαθητικός. Ήπια μια βότκα χάζεψα λίγο και έφυγα δεν πήρα κάποιον χορό αν και ψήνομαι να πάρω ενα πριβέ με την Βαλέρια την επομενη φορά.
Περάσανε και κάτι άλλες απο το τραπέζι γενικά ευχάριστες παρουσίες αλλα η ΒΑΛΈΡΙΑ με κάβλωσε και την έβαλα να μου χαϊδέψει λίγο το πούτσο για να το καταλάβει πράγμα που έκανε με χαρά! Στα υπόψην η συγκεκριμένη για μελλοντικούς χορούς και όχι μόνο.

Φεύγοντας είπα να περάσω μια απο τη γνωστή σε όλους τους εγκριτους κωλοπαράδες PUB 65 ! εΚΕΊ πήγα εξαρχής με άγριες διαθέσεις καθώς ήμουν καβλωμένος απο τα κωλαράκια που είχα δει στο στρίπ σόου. Mπήκα μέσα σε αυτο το παρακμιακό αλλα ταυτχρονα ωραιο κωλοπαράδικο και παρήγγειλα μια μπύρα αμέσως μου την έφερε στο τραπεζάκι μια μελαχροινή (δεν θα γράψω ποια ειναι θα το αφήσω για έκπληξη και στη φαντασία σας) με την οποία κάτσαμε λιγο και τα είπαμε... μετά απο λίγο άρχισαν τα πρώτο γλωσόφιλα όμως και να χαϊδευω τα μπούτια της.

Η πούτσα μου είχε γίνει ήδη σημαία μέσα απο το πανταλόνι και την έβαζα να μου τη χαϊδεψει - γούρλωνε τα μάτια απο την καβλομάρα μου και γρήγορα έπεσε το συμφωνητικό να πάμε στην γωνίτσα να κάνουμε τα δικά μας.

Έκατσα με πλάτη όχι προς τη πόρτα αλλα προς τα μέσα και εκεί πάνω στα καρεκλάκια αρχισαμε να φασωνόμαστε και εγω έδωσα μια και τα κατέβασα ενω έγλειφα και ρουφούσα τις βυζάρες της σαν τρελός. Είχα καβλώσει πάρα πολυ και εντος ολίγου θα ερχόταν ενα δυνατό χύσιμο αλλα έβγαλα απο τη τσέπη μια καπότα τη φόρεσα και η μαντάμ έσκιψε και μου πήρε ενα ωραίο καυτό τσιμπουκάκι !

Το τρίπτυχο γλωσοφιλα - ρουφηγμα στα βυζιά - μαλακισμα ή και πίπα συνεχίστηκε κάνα ευχάριστο δεκάλεπτο ακόμη μέχρι που δεν άντεξα και είπα οτι θα της τα δώσω.

Έπαιξα μια γερή μαλακία έχοντας την μπροστά μου με τις βυζάρες της και τα μαλλιά της να πέφτουν πρόστυχα πάνω σε αυτές και έχυσα πάρα πολύ δυνατά μέσα στην καπότα. Η πούτσα κανα 15λεπτο σημαία ! με κάβλωσε άσχημα που έβγαζε τόσο προστυχα τη γλώσσα της και εγω την ρουφούσα ενω παράλληα έπαιζα τη ψωλάρα μου.

Μετά την εκτόνωση μας πήγα να πλυθώ στο μπάνιο , συνεχίσαμε λίγο τη κουβεντούλα μας σε χαλαρό mood και μετά απόλαυσα τη μπύρα μου και άκουγα τα κάλτ ελληνικά που παίζει αυτο το ωραίο κωλομπαράδικο.

Η κυρά Κατερίνα επι της μπάρας πολύ σωστή και ευγενική. Αμα είχαν καβάτζα θα ήταν στο τόπ 3 ! Καλό μαγαζί εγγυηση για να βγάζουν τα γούστα τους οι κωλοπαράδες όπως εμείς ! (Εννοω τους φίλους που γουστάρουν κωλόμπαρα)

Κωλομπαρέψτε κάνει καλό στην υγεία! Μετά απο ενα σκληρό χύσιμο η βότκα και η μπύρα ειναι ότι πρέπει σε κάλτ κωλομπαράδικα όπως αυτό το καταγώγι.

Άντε και καλά να περνάμε! Και εις άλλα με υγείαν ! Ναι! Ναι!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2024
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.610
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, ThE, Trifonbakatsoulias και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού