Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 83 10
Στριπτιτζάδικα 170490
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα στο κοινό που μας βλέπει ! Είχα πολύ έντονες ορέξεις Παρασκευή βράδυ οπότε δεν θα έμενα στο σπίτι. Ντύθηκα στα γρηγορα και ξεκίνησα αρχικά για ένα ποτό σε αυτό εδώ το μαγαζί. Η κατάσταση λίγο πολύ παραμένει η ίδια με τη προηγούμενη φορά. Νομίζω οτι το μαγαζί θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να βελτιώσει τις τιμές και τις παροχές στα πριβέ. Ο κόσμος θα πάει μια δυο τρείς φορές θα δεί τους χορους το σοου και μετά θα βαρεθεί . Είδα μερικούς χορούς στη πίστα μου κωλοτρύφτηκαν και κάποιες στο τραπέζι και αφού με κάβλωσαν άσχημα σκέφτηκα να κινήσω για το.... πριβέ αλλά του κωλόμπαρου Πιρουέτ το οποίο ειναι πλήρες με 50 ευρώ !

Αφου τελείωσα λοιπόν το ποτάκι μου, σηκώθηκα και κίνησα να συνεχίσω τη βόλτα μου για το συγκεκριμένο κωλόμπαρο. Όταν μπήκα οι τρεις ηταν μόνες και συζητούσαν δεν είχε κόσμο στο μαγαζί καθόλου μόνο εμένα.

Ήρθε η τροφαντούλα Ξανθιά στο τραπέζι μου έφερε το 2ο ποτάκι μου για απόψε και άρχισε να μου τρίβεται. Ε δεν ήθελα και πολύ της είπα να φύγουμε για πατάρι. Αυτήν την εβδομάδα γενικά η όρεξη μου έπιασε ταβάνια. Κάθε μέρα σκεφτόμουν μουνιά και κώλους. Έριξα 3 γαμήσια σύνολο και άλλες 5 μαλακίες... απολαυστικά όλα. 8 φορές σε μια βδομάδα δεν είναι καθόλου κακό!

Πάνω άρχισα να της χαίδευω τη μουνοτρυπούλα της έξω απο το κιλοτάκι της. Καυλώσαμε και οι 2 και ανταλάξαμε μερικά καφτά γλωσόφιλα και ενω εγω ειχα κατεβάσει ηδη το πανταλόνι - της είχα τη ρογα μέσα στο στόμα μου συνεχώς και ταυτόχρονα τον έπαιζα κιόλας.

Μου φόρεσε καπότα χωρις να παίξει τσιμπούκι και την ξάπλωσα ανάσκελα όπου μπήκα μέσα της και άρχισα να την κοπανάω. Το μουνάκι της όπως και τη προηγούμενη φορά ηταν ζεστό και φιλόξενο και είχε πολύ ωραία αίσθηση ! Ιδανικό να της τον χώνεις μέχρι μέσα.

Της σήκωσα τα πόδια και συνεχισα να την γαμάω ευχάριστα ενώ ο πούτσος μου έκαιγε απο κάβλα. Ένιωσα όμως οτι δεν θα άντεχα πολύ ακόμη... βγήκα από μέσα της και ο πούτσος ήταν σημαία! Έβγαλα στα γρήγορα και την μπλούζα και ξαναμπήκα δυνατά μέσα της. Συνέχισα να την παίρνω ώσπου κατάλαβα οτι δεν θα μπορούσα ακόμη για πολύ να μη χύσω ! Αχχχ έκανα... καβλιάρα μου θα χύσω. Χύσε με παρότρυνε αυτή. Οπότε έδωσα μερικές τελευταίες δυνατές ψωλιές και έχυσα πολύ δυνατα μέσα στη καπότα μέσα στη μουνάρα της.

έΓΕΙΡΑ λιγο πάνω της και αγκαλιαστήκαμε ενω μας έφυγαν αυθόρμητα μερικά γέλια. Μετά σηκώθηκα μου έβγαλε τη καπότα με καθάρισε και κάτσαμε λίγο να ηρεμήσουμε. Ένα δυνατό σκηνικό απο αυτά που θα θυμάμαι.

Μετά συνέχισα το ποτάκι μου κάτω στο τραπεζάκι ενω είπαμε και μερικά αστεία μεταξύ μας. Σηκώθηκα φόρεσα το jacket μου και χάθηκα μέσα στην καύτη νύχτα (απο πλευράς δικής μου καάστασης) του Μαρτίου!

Πολύ δυνατό βράδυ - πολύ δυνατή εβδομάδα.... καθώς μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο έχυσα 3 φορές και αυτό έγινε 2 φορές μεσα στην εβδομάδα! Οι ορέξεις βαράνε κόκκινο και αυτό μας ανεβάζει.

Αφήστε τις μαλακίες περι ελλεηνίδων στα θρέντ και τις μιζέριες και ξεκινήστε να καλογαμάτε , πουτάνες - γκόμενες - μίλφ -γκίλφ!

Γαμάτε γιατι χανόμαστε - η ζωή ειναι μικρή.

Τα σέβη μου.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2024
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.587
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, best_hunder, Flaviouras και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2024
Σε λάθος σελίδα τα έγραψες όλα αυτά
review reaction 1 Bartender 74
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1