Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 83 10
Στριπτιτζάδικα 170686
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καταρχάς πριν ξεκινήσω να γράψω οτι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα γράφουν κάποιοι. Εντάξει σαν χώρος υπόγειο είναι , και οταν μαζεύει ενα κάρο μικρούς που καπνίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο δεν μπορούμε να λέμε για τον εξαερισμό.

Εχω κόψει τις πολλές βόλτες σε αυτά τα μέρη παλιά πήγαινα συχνότερα (ποσα λεφτά να φάμε πιά) Χεχε! πήγα σε μέρα που είχε 10 ευρώ είσοδο με ποτό και αν θυμάμαι καλά έναν χορό.

Οι γυναίκες του ρόστερ ειναι σε ικανοποιητικό επίπεδο - έχει και κάτι μικρά άλλο πράμα. Δεν συγκράτησα ονόματα... το μόνο αρνητικό που είδα ηταν οτι οι κοπέλες δεν έρχονται συχνά απο τα τραπέζια. Αυτο είναι μείον βεβαια πήγα και βράδυ που είχε αρκετό κόσμο - σχεδόν γεμάτο.

Συγκράτησα την Μιρέλα η οποία έχει αλλάξει κάτι έχει κάνει στο πρόσωπο απο το 2016 που την θυμάμαι, χρονια πρίν η Αλίνα που ειναι ωραίο καυλόμουνο και κάτι άλλες.

Δεν πήρα κάποιο χορό απλά έκατσα και είδα το σόου στη πίστα με τον μελαχροινό γαμιά και την Αλίνα - καυλωτικό το θέαμα , με έφτιαξε οπότε στην έξοδο σκέφτηκα να περάσω μετά και απο το Χαλαρά που είναι εκει κοντά.

Συνέχισα λοιπόν τη βραδιά στο Χαλαρά οπου με το που μπήκα μετά απο λίγο ήρθε η καυλιάρα κοντούλα του μαγαζιού έκατσε δίπλα μου και άρχισε για ακόμη μια φορά το τρυφερό χαμούρεμα που μου έκανε το πούτσο σίδερο στο λεπτό. Εμμμμ Έπεσα πάνω της και τη φιλούσα παντού ενω αυτη έβαλε το χέρι μεσα στο παντελόνι και αρχισε να μου μαλακίζει το πούτσο.

Φύγαμε σφαίρα για καβάτζα. Εκει τα κατέβασα όλα , μπλούζες παντελόνια και αυτή έβγαλε το κιλοτάκι της και το σέξι κορμάκι που φορούσε. Άρχισα να τρίβω τρυφερά το μουνάκι της και να ρουφάω τα βυζιά της με μανία. Τι ωραίο μουνάκι εισαι μωρό μου της έλεγα σαν ξελιγωμένος.

Έτριβα το μουνάκι της με τον αντίχειρα και βογγούσαμε και οι δύο απο κα΄βλα... της το έδινα στο στόμα να το γλείψει και της άρεσε.

Αυτό ηταν. Φορεσα καπότα και την έβαλα ανάσκελα πάνω στο καναπέ. Την έπαιρνα σιγά σιγά (όπως μου έλεγε άλλωστε) μου έκλεινε το στόμα να μη βογγάω γενικά κάτι έφτιαχνε σαν φαντασίωση με τις κινήσεις που έκανε αλλα μ αρεσε και όλη η ατμόσφαιρα είχε τρομερό ερωτισμό. Ένιωθα μια πολυ ωραία έξαψη καθώς της τον κάρφωνα μέσα στο μουνάκι της το καυτό.

Αχ μωρό μου , μ αρεσει να σ γαμαώ το μουνάκι της έλεγα στο αυτί και φιλιόμασταν με πάθος. Μου έλεγε την παίρνω πιο σιγά και να μη χύσω ακόμη! Πράγμα δύσκολο αλλα κρατήθηκα.

Μετά την ανέβασα απο πάνω και αρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή πάνω στο πούτσο μου ενω εγω της έπιανα σφιχτά τα κωλομέρια και της έγλειφα πρόστυχα τα βυζιά.... τι κάβλα ηταν θέε μου το σκηνικό!!!!

Αφού την πηρα έτσι απολαυστικά σε αυτή τη στάση μετά βγηκα απο μέσα της , την εβαλα ανάσκελα να παιζει το μουνι της να με κοιτάει και να παιζει και τη γλωσίτσα της πρόστυχα ενω εγω τον έπαιζα μέχρι που έχυσα πολύ δυνατα μέσα στη καπότα !!!!

Ένα απολαυστικό σκηνικό. Αράξαμε λίγο... με σκουπίσε με φίλησε και έφυγε. Έκατσα και εγω λίγο να τελειώσω τη βότκα μου άκουσα και λίγα ελληνάδικα απο τα παλιά και έφυγα ικανοποιημένος και ανάλαφρος ! Καπέλο

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2024
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.610
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, Lucifer_gr37, Bambaataa και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2024
ποσο εδωσες για να την γαμησεις?100?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1