Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Στριπτιτζάδικα 164651
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.0
Χώρος
 
6.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίσκεψη στο εν λόγω κατάστημα. Όλες τις φορές μόνο γιατί η παρέα τον πίνει. Ας περάσουμε στον σχολιασμό.
Χρόνια κάτοικος της περιοχής της Καλλιθέας από τα γεννοφάσκια μου, δεν έτυχε να το επισκεφτώ, ποτέ, γιατί δεν είχε την κατάλληλο διαφήμιση που του αρμόζει. Ωστόσο στα πιο βόρεια,στις χρυσές βασίλισσες έχω πάει περισσότερο από τις μούσες. Οι χρυσές βασίλισσες ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, και οι κοπέλες αλλάζουν μέσα στην εβδομάδα που θα δουλεύουν. Στις βασίλισσες , περισσότερος κόσμος, και βέβαια στην εποχή που ζούμε, 5€ ο έξτρα χορός είναι καλό ντιλ.

Ωστόσο δεν είμαστε για τις βασίλισσες εδώ. Το μαγαζί αρκετά άδειο, ωστόσο το βρήκα αρκετά καθαρό όσο γίνεται. Με τέτοιο φως δύσκολο να δεις καθαρα.
Στα διαδικαστικά. Και η υποδοχή κάτω, και ο σερβιτόρος πάνω, αν είσαι κουλ σε παίρνουν με καλό μάτι, και είναι πιο χαλαροί. Μην πάτε λες και θα σας πλακώσουν στο ξύλο. Ναι, προφανώς είναι στριπ κλαμπ, και αν κάνεις μαλακια να της φας, αλλά όσοι συνάδελφοι έχουν περάσει και από άλλα τέτοια παρόμοια «σχολεία» καταλαβαίνουν. Οπότε χαλαρά.

Όντας μόνος, γιατί η παρέα γαμιεται, και στην ηλικία μου , κάτω τον 26, οι κοπέλες έρχονται σαν σπουργίτια όταν πετάξεις στο Σύνταγμα σπόρια. Φεύγει η μια κοπέλα, και μετά από 1-2 λεπτά έρχεται άλλη. Οι περισσότερες σου λένε για χορό, και όταν αρνηθείς, πετάνε «οκ χορό όχι, πάρε μου ένα ποτο». Αν είσαι ευγενικός και ξέρεις να φέρεσαι με σεβασμό, δεν θα σε πάρουν με κακό μάτι. Γιατί αν σε πάρουν χαμπάρι οι κοπέλες, τον ήπιες. Ωστόσο και αυτές τη δουλειά τους κάνουν, αν οι μαγαζάτορες βλέπουν ότι δεν κάνουν κίνηση, τότε πέφτει παρατήρηση. Κοπέλες άνω του μετρίου (οι περισσότερες), ωραία εμφανισιακά.

Οι χοροί στην πίστα που ανέφεραν και οι συνάδελφοι, δεν είναι αρκετοί. Ένας χωρος ανά 10-15 λεπτά. Ίσως και κάτι παραπάνω.

Επιλέγω συνειδητά μια κοπέλα που μου άρεσε και είδαμε ότι είχαμε χημεία.
Το πριβέ είναι 50€, θεωρητικά για 10 λεπτά, αλλά δεν κρατάει 10, κάτι λιγότερο, και μετά σου λέει «για παραπάνω χορό δώσε άλλα 50€). Το πριβέ πληρώνεται μπροστά.

Με την κοπέλα που πήρα χορό, και πριβέ, ήταν η καλύτερη επιλογή της ζωης μου. Για ευνόητους λόγους δε θα αναφέρω το όνομα της κοπέλας, αν θέλει κάποιος μήνυμα. Η χημεία παρά πολύ καλή, και έκανε και εκείνη το κομμάτι της. Θα το ξανά επισκεφτώ, όσο τουλάχιστον ειναι αυτή η κοπέλα εκεί. Τώρα αν φύγει δε ξέρω.

Ο σερβιτόρος μου λέει ότι πάει και πιο κάτω από τον πριβέ χορό, και όταν τον ρώτησα πόσο πιο κάτω, μου είπε πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Αυτά τα λίγα. Είπα να γράψω μια κριτική γιατί η τελευταία ήταν τον 4ο του 2023.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2023
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
21
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gnnakos, Yatoputso, Rokko28 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2023
Σίγουρα είναι θέμα γούστου, αλλά θεωρώ ότι οι περισσότερες στο συγκεκριμένο κλαμπ είναι πολύ κάτω του μετρίου (από θέμα εμφάνισης). Εξαίρεση η Diamond (πρώην Alcatraz/Golden Queens/Athens Queens)
Όσοι αρέσκονται σε καλλίγραμα πιπίνια δεν ενδείκνυται το συγκεκριμένο!
Πάντα εννοείτε μια προσωπική δοκιμή είναι το ιδανικό ώστε να αποφασίσει ο καθένας αν πληροί τα κριτήριά του

Το βασικό είναι ότι πέρασες καλά και το ευχαριστήθηκες!
review reaction 1 Bartender 74
03 Οκτωβρίου, 2023
Τύπε στείλε μου μήνυμα να σε πω κάτι
03 Οκτωβρίου, 2023
Για τη διακοσμηση τα παραλες
Τραπεζια με τραπεζομαντηλα σε στριπ κλαμπ , που εχουν να αλλαχτουν και δεκα χρονια , ΑΚΥΡΟ απο μενα
review reaction 1 Bartender 74
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3