Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 3 10
Strip Clubs (Abroad) 23034
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοριτσιών
 
5.0
Χορός κοριτσιών (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
6.0
Μουσική
 
3.0
Ποιότητα ποτών
 
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
3.0
Πρόσβαση/parking
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Σάββατο βράδυ συνέχεια...μετά το πολύ καλό χότ πέππερς βούρ για ντάρλινγκ όπου τόσα είχα ακούσει...αλλά με το που μπαίνουμε μέσα ψυχοπλακώθηκα....πολύ μαυρίλα μέσα,πολλά απαράδεκτα μπάζα..και 2-3 απίστευτα μωρά που όμως δεν πολυκαυλαντίζανε στα τραπέζια.ο Χώρος θυμίζει καμπαρέ παλιάς και άτεχνης κοπής με πάνω κάτω όροφο και μιά κολώνα που ξεκινάει από το ταβάνι και καταλήγει κάτω στην ξυλοπλατφόρμα...αλλά...αυτός ο σωλήνας έχει μιά μικρή διαφορά...δεν είναι κολλημένος στην επιφάνεια της πλατφόρμας...είναι ΒΙΔΩΤΟΣ ηλεκτροκινούμενος με ραβδωτή στριφοκίνηση(ά ρε θείε που να σε είχα..μεγάλες στιγμές)..Το 10 στο ποτό βέβαια λόγω μπύρας...5 μπυρόνια με την είσοδο αν θυμάμαι 300 κορώνες.Κάτσαμε το πολύ 1,5 ωρα γιατί ξενερώσαμε από το γενικό θέαμα αν εξαιρέσεις 2,3 όπως προείπα απίστευτα μωρά..Είχε και μιά θεόχοντρη σε στύλ πανούση με άσπρο μπέιμπι ντόλλ 500 κιλών σίγουρα χωρίς τα ούλα και τις φλέβες με νάικ έαρ παπουτσάκι για να νιώθει ανάλαφρο το...αδυνατούλι μας...Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν απλά τρελοκαμπέρω που κάνει το χαβά της,αλλά τελικά ήταν ιδρυματική παίκτρια του.....άτυχου σωλήνα που δέχτηκε τελικά πολλά τζούλς δύναμης,αλλά Α Ν Τ Ε Ξ Ε!!!!!!!!!! εν συνεχεία δε..ανέβηκε και πάνω και πήγε σε ένα τραπέζι μεσηλικων τύπων που την κάλεσαν!!!!!!!!!!!!!!αν έχετε το θεό σας τρελλοαμερικάνοι!!!!!!!!Είχε δωμάτια για γαμήσι...το γαμήσι το είχε και στον τιμοκατάλογο και κόστιζε νομίζω αν θυμάμαι καλά 1600 κορώνες για κανα 20λεπτο...φαντάζομαι τα δωμάτια είναι λίγο καλύτερα απο φυλής..γενικά δε λεει η φάση για μένα εκτός ίσως αν πάει κάποιος καθημερινή και είναι τα καλά τεμάχια διαθέσιμα και ορεκτικά για ζμπούτζαμ....
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
132
Likes:
129
Πόντοι:
2.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2012
Εδω ειμαι Παθιαρη μου και σε διαβαζω με τεραστιο ενδιαφερον (οπως παντα)..
21 Νοεμβρίου, 2012
O φιλος pathos gia ta temaxia θα μου επιτρεψει να διαφωνησω λιγουλακι
Ειχα παει και γω στο συγκεκριμένο μαγαζι πριν απο κανα δυο χρονια
Σαββατο βραδυ και ειχε μεσα πανω απο 200 τεμαχια .Αυτο δε που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν οτι εκτος απο τα ΘΕΟΜΟΥΝΑ που κυκλοφοραγανε εκει μέσα , μετα την εισοδο , στον αριστερο διάδρομο που οδηγει στην μεγάλη πιστα , σε ενα καναπε καθονταν δυο τρεις ΠΟΛΥ χοντρες , 4-5 τραβέλια και 3 -4 πουτανες νανοι
σε οτι αφορα τις πιστες ,εχει τρεις το μαγαζι και οχι μια
Τα δωματια ειναι χλιδα , μερικα με τζακουζι κλπ
αλλα οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπημενες
Αλλα εμεις περασαμε καλα ( σαμπανιες , παρτουζιτσες και -700 Ε )
Αν θα ξαναπαω , θα παω μονο και μονο για την θέα ...
Για μενα ειναι ( απο πλευρας ποσοτητας και εμφανισης γυναικων) Νο 1 παγκοσμιως
Εκλεισε το BAILEN 22 την Βαρκελωνη
ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμός για αυτο το εβαλα - αναγκαστικα - 1ο

μην ξεχνατε ενα μικρο θεματακι, για την τσεχια και ιδιαιτερα για την πραγα το sex ειναι η βαρεια τους βιομηχανια

καλα να περνατε
E
Excalibur
21 Νοεμβρίου, 2012
εχω παει 3-4 φορες στο μερος μια φορα πηδηξα κιολας ενα πανεμορφο πλασμα αλλα κομοδινο ..ειναι μονο για μια μπυρα για να παρεις μια γευση απο αυθεντικο καμπαρε brothel ...αλλα μεχρι εκει ..το υψηλο επιπεδο εχει μεινει μονο στις χορευτριες και οχι στις γκομενες που κυκλοφορουν ..οχι οτι δεν θα χαζεψεις με καποιες απο αυτες αλλα με τετοιες τιμες παρε καλυτερα εσκορτ (δεν εννοω ford)
14 Μαρτίου, 2013
Και εγώ είχα πάει πριν απο 2 χρόνια, και μέσα είχε πανω από 200 κομματια (όπως λέει ο φίλτατος) και άπο άσχημες, εγώ θημάμαι μόνο τον "Πανουση" με τα άσπρα.
Γενικά ήταν ωραίο το θέαμα να βλέπεις τόσες ωραίες κοπέλες σε 1 χόρο. Οι τιμές πολυ ακριβά, μου είχε κοστίσει να παρω 1 κοπέλα στα πάνω δωμάτια 130ευρώ για μισή ώρα. Πέρασα, γιατί ήταν ένα ξανθό μανουλομανουλο απίστευτο.
Και εκεί που γυρίζω κάτω στην παρέα μου, βλέπω ένα μικρό μα τι μικρό..... τρελλάθηκα!!! (ακόμα και τώρα θημάμαι το πρώσοπο της) Διστυχώς όμως, άλλα λεφτά δεν παίζανε όποτε το έχασα. Την επόμενη που έψαξα ξανά για να την βρω... δεν την είδα πουθενά. Ακόμα το έχω αποθημένο Κεφάλι σε τοίχο!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4