Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835199
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
αποφάσισα κ εγω ορμώμενος απο τις κριτικες των συναδέλφων να επισκεφτώ το εν λογω studio.Ειχε 3 κοπελλες στην πρωινη βαρδια ,Αναστασία,Νεφέλη κ Γιασμιν.Επελεξα την πρωτη γιατι σε εμφανιση τουλαχιστον ηταν μακραν η καλυτερη.Κορμαρα,μελαχροινη,ψηλη κ πολυ ωραιο προσωπο.Η κοπελλα ομως στο δωματιο(πηρα το απλο προγραμμα)δεν εκανε τιποτα παραπανω απο οτι κανουν οι κοπελλες με τα 20 ευρω ποσο μαλλον κ αλλες απο αλλα studio...βεβαια την ωρα που πηγα ηλθαν κ αλλοι 2-3 οι οποιοι επελεξαν ολοι την Αναστασια,κ ισως γιάυτο να ηταν ετσι διεκπεραιωτικη.Δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα γιατι μου φαινεται οτι με τις πολλες καλες κριτικες ισως να το εχουν παρει λιγο επανω τους ή μπορει στα 50 ευρω να μη δινουν κ τοση σημασια σε σχεση με τις παρτουζες αλλων προλαλησαντων...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

59 αποτελέσματα - εμφανίζονται 31 - 40
1 2 3 4 5 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2011
τελικα η προστασια των συναγωνιστων που βαζουν παει περιπατο στο βωμο του χρηματος?μαλλον πρεπει να κανετε κατι φιλτατοι αντμινορες γιατι σας βλεπω σε λιγο να εχετε μονο ψευτικες κριτικες μιας και θα φοβομαστε και να γραφουμε
19 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

LAMP αν καποιος θιχτηκε απο ολη αυτη ιστορια ειμουν περισσοτερο εγω γιατι με αφορουσε σε προσωπικο επιπεδο ,τελιωσε ομως
ασχημες στιγμες εχουμε και ολοι μας ασχημες στιγμες υπηρχαν και σε αυτη την αντιδικια και αφου υπηρχε διαθεση να ανακαλεστουν καποια πραγματα για μενα τελιωσε
Τωρα αν θελεις ολη την προσωπικη μας συζητηση να τη βγαλω δημοσια, εχω το ελευθερο να το κανω απο την μερια του πορνογερου αλλα δεν το βρισκω πια ενδιαφερον

isodoro τι θελεις να κανουν δηλ οι αντιμνς?
εχεις διαβασει το παρακατω στους κανονες λειτουργιας του φορουμ?
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους. Άκρως προσβλητικές εκφράσεις θα διαγράφονται.
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2.0
Τι παραπανω δηλ θελεις να σου πουνε?
εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι σου λενε "γραψε οτι θελεις να γραψεις αλλα κρατα και ενα ανθρωπινο λογικο οριο στην εκφραση σου" πραγμα που με βρισκει 1000% συμφωνη
εσενα?
Φ
Φυλης104
19 Σεπτεμβρίου, 2011
Νομίζω πως πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την αντιπαράθεση, που τράβηξε χωρίς λόγο.
Διάβασα μία φράση του μέλους Φυλής 104 (Άντζελα) προς το μέλος lithin : "δεν πουλαμε ουτε την αξιοπρεπεια μας, ουτε την τιμη μας, ουτε την υποληψη μας ουτε πολυ περισσοτερο την ψυχη μας. Αν καποιος θελει ολα αυτα δεν υπαρχει τιμη για να τα αποκτησει ποσο μαλλον δεν μπορει να παιξει μαζι τους τζαμπα και ανωνυμα μεσα απο ενα φορουμ ξεπερνοντας τα ορια".
Η φράση αυτή με επανέφερε στον πραγματικό μου εαυτό.
Θεώρησα ότι κάποιες φράσεις μου ξεπέρασαν τα όρια αυτά και με π.μ. ζήτησα συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς μου.
Τόσο απλά.
Από την μεριά της Άντζελας έλαβα απάντηση ότι θεωρεί ότι έχει λήξει το ζήτημα.
Πόσο δηλαδή θα πρέπει να το τραβήξουμε ;
Πραγματικά αισθάνθηκα άσχημα για κάποιους χαρακτηρισμούς και ζητώ δημόσια συγνώμη και από τα μέλη του φόρμουμ.
Υπόψη ότι εγώ δεν έγραψα κριτική εδώ, σχολίασα.
Στις κριτικές μου, όπου τις γράφω, προσπαθώ πάντα να είμαι αντικειμενικός.
19 Σεπτεμβρίου, 2011
Φιλε πορνογερε αν τραβηξε αυτη η αντιπαραθεση ευθυνεσε εσυ κι οχι οι υπολοιποι.. Εν πασει περιπτωσει σημασια εχει οτι προσεξες μια σημαντικη λεπτομερεια που κανει την διαφορα.. Ζητησες δημοσια συγνωμμη οπως οφειλες και δεν παρεμεινε πριβε.. Κι ετσι ειναι το σωστο.. Οταν προσβαλουμε δημοσια καποιον και το αναγνωριζουμε τοτε δημοσια θα του ζητησουμε συγνωμμη.. Τελος καλο ολα καλα..

ΦΙΛΙΚΑ
21 Σεπτεμβρίου, 2011

Σιγά ρε αντράκι ζόρικο. Κι αν τα άνοιγες δηλαδή ποιός θα σε γαμούσε για 20 ευρώ; Αν πλήρωνες 200 να το ξανασυζητούσαμε, αλλά να στείλεις πρώτα φωτο για να ξέρουμε τι παίζει... Αλλά είπαμε, όποιος φτύνει εκεί που βάζει τον πούτσο του (αν τον βάζει) φτύνει τα μούτρα του. Για πέρνα να σου κάνουν ένα τσεκ-απ οι κοπέλες και να σου κοντύνουν λίγο τη γλώσσα! (Για να σου μακρύνουν κάτι λίγο δύσκολο).
21 Σεπτεμβρίου, 2011

Δεν είναι ένα και το αυτό γιατί δεν έχω ακούσει τις κοπέλες να βρίζουν πελάτη.
21 Σεπτεμβρίου, 2011

Γράψε μία αξιολόγηση για μία μαλακία που τράβηξες τελευταία, γιατί δεν σε κόβω για κάτι καλύτερο...
21 Σεπτεμβρίου, 2011

Εσύ που έχεις καταλάβει τι είναι ο πληρωμένος έρωτας, τι ζητάς εδώ; Χιλιάδες περιμένουν να τις γαμήσεις τσάμπα!
21 Σεπτεμβρίου, 2011

Άντε, να φάμε και κουφέτα...
22 Σεπτεμβρίου, 2011
LAMB , τα σχόλια σου για τον Πορνόγερο είναι ετεροχρονισμένα...
Ο άνθρωπος ζήτησε συγνώμη και η ιστορία τελείωσε...
Τί θέλεις τώρα και επανέρχεσαι ;...
Τα σχόλια σου όμως για την Αντζελα με βρίσκουν σύμφωνο...
B
bottom
59 αποτελέσματα - εμφανίζονται 31 - 40
1 2 3 4 5 6