Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835091
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
αποφάσισα κ εγω ορμώμενος απο τις κριτικες των συναδέλφων να επισκεφτώ το εν λογω studio.Ειχε 3 κοπελλες στην πρωινη βαρδια ,Αναστασία,Νεφέλη κ Γιασμιν.Επελεξα την πρωτη γιατι σε εμφανιση τουλαχιστον ηταν μακραν η καλυτερη.Κορμαρα,μελαχροινη,ψηλη κ πολυ ωραιο προσωπο.Η κοπελλα ομως στο δωματιο(πηρα το απλο προγραμμα)δεν εκανε τιποτα παραπανω απο οτι κανουν οι κοπελλες με τα 20 ευρω ποσο μαλλον κ αλλες απο αλλα studio...βεβαια την ωρα που πηγα ηλθαν κ αλλοι 2-3 οι οποιοι επελεξαν ολοι την Αναστασια,κ ισως γιάυτο να ηταν ετσι διεκπεραιωτικη.Δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα γιατι μου φαινεται οτι με τις πολλες καλες κριτικες ισως να το εχουν παρει λιγο επανω τους ή μπορει στα 50 ευρω να μη δινουν κ τοση σημασια σε σχεση με τις παρτουζες αλλων προλαλησαντων...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

59 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2011
Καλά, φίλε μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ότι οι κριτικές των άλλων "συναγωνιστών" είναι όντως συναγωνιστών...Καταλαβαίνεις!
13 Σεπτεμβρίου, 2011
και εγω τα σχολια εδω σαν το ποιο πανω δεν βαζω το χερι μου στη φωτια οτι τα γραφουν "συναγωνιστες"...Καταλαβαινεις!
Φ
Φυλης104
13 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι οι κοπέλες τα σπρώχνουν σε κάποιους για να γράφουν καλές κριτικές, ακόμα και αν δεν τις γαμάνε; Με ποια λογική, για να μπορούν να παρέχουν δεύτερες υπηρεσίες μετά, στους υποτιθέμενους ανύποπτους και γνήσιους "συναγωνιστές";;; Με τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτό θα ήταν επαγγελματική αυτοκτονία και όλες οι κοπέλες, μαζί τους και η Αναστασία, είναι ευφυέστατες. Μήπως πότε-πότε πρέπει να ψάχνουμε τις αιτίες της συμπεριφοράς μιας κοπέλας και στη δική μας συμπεριφορά; Άνθρωποι είναι, όχι ρομπότ!
13 Σεπτεμβρίου, 2011

Μάλλον φταίει ο συναγωνιστής που έγραψε την κριτική, δεν ήταν καλός εραστής και δεν ικανοποίησε την Αναστασία.

Ορισμένοι και ορισμένες νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με βλάκες ... και πολλές φορές έχουν δίκιο.
13 Σεπτεμβρίου, 2011

για το 1ο σκελος σου:
ο συναγωνιστης σου φταιει στο βαθμο οτι δεν εγραψε με λεπτομεριες τι δεν του αρεσε ετσι ωστε τουλαχιστον η κοπελα αν εκανε καπου λαθος να το διορθωσει, ετσι γενικολογα η κατασταση δεν βοηθαει
απο εκει και περα ευθυνη εχει και η Χ,Ψ κοπελα αν και υπαρχει παντα ο ανθρωπινος παραγοντας
για το 2ο σκελος σου: εγω οσους τυπους γνωρισα που περιοντουσαν για εξυπνοι και θεωρουσαν τους αλλους βλακες, και το διατυμπανιζαν κιολας, ηταν τελικα πιο βλακες και απο τους βλακες, λες να εισαι εσυ η εξαιρεση που επιβαιβεωνει τον κανονα? δεν ξερω τα στατιστικα δεν ειναι και υπερ σου
Φ
Φυλης104
13 Σεπτεμβρίου, 2011

Δεν τα σπρώχνουνε σε κάποιους, πιστεύω πως δεν συμβαίνει αυτό, ή μάλλον δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο, αλλά ξέρωντας οι κοπέλες ότι κάποιων οι κριτικές "μετράνε" εδώ μέσα, και τις διαβάζουνε και τις πιστεύουνε πολλοί, δίνουν το κάτι παραπάνω στους συγκεκριμένους και μόνο, ξέροντας ότι θα ανεβει η πολύ καλή κριτική.
Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και πολλά πρόβατα που ότι και να διαβάσουνε το πιστεύουνε, οπότε πηγαίνουν με κλειστά τα μάτια.
13 Σεπτεμβρίου, 2011
Εγώ βάζω το χέρι μου στην φωτιά (αμάν, τρίτωσε!...) , πως εάν της δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία , θ' αποζημιωθείς...
Μην είσαι κορόιδο ,θα κάνει το παν για να περάσεις καλά...
B
bottom
13 Σεπτεμβρίου, 2011

Θα σου πω ειλικρινά τι πιστεύω, γιατί το σχόλιό σου είναι καλόπιστο. Βλέπω ότι 10 στους 14 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική, που είναι μάλλον αρνητική, ενώ σε άλλες, θετικές κριτικές, βλέπεις μικρότερα ποσοστά που δηλώνουν ότι βοηθήθηκαν. Άρα ο κόσμος δεν είναι πρόβατα, κρίνουν με το δικό τους μυαλό. Μη νομίζεις πως επειδή κάποιοι γράφουν πιο συχνά μετράνε και πιο πολύ για έναν ουδέτερο αναγνώστη. Βέβαια, και αν κάποιοι πάνε με κλειστά τα μάτια και δεν μείνουν ικανοποιημένοι δεν είναι το τέλος του κόσμου, γράφουν ή δεν γράφουν την κακή κριτική τους και δεν ξαναπάνε ή ξαναπάνε είτε για δεύτερη ευκαιρία στην ίδια κοπέλα, είτε για άλλη κοπέλα. Σύμφωνα με όσα έχω αντιληφθεί όλες οι κοπέλες έχουν ψηλή επαγγελματική συνείδηση και δεν έχουν λόγο για να κοροϊδέψουν ένα πελάτη δίνοντάς του λιγότερα από όσα θα έδιναν σε κάποιον άλλο. Γιατί να το κάνουν, για να μην κάψουν τις έξτρα θερμίδες; Από κει και πέρα, επειδή η συνεύρεση στο δωμάτιο είναι, όπως και να το δει κανείς, πράξη έρωτα, λογικό είναι να υπάρχει και μία συνιστώσα που εξαρτάται από τη χημεία της συγκεκριμένης στιγμής. Χρειάζεται κάποια προσπάθεια για να βγάλει ο καθένας από τον άλλο τον καλύτερο εαυτό του. Ευτυχώς δεν έχουμε να κάνουμε με αυτόματο μηχάνημα.
15 Σεπτεμβρίου, 2011
Βλάκας ξεβλάκας (μάλλον πιο έξυπνος απ' ότι φαντάζεται ο εκπρόσωπος του μπουρδέλου που απαντά), εγώ δεν ανοίγω τα πόδια μου για 20 ευρά.
16 Σεπτεμβρίου, 2011

''η''εκπρόσωπος,σε παρακαλώ...
Μπορεί να είναι εξ αλλαγής φύλου,αλλά για τον νόμο είναι θήλυ...
Επίσης, δεν είναι μπουρδέλο...είναι studio.Εάν θέλεις, γράψε ''μπουρδέλο πολυτελείας'',αλλά όχι μπουρδέλο σκέτο...
B
bottom
59 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5 6