Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 234 10
Sex Studio 306021
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη λιζα την ειχα δει πολλες φορες σε τσαρκες μου , αλλα δεν εμπαινα μαζι της μαλακια μου με διεψευσαι με τις
υπηρεσιες της .
Καναμε ενα τσιγαρο στο σαλονι κ μπηκα δωματιο
ερχεται κ αρχισε το σοου κ πεφτει πανω μου με αγριες διαθεσεις φιλια ,χαδια χαμουρεμα και ετριβε το στηθος της
πανω μου με πολυ ερωτισμο καθως με γλωσσοφιλιαζε βαθεια κ ερωτικα.
Κατεβηκε προς τα @@@@@@@ μου κ αρχισε να τα ρουφαει με μαεστρεια κ μου φτυνε τη πουτσα την επαιζε κ μου εκανε μια πιπα αξεχαστη πολυ καλη πιπα θα ελεγα ενω μου χε φερει το μουνακι της στα μουτρα .
Συνεχισε ετσι μεχρι να με καβαλησει ενω εγω εγλυφα τα βυζακια της κ αυτη με γλωσσοφιλιαζε ερωτικα
κ μετα αρχιζει το σοου με σηκωσε ορθιο κ με τσιμπουκωνε γονατιστη κ μετα με τραβαει προς τον νιπτηρα
το ενα ποδι στον τειχο κ εγω να την γαμαω στα ορθια τα χα παιξει μ αυτα που μου κανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την πεταξα στο κρεβατι κ τη πηρα στα τεσσερα πολυ καλη κ σ αυτη τη σταση οπου δεν αντεξα κ εχυσα .
εξοδος απ το δωματειο φαγοποσεια κ ξανα εισοδος και την πηρα απ τη πισω τρυπα της ιεραποστολικα
και πισωκολλητα ,αλλα ηθελα να της γαμησω λιγο το στομα κ εγω να παιζω με το μουνακι της
αρχισε να μου γλυφει τ αρχιδια κ μου επαιζε την πουτσα κ αδειασα πανω στα βυζακια της.
μποντε φιλακια παρε λιγο μεζε να χεις κατι να λες τα φιλια μου σου στελνω.............
ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Errikos77
Μέγας
99
Πόντοι:
4.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική