Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835193
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
αποφάσισα κ εγω ορμώμενος απο τις κριτικες των συναδέλφων να επισκεφτώ το εν λογω studio.Ειχε 3 κοπελλες στην πρωινη βαρδια ,Αναστασία,Νεφέλη κ Γιασμιν.Επελεξα την πρωτη γιατι σε εμφανιση τουλαχιστον ηταν μακραν η καλυτερη.Κορμαρα,μελαχροινη,ψηλη κ πολυ ωραιο προσωπο.Η κοπελλα ομως στο δωματιο(πηρα το απλο προγραμμα)δεν εκανε τιποτα παραπανω απο οτι κανουν οι κοπελλες με τα 20 ευρω ποσο μαλλον κ αλλες απο αλλα studio...βεβαια την ωρα που πηγα ηλθαν κ αλλοι 2-3 οι οποιοι επελεξαν ολοι την Αναστασια,κ ισως γιάυτο να ηταν ετσι διεκπεραιωτικη.Δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα γιατι μου φαινεται οτι με τις πολλες καλες κριτικες ισως να το εχουν παρει λιγο επανω τους ή μπορει στα 50 ευρω να μη δινουν κ τοση σημασια σε σχεση με τις παρτουζες αλλων προλαλησαντων...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

59 αποτελέσματα - εμφανίζονται 21 - 30
1 2 3 4 5 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γράψε μία αξιολόγηση για μία μαλακία που τράβηξες τελευταία, γιατί δεν σε κόβω για κάτι καλύτερο...
21 Σεπτεμβρίου, 2011

Εσύ που έχεις καταλάβει τι είναι ο πληρωμένος έρωτας, τι ζητάς εδώ; Χιλιάδες περιμένουν να τις γαμήσεις τσάμπα!
21 Σεπτεμβρίου, 2011

Άντε, να φάμε και κουφέτα...
22 Σεπτεμβρίου, 2011
LAMB , τα σχόλια σου για τον Πορνόγερο είναι ετεροχρονισμένα...
Ο άνθρωπος ζήτησε συγνώμη και η ιστορία τελείωσε...
Τί θέλεις τώρα και επανέρχεσαι ;...
Τα σχόλια σου όμως για την Αντζελα με βρίσκουν σύμφωνο...
B
bottom
22 Σεπτεμβρίου, 2011
Εγω το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι οποιος κανει κακη κριτικη για το 104 θα απειληθει με οτι μεσα ειναι διαθεσιμα. Ι αντζελα χρησιμοποιησε τις εκφρασεις του πορνογερου για να τον απειλησει με μηνυσεις και διαπομπευση. Ετσι εχει μαθει αυτος ο κοσμος να ζει. Για αυτο πρεπει ολοι να προσεχουμε και να μην λεμε πολλα πολλα....Οταν φτανεις στο σημειο να πουλας το κορμι σου για να ζησεις δεν λογαριαζεις τιποτα.
(Updated: 22 Σεπτεμβρίου, 2011) 22 Σεπτεμβρίου, 2011
Αξιότιμε κύριε Σκληροπούτση.

Κατόπιν των επικών διαστάσεων (βλέπε τέσσερις σελίδες σχόλια) που έλαβε η κριτική σας. Και με αφορμή τη σφοδρή επίθεση που δέχεστε, και που αφορά το κατά πόσον υπήρξατε αντικειμενικός και αδέκαστος κατά την συγγραφή της, φρονώ, ότι θα πρέπει να μεριμνήσετε, ούτως ώστε να παραθέσουν και τα δικά των σχόλια καθώς τας απόψεις των και τας εκτιμήσεις των, άπαντες οι παρευρισκόμενοι είς την ερωτική σας συνεύρεση μετά της ιεροδούλου. Δηλαδή οι Αφέτης, Χρονομέτρης, Αλιτάρχης, όπως και τα μέλη της εννεαμελούς Ελλανοδίκου επιτροπής. Και τούτον προκειμένου να χυθεί άπλετον φώς είς την υπόθεσιν.

Με εκτίμηση
The Saint

22 Σεπτεμβρίου, 2011
Έχω γράψει κι εγώ μια αρνητική κριτική για μια συνεύρεσή μου στο Φ104 και δεν συνάντησα κακή αντιμετώπιση από τη διεύθυνσή του (Άντζελα), το αντίθετο μάλιστα, πρέπει να πω ότι έδωσε προσοχή σ' αυτά που έγραφα και τα έλαβε υπόψη της - θέλησε μάλιστα και να με "αποζημιώσει" με κάποιον τρόπο! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πιστεύω ότι η ψυχραιμία χάθηκε και από τις δυο πλευρές και κακώς χάθηκε. Επίσης πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνεται σώνει και καλά απάντηση στο μήνυμα όποιου γράφει ότι δεν πέρασε καλά με κάποια από τις κοπέλες. Ε και λοιπόν; Λογικό δεν είναι να μην περνάνε όλοι το ίδιο καλά; Ούτε εμείς ούτε οι κοπέλες είμαστε μηχανές.
(Updated: 23 Σεπτεμβρίου, 2011) 22 Σεπτεμβρίου, 2011

Δεν είναι ετεροχρονισμένα, απλά η απάντηση σε ένα σχόλιο θα έπρεπε να ακολουθεί το σχόλιο και όχι να μπαίνει σε χρονολογική σειρά ώστε να μη καταλαβαίνει κανείς σε τι αναφέρεται. Η ιστορία δεν τελειώνει με μία συγγνώμη (ως γνωστόν από τότε που ανακαλύφτηκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο). Άλλωστε η συγγνώμη είναι προσωπικά προς την Άντζελα, που, περιέργως, τη δέχτηκε αδειάζοντας όλες τις κοπέλες που υπέστησαν τη χυδαία επίθεση του εν λόγω ατόμου ("ανοίγουν τα πόδια τους για 20 ευρά", αυτό και μόνο δείχνει την ασχετοσύνη του με το άθλημα, αφού το απλό πρόγραμμα αρχίζει από τα 50 ευρώ). Το να γλείφεις εκεί που έφτυνες δεν είναι ωραίο θέαμα. Το συγκεκριμένο άτομο μισεί τις πόρνες, εγώ τις λατρεύω, δεν ανήκουμε στο ίδιο σύμπαν. Αυτός μαλακίζεται από την εξέδρα, αφού τόσο μπορεί καλά κάνει, αλλά να το βουλώνει. Η άποψη μου είναι απλή: όποιος γουστάρει τις γυναίκες είναι ευπρόσδεκτος, όποιος έχει προβλήματα προσωπικότητας, αυτοεκτίμησης, αυτοπροβολής κ.τ.λ. μόνο μιζέρια κουβαλάει.
(Updated: 23 Σεπτεμβρίου, 2011) 22 Σεπτεμβρίου, 2011

Δεν συνειδητοποιούμε, ίσως, ότι και στις θεωρούμενες "τίμιες" δουλειές πάλι το κορμί μας πουλάμε. Άρα, δε λογαριάζουμε τίποτα; Περιττό να νοιώθουμε ανώτεροι από τις πουτάνες...
23 Σεπτεμβρίου, 2011
Δεν πουλανε οι εργατες το κορμι τους. Πουλανε τις δεξιοτητες που διαθετουν, ειτε σωματικες ειτε πνευματικες. Οι ιεροδουλες πουλανε το κορμι τους. Δηλαδη τα σεξουαλικα τους οργανα. Η πορνεια αναγνωριστηκε ως επαγγελμα επειδη δεν μπορουν να την απαγορεψουν. Αυτα ειναι α' δημοτικου.
59 αποτελέσματα - εμφανίζονται 21 - 30
1 2 3 4 5 6