Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
835168
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Συναγωνιστές, γεια σας!
Προβληματίστηκα πολύ για το αν θα γράψω κριτική ή όχι για αυτήν την αποτυχημένη επίσκεψή μου στο πολυδιαφημισμένο Studio της Φυλής. Ήταν η πρώτη επίσκεψή μου και, σίγουρα, η τελευταία!
Λοιπόν, η ΕΛένη είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με όμορφο σώμα (σε αντίθεση με τις χοντρές και... "χοντρούλες" που κυκλοφορούν εκεί...) και υπέροχο, στητό, μεγάλο στήθος! Μελαχρινή. Και εδώ..., τελειώνουν τα ωραία!
Ο μοναδικός λόγος που γράφω την κριτική μου είναι για να δημοσιοποιήσω την απόλυτη "ξεπέτα" που υπέστην τις προάλλες! Όταν η άλλη έχει αυτή τη λογική, είναι πολύ μικρά τα περιθώρια που έχεις για να αντιδράσεις. Ίσως τα δικά μου να είναι πολύ μικρά, βέβαια, και ενός πολύ έμπειρου συναγωνιστή να είναι... μεγαλύτερα. Αλλά, ρε παιδιά, τι να πω... Μετά από 60 δευτερόλεπτα αγκαλιά στο όρθιο και... θωπίες, πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται και να μπω στο κλίμα και, φυσικά, να ερεθιστώ πιο... "χειροπιαστά", αυτή κατευθείαν πέρασμα προφυλακτικού (με το στόμα βέβαια) σε πεσμένο μόριο! Και κατευθείαν στοματικό... Μα, στοματικό σε πεσμένο μόριο... Τι διάολο! Κάποια στιγμή πήγα να τη σταματήσω για καμιά αγκαλιά και για χάδια, αυτή ανταποκρίθηκε για 30 δεύτερα και μετά, ξανά, εκεί... Όταν κατάφερε μια μέτρια και καθόλου ποιοτική στύση, και πώς αλλιώς να γινότανε με αυτή τη συμπεριφορά, μου λέει "έλα..." και μου στήνεται με τα πόδια της ανοιχτά... Ασφαλώς, η συνέχεια ήταν ανάλογη της αρχής και όλα τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να έχει επιτευχθεί μια ικανοποιητική στύση.
Δεν ξέρω, στοίχημα βάζουν μεταξύ τους για το πόσο γρήγορα θα ξεπετάξουν τον πελάτη... Όλα πρέπει να διήρκεσαν κανά 10λεπτο. Δηλαδή, εάν είχαν προηγηθεί και 10 ή και 15 λεπτά προκαταρκτικά, ώστε να μεγιστοποιηθεί και η ευχαρίστηση του "κυρίως πιάτου", τόσο τραγικό και αντι-οικονομικό θα ήταν; Θα έπεφτε η επιχείρηση έξω; (Και δεν περίμενε και κόσμος στο σαλόνι, ούτε όταν πήγα ούτε όταν έφυγα.) Να σημειώσω εδώ ότι πήρα το απλό πρόγραμμα με την έκπτωση που προβλεπόταν στη συγκεκριμένη βάρδια για τους... "ενημερωμένους". Χίλιες φορές, όμως, να πλήρωνα 50 και να "έπιαναν τόπο", παρά αυτά τα.... "μίζερα" 40!
Δεν ξέρω, εγώ πάντως απογοητεύτηκα και δεν ξαναπατάω... Και όχι μόνο στο Φ104, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο Studio... Εντάξει, από καθαριότητα και τα σχετικά, δε λέω, παίρνουν άριστα, αλλά υπάρχει και το... "συναίσθημα", ρε γαμώτο, που όσο και η σεξουαλική συνεύρεση να είναι το ζητούμενο, θέλεις και τα... γαμημένα τα προκαταρκτικά για να... "φτιαχτείς", να νιώσεις κάποια πράγματα πρώτα... Το ότι είμαστε άντρες και κάποιες φορές πρσφεύγουμε στον πληρωμένο έρωτα, δεν σημαίνει ότι είμαστε και "ζώα", ώστε να μην χρειαζόμαστε και τίποτα περισσότερο από τη διείσδυση και την εκσπερμάτωση. Τέλος πάντων, αυτά είναι εντελώς υποκειμενικά βέβαια.... Εδώ, απλά, καταγράφω μια "ξεπέτα", από αυτές που, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν θα πρεπε να υπάρχουν. Και, κυρίως, όχι σε αυτά τα λεφτά!
Προβληματίστηκα πολύ για το αν θα γράψω κριτική ή όχι για αυτήν την αποτυχημένη επίσκεψή μου στο πολυδιαφημισμένο Studio της Φυλής. Ήταν η πρώτη επίσκεψή μου και, σίγουρα, η τελευταία!
Λοιπόν, η ΕΛένη είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με όμορφο σώμα (σε αντίθεση με τις χοντρές και... "χοντρούλες" που κυκλοφορούν εκεί...) και υπέροχο, στητό, μεγάλο στήθος! Μελαχρινή. Και εδώ..., τελειώνουν τα ωραία!
Ο μοναδικός λόγος που γράφω την κριτική μου είναι για να δημοσιοποιήσω την απόλυτη "ξεπέτα" που υπέστην τις προάλλες! Όταν η άλλη έχει αυτή τη λογική, είναι πολύ μικρά τα περιθώρια που έχεις για να αντιδράσεις. Ίσως τα δικά μου να είναι πολύ μικρά, βέβαια, και ενός πολύ έμπειρου συναγωνιστή να είναι... μεγαλύτερα. Αλλά, ρε παιδιά, τι να πω... Μετά από 60 δευτερόλεπτα αγκαλιά στο όρθιο και... θωπίες, πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται και να μπω στο κλίμα και, φυσικά, να ερεθιστώ πιο... "χειροπιαστά", αυτή κατευθείαν πέρασμα προφυλακτικού (με το στόμα βέβαια) σε πεσμένο μόριο! Και κατευθείαν στοματικό... Μα, στοματικό σε πεσμένο μόριο... Τι διάολο! Κάποια στιγμή πήγα να τη σταματήσω για καμιά αγκαλιά και για χάδια, αυτή ανταποκρίθηκε για 30 δεύτερα και μετά, ξανά, εκεί... Όταν κατάφερε μια μέτρια και καθόλου ποιοτική στύση, και πώς αλλιώς να γινότανε με αυτή τη συμπεριφορά, μου λέει "έλα..." και μου στήνεται με τα πόδια της ανοιχτά... Ασφαλώς, η συνέχεια ήταν ανάλογη της αρχής και όλα τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να έχει επιτευχθεί μια ικανοποιητική στύση.
Δεν ξέρω, στοίχημα βάζουν μεταξύ τους για το πόσο γρήγορα θα ξεπετάξουν τον πελάτη... Όλα πρέπει να διήρκεσαν κανά 10λεπτο. Δηλαδή, εάν είχαν προηγηθεί και 10 ή και 15 λεπτά προκαταρκτικά, ώστε να μεγιστοποιηθεί και η ευχαρίστηση του "κυρίως πιάτου", τόσο τραγικό και αντι-οικονομικό θα ήταν; Θα έπεφτε η επιχείρηση έξω; (Και δεν περίμενε και κόσμος στο σαλόνι, ούτε όταν πήγα ούτε όταν έφυγα.) Να σημειώσω εδώ ότι πήρα το απλό πρόγραμμα με την έκπτωση που προβλεπόταν στη συγκεκριμένη βάρδια για τους... "ενημερωμένους". Χίλιες φορές, όμως, να πλήρωνα 50 και να "έπιαναν τόπο", παρά αυτά τα.... "μίζερα" 40!
Δεν ξέρω, εγώ πάντως απογοητεύτηκα και δεν ξαναπατάω... Και όχι μόνο στο Φ104, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο Studio... Εντάξει, από καθαριότητα και τα σχετικά, δε λέω, παίρνουν άριστα, αλλά υπάρχει και το... "συναίσθημα", ρε γαμώτο, που όσο και η σεξουαλική συνεύρεση να είναι το ζητούμενο, θέλεις και τα... γαμημένα τα προκαταρκτικά για να... "φτιαχτείς", να νιώσεις κάποια πράγματα πρώτα... Το ότι είμαστε άντρες και κάποιες φορές πρσφεύγουμε στον πληρωμένο έρωτα, δεν σημαίνει ότι είμαστε και "ζώα", ώστε να μην χρειαζόμαστε και τίποτα περισσότερο από τη διείσδυση και την εκσπερμάτωση. Τέλος πάντων, αυτά είναι εντελώς υποκειμενικά βέβαια.... Εδώ, απλά, καταγράφω μια "ξεπέτα", από αυτές που, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν θα πρεπε να υπάρχουν. Και, κυρίως, όχι σε αυτά τα λεφτά!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Προσωπικά δεν έχω πάει ποτε στο συγκεκριμένο studio, θα ήθελα πολύ αλλά δεν με βολεύει καθόλου γεωγραφικά. Πάντως επικοινωνιακά μέσω του forum, site κ.λπ. δείχνουν εξαιρετικά επαγγελματίες αλλά αν η ανωτέρω κριτική είναι αληθινή, που δεν έχω λόγω να την αμφισβητήσω (αφού είναι ξεκάθαρη και δεν βγάζει εμπάθεια), κάτι δεν πάει καλά. Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρξει μια ξεκάθαρη απάντηση απο τους υπεύθυνους μηπως και βγάλουμε άκρη.
Και σίγουρα το 104 δε χαίρει κάποιας ασυλίας.Σε όλους μας πιστεύω, ότι έχουν συμβεί ανάλογες περιστατικά, είτε στο εν λόγω, είτε σε άλλα στούντιο.
Και δίκιο να έχετε, δεν χρειάζεται σε κάθε αρνητική κριτική να λέτε τα ίδια και τα ίδια.
Αυτοί που κάνουν τις αρνητικές κριτικές ΔΕΝ είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Ειναι απιστευτο το πως τσιμπατε μερικοι, επιτηδες το εγραψα για να δω την αντιδραση σας, και εσεις τσακ με την μια.
Ουτε την ξερω την ελενη,ουτε εχει τυχει να παω ποτε μαζι της, στο 104 ολο και ολο εχω παει 2 φορες με την κελλυ και αυτο ειναι ολο.
Μην μου ζαλιζετε τα αρχιδια λοιπον,αγαπουλης ο ενας, μου τα σκαει ο αλλος... αλλα εαν ειχατε εστω και την απαραιτητη νοημοσυνη θα καταλαβενατε. Αλλα τελοσπαντων. Αμεσως να μου την πεσετε, περιμενα καποια αντιδραση,αλλα οχι και τετοια κατεβατα.Δεν ειστε καλυτεροι,πιστεψτε με, οι μισοι εδω μεσα που λετε για αγαπουληδες και αγαπουληδες στελνετε κρυφα πμ για να γλυψετε κοπελες,εχω και ντοκουμεντα στα χερια μου αλλα εγω δεν ειμαι κατινα να βγαλω στην φορα τον καθενα,εαν ειχατε εστω και την ελαχιστη νοημοσυνη δεν θα στελαντε πμ στα κοριτσια και στο φορουμ να το παιζετε αντρες,ξεροντας οτι αυτο το σαιτ εχει κοριους.
Εαν οντως συνεχιζετε να εχετε καποιο προβλημα , ελατε να λογαριαστουμε αλλιως.
Οχι δεν το παιρνω προσωπικα, αλλα εμενα μου λειπει το παλιο μπουρδελα.κομ που ηταν απλα μια παρειτσα που καναμε χαβαλε και την πλακα μας,τωρα φοβασαι ναι μεν να πεις κατι υπερ καποιας κοπελας, αλλα φοβασαι κιολας να κατηγορησεις καποια διοτη αυτη η σεχτα των αγαπουληδων που εχω δεν ειμαι σε καμια αλλα εαν πεις κατι αρνητικο για καποια κοπελα σε φαγανε.
Φοβαμαι? Τι λεω ο μαλακας, εγω να φοβηθω, ποιον? Ασε ρε...
Εαν εγω δεν ειχα κανει το σχολιο το πρωτο πρωτο , τα σχολια θα ητνα 3-4 και οχι 20 ,αλλα οποιος ψαρευει ψαρωνει κιολας.
Τι θα χα να κερδισω εγω εαν υπερασπιζομουν την ελενη, την ταδε, την κελλυ, και παλι την ταδε? Θα μου κανουν εκπτωση?Θα περασω καλυερα στο δωματιο απο καποιον? Η μηπως ειναι οτι θα κανω κατι παραπανω με καποια κοπελα οπως πιστευε ο ορεστης και εφαγε τα μουτρα του?
Αυτη η παραθεση ηταν για μενα προσωπικα και για να βαλω καποια πραγματα στην θεση τους, διοτη μου εχετε ζαλισει τον ερωτα,εαν συνεχισετε να το λετε. Απλα γαμιεστε απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, πολυ απλα. Δυστηχως περιμενα περισσοτερα ατομα να αξιζανε εδω μεσα,και μετα μου λετε για ποιο λογο εγω δεν κανω συναντησεις με μελη του μπου, με ποιον να κανω? Με την μαρικα και την σοφικα?Δυστηχως δυο τρια ατομα αξιζουν,δεν ειμαι εγω καλυτερος, αλλα δεν ειστε και εσεις καλτυεροι οπως οπτικα πατε να το παιξετε.
Αυτα, και που ειστε , μην τολμησει και γραψει κανεις αρνητικη κριτκη για τα κοριτσια του 104,την βαψατε
σε χαντακι θα σας βρουν ρε ,θα φοβαστε να περπατησετε στον δρομο.
υγ και εσυ ρε ολιβερκαν, ασχολησου με τα αθλητικα ρε μαν
Εξακολουθείς να μη διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι και απαντάς σ'αυτά που έχεις ο ίδιος στο κεφάλι σου: πουθενά δεν μιλάω για "κακή μέρα". Όσο για τις σπάνιες ηδονές, το γράφουν και πολλοί άλλοι, ο καθένας με τον τρόπο του. Γράφω όμως για κίτρινη κάρτα και εσύ μου ζητάς να πω τουλάχιστον ότι ήταν φάουλ!!! Έλεος πιά...
Το ΙΝ.ΚΑ. σας έχει βάλει ορισμένους να είσαστε τόσο σκληροί κήρυκες των δικαιωμάτων του πελάτη; Έχετε γίνει βαρετοί όσοι πίσω από κάθε θετική κουβέντα διαβάζετε ύποπτα κίνητρα. Προσωπικά την Ελένη έχω να την πάρω 9 μήνες. Το σωστό όμως είναι σωστό. Για βρες μου εσύ, ο θιασώτης της συνομωσιολογίας ποιό κίνητρο έχω; Όταν ξαναπάω να μου πεί: "είσαι ο ήρωας που με υπερασπίστηκε, παίρνα τώρα για σπέσιαλ περιποίηση..."; Αφού έτσι κι αλλοιώς η κοπέλα μου τα έχει δώσει όλα κατ'επανάληψη χωρίς ιδιαίτερη συμφωνία...
Στον ready4love δεν έγραψα ποτέ να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην Ελένη, εξετάσεις έχουμε; Του είπα με τον πιο ήπιο δυνατό τρόπο πως αν έδινε στον εαυτό του άλλη μία ευκαιρία, ίσως θα έφευγε ευχαριστημένος. Δεν το πίεσα. Εσύ τι ρόλο παίζεις να πετάγεσαι και να φωνάζεις ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ! Όλοι οι άλλοι ηλίθιοι είναι και πρέπει ο μπαμπάς τους να τους προστατεύει από τις κακοτοπιές;
Υπάρχουν συχνά κριτικές που είναι τόσο γλοιωδώς εξυμνητικές που μου χαλάνε τη διάθεση, άσε που δεν νομίζω ότι βοηθάνε τις κοπέλες. Αν αρχίσω όμως να σχολιάζω την κάθε μία, δεν θα μου μένει χρόνος για τίποτε άλλο. Τόσο αργόσχολος δεν είμαι...