Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824422
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Συναγωνιστές, γεια σας!

Προβληματίστηκα πολύ για το αν θα γράψω κριτική ή όχι για αυτήν την αποτυχημένη επίσκεψή μου στο πολυδιαφημισμένο Studio της Φυλής. Ήταν η πρώτη επίσκεψή μου και, σίγουρα, η τελευταία!

Λοιπόν, η ΕΛένη είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με όμορφο σώμα (σε αντίθεση με τις χοντρές και... "χοντρούλες" που κυκλοφορούν εκεί...) και υπέροχο, στητό, μεγάλο στήθος! Μελαχρινή. Και εδώ..., τελειώνουν τα ωραία!

Ο μοναδικός λόγος που γράφω την κριτική μου είναι για να δημοσιοποιήσω την απόλυτη "ξεπέτα" που υπέστην τις προάλλες! Όταν η άλλη έχει αυτή τη λογική, είναι πολύ μικρά τα περιθώρια που έχεις για να αντιδράσεις. Ίσως τα δικά μου να είναι πολύ μικρά, βέβαια, και ενός πολύ έμπειρου συναγωνιστή να είναι... μεγαλύτερα. Αλλά, ρε παιδιά, τι να πω... Μετά από 60 δευτερόλεπτα αγκαλιά στο όρθιο και... θωπίες, πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται και να μπω στο κλίμα και, φυσικά, να ερεθιστώ πιο... "χειροπιαστά", αυτή κατευθείαν πέρασμα προφυλακτικού (με το στόμα βέβαια) σε πεσμένο μόριο! Και κατευθείαν στοματικό... Μα, στοματικό σε πεσμένο μόριο... Τι διάολο! Κάποια στιγμή πήγα να τη σταματήσω για καμιά αγκαλιά και για χάδια, αυτή ανταποκρίθηκε για 30 δεύτερα και μετά, ξανά, εκεί... Όταν κατάφερε μια μέτρια και καθόλου ποιοτική στύση, και πώς αλλιώς να γινότανε με αυτή τη συμπεριφορά, μου λέει "έλα..." και μου στήνεται με τα πόδια της ανοιχτά... Ασφαλώς, η συνέχεια ήταν ανάλογη της αρχής και όλα τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να έχει επιτευχθεί μια ικανοποιητική στύση.

Δεν ξέρω, στοίχημα βάζουν μεταξύ τους για το πόσο γρήγορα θα ξεπετάξουν τον πελάτη... Όλα πρέπει να διήρκεσαν κανά 10λεπτο. Δηλαδή, εάν είχαν προηγηθεί και 10 ή και 15 λεπτά προκαταρκτικά, ώστε να μεγιστοποιηθεί και η ευχαρίστηση του "κυρίως πιάτου", τόσο τραγικό και αντι-οικονομικό θα ήταν; Θα έπεφτε η επιχείρηση έξω; (Και δεν περίμενε και κόσμος στο σαλόνι, ούτε όταν πήγα ούτε όταν έφυγα.) Να σημειώσω εδώ ότι πήρα το απλό πρόγραμμα με την έκπτωση που προβλεπόταν στη συγκεκριμένη βάρδια για τους... "ενημερωμένους". Χίλιες φορές, όμως, να πλήρωνα 50 και να "έπιαναν τόπο", παρά αυτά τα.... "μίζερα" 40!

Δεν ξέρω, εγώ πάντως απογοητεύτηκα και δεν ξαναπατάω... Και όχι μόνο στο Φ104, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο Studio... Εντάξει, από καθαριότητα και τα σχετικά, δε λέω, παίρνουν άριστα, αλλά υπάρχει και το... "συναίσθημα", ρε γαμώτο, που όσο και η σεξουαλική συνεύρεση να είναι το ζητούμενο, θέλεις και τα... γαμημένα τα προκαταρκτικά για να... "φτιαχτείς", να νιώσεις κάποια πράγματα πρώτα... Το ότι είμαστε άντρες και κάποιες φορές πρσφεύγουμε στον πληρωμένο έρωτα, δεν σημαίνει ότι είμαστε και "ζώα", ώστε να μην χρειαζόμαστε και τίποτα περισσότερο από τη διείσδυση και την εκσπερμάτωση. Τέλος πάντων, αυτά είναι εντελώς υποκειμενικά βέβαια.... Εδώ, απλά, καταγράφω μια "ξεπέτα", από αυτές που, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν θα πρεπε να υπάρχουν. Και, κυρίως, όχι σε αυτά τα λεφτά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Μέλος
Εγγραφή:
8 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

27 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2012
τύπε καλά λες στην αρχή ότι σκεφτόσουν αν θα γράψεις γιατί προβλέπω να γίνετε επίθεση των αγαπουληδων γιαυτη την κριτική.σου λέω ότι το πρόβλημα που δεν πέρασες καλά δεν θα ηταν η κοπέλα του 104 αλλα σίγουρα εσύΜεγάλο χαμόγελο
O
oliverkan
13 Ιουνίου, 2012
Θέλω να σταθω στα σημεια που λες οτι για να καυλωσει καποιο και να αισθανθει ωραια πρεπει να υπαρξουν προκαταρκτικα.
Ναι συμφωνώ, διοτη για να υπαρξει ερεθισμος πρεπει να υπαρχει καποια προεργασια.
Εχω διαβασει πολλες κριτικες για την ελενη και μου εχουν πει κιολας οτι ειναι καλη, δεν ταιριαξατε απλα, η δεν ειχε ορεξη εκεινη την στιγμη.

Επεισης εχεις και καπου λαθος, λες χοντρες και χοντρουλες,ομως εαν δοκιμαζες καποια χοντρουλα μπορει να ηταν καλυτερη μεσα στο δωματιο,αλλα οι αντρες ειναι πλεονεκτες.
S
stam_90
14 Ιουνίου, 2012
Ερχεται καταιγιδα ετοιμασου. ΤΟ αγαπουλης ειναι το λιγοτερο που θα σε χαραχτηρισουν.Βεβαια οταν πας σε στουντιο ουτε συναισθηματα επιζητας ουτε τιποτα απλα να περασεις καλα.
Και για φιναλε να ξερεις οτι στα στουντιο Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
14 Ιουνίου, 2012
ο Νο1 αγαπουλης ο σταματακης πρωτος πηρε τη σκυταλη Γλώσσα

σταματακη εισαι αγαπουλης αλλα αυτο το οτι δεν ταιριαξαν ή ειχε ορεξη ειναι μεγαλο τουβλο που πεταξες .... το νου σου μη το παρει πρεφα ο νωντας
M
memos@n
14 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν έχω γαμήσει ποτέ στο 104 αν και έχω περάσει απλά για να δω τί παίζει 5-6 φορές...
Τα συνμπεράσματα που έχω βγάλει λοιπόν διαβάζοντας τις διθυραμβικές κατά καιρούς κριτικές αλλά και την εικόνα (και μόνο εικόνα , αφού το ξαναλέω δεν έχω ΠΟΤΕ γαμήσει εκεί μέσα και μ'αρέσει να είμαι τίμιος και αληθινός σ'αυτά που γράφω...)είναι ότι:
1. Πρόκειται για ένα καθαρό μαγαζί για τα δεδομένα της Φυλής κι αυτό είναι ακριβώς που πληρώνεις.Δηλαδή, δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μπεις σε δωμάτιο και να βρεις καπότες πεταμένες στο πάτωμα ή στο κρεβάτι , σκατά στον κάλαθο των αχρήστων ή ψωλοχύματα στο σεντόνι....
2.Οι γυναίκες που έχω δει να δουλεύουν εκεί, είναι μέτριες προς καλές στην εμφάνιση και τίποτα παραπάνω....(δηλ. στο βρώμικο και τρισάθλιο Μετάξι, έχω πετύχει απείρως καλύτερα μουνιά σε εμφάνιση)
Τώρα , όσον αφορά τις υπηρεσίες, δεν μπορώ να έχω άποψη , αλλά έχω να πω ένα και μόνο πράγμα: Όταν ο πελάτης , καλείται να πληρώσει 50 ευρώ, θα πρέπει τουλάχιστον η κοπέλα να μην έχει συμπεριφορά πουτάνας των 15 ή των 20 ευρώ. Απλά τα πράγματα.
Βεβαίως και αυτό αντισταθμίζεται απ'την καθαριότητα όπως προείπα και κανείς και ποτέ σ'αυτή την πουτάνα τη ζωή δεν μπορεί να τα έχει όλα ! (νόμος!)
Διαλέγετε και παίρνετε μάγκες...
Προσωπικά , προτιμώ ένα γρήγορο στα όρθια σε μπουρδέλο κι αν θελήσω κάτι καλύτερο , πάντα υπάρχουν καλές και vfm υπηρεσίες call girls στα 100 ευρώ για τουλάχιστον 1 ώρα με 2 εκτονώσεις και cim, που κατά τη γνώμη μου συμφέρουν πολύ καλύτερα απ'το να πληρώσεις 50 ευρώ για ένα τέταρτο σε στούντιo με το σχετικό ρίσκο...
Αυτή είναι η τάπεινή μου άποψη συναγωνιστές.
Όσον αφορά τους αγαπούληδες , ας μην ανοίξουμε σχετική κουβέντα γιατί δεν έχει και πολύ νόημα.
Ο καθένας όπως τη βρίσκει...
14 Ιουνίου, 2012
εγώ δύο φορές πέρασα πολύ καλά. Δεν θέλω να πιστέψω οτι λόγω προσφοράς έπεσε και η απόδοση της. Μάλλον θα ήταν κάποια άτυχη στιγμή...
14 Ιουνίου, 2012
Με εξαίρεση κάποιες ακραίες περιπτώσεις (πελάτης μεθυσμένος, άπλυτος, με υβριστική ή επιθετική συμπεριφορά, που η κοπέλα θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τις υπηρεσίες της ή, αν αυτό κινδυνεύει να εξελιχτεί σε μεγαλύτερο πρόβλημα, να τον ξεπετάξει) θα έπρεπε η κοπέλα να έχει, όσο γίνεται, την ίδια συμπεριφορά σε όλους τους νορμάλ, άντε να κάνει κάτι έξτρα σε κάποιον που συμπάθησε, όχι όμως υποβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της στους άλλους. Τώρα βέβαια η δουλειά είναι κάπως βάρβαρη: αν υποθέσουμε ότι κάποια μέρα είναι κακοδιάθετη τι κάνει; λέει απλά δεν έρχομαι και χάνει το μεροκάματο και την εύνοια του εργοδότη; Δεν βοηθάνε πολύ και οι υπερβολικά απαιτητικοί πελάτες που προβάλλουν συνεχώς την νοοτροπία του "πληρώνω και γαμηθείτε να με εξυπηρετήσετε". Αν και από τις δύο πλευρές υπήρχε σεβασμός ανθρώπου προς άνθρωπο θα μπορούσε να πει η κοπέλα π.χ. "σήμερα είμαι χάλια, είναι πολύ άρρωστη η καλύτερή μου φίλη" (κούφια η ώρα!) και ο πελάτης να μπορεί να πει "καλά κάθησε εδώ δίπλα να πούμε δυο κουβέντες", χωρίς να αισθάνεται πως επειδή έχασε ένα γαμήσι, έχασε και κάνα βασίλειο, ίσα-ίσα, μπορεί να κέρδισε έτσι πολύ περισσότερα ψυχικά. Θα φτάσουμε ποτέ σ'αυτό το σημείο; Αν κρίνω από την περιφρόνηση που εκφράζουν πολλοί πελάτες για τις κοπέλες, μάλλον δύσκολο...
Η κριτική σου φαίνεται ειλικρινής και γι αυτό δεν πρόκειται να την αμφισβητήσω, αν και έχω τελείως άλλη εικόνα για την Ελένη. Μία γνώμη, αν θέλεις να την ακούσεις, πήγαινε ξανά σε μία βάρδια της, θύμισέ της ποιός είσαι, και, αν δεις ότι έχει τη διάθεση να το συζητήσει, πες της τι δεν σου έκατσε καλά την πρώτη φορά. Αν από τη συζήτηση πεισθείς ότι αξίζει μία δεύτερη δοκιμή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγεις ενθουσιασμένος.
14 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ρε μάγκες ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω.γιατί θα πρέπει να δικαιολογούμε μια κοπέλα που δεν πρόσφερε αυτά για τα οποία πληρώνεται.στα αρχίδια αν είχε διάθεση η οχι γιαυτό πληρώνεται και μάλιστα αδρά με λεφτά που κάποιοι κάνουν δυο μέρες να βγάλουν και αυτές τα βγάζουν μέσα σε 10 λεπτά.κάποια στιγμή ακόμα και οι αγαπουληδες πρέπει να καταλάβουν ότι με τα λεφτά του αλλού οφείλουν τα κορίτσια να προσφέρουν τα μέγιστα.αν δεν μπορούν για διάφορους λόγους απλά δεν δουλεύουν την συγκεκριμένη μέρα.τα υπόλοιπα ας πας την αλλη φορά να τις πεις ποιος είσαι και τι έγινε είναι παπαριες.δηλαδή θα σου κάτσει τσάμπα;όχι.άρα να ρισκάρει κάποιος αλλα 50 ευρω είναι μαλακία.κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι με τα λεφτά σας κουμάντο κάνετε εσείς και θα πρέπει να παίρνετε αυτό για το οποίο πληρώνετε.
O
oliverkan
14 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ελα σταμ ομολογησε το τυπε, στα σκαει το στουντιο δεν εξηγειται αλλιως.. Γλώσσα
C
COBRA1986
14 Ιουνίου, 2012
To 104 εχει ασυλια? Απαγορευεται να γραψει κατι κακο καποιος? Γιατι? Επειδη οι τυπισσες που δουλευουν εκει τα λενε κι εδω μεσα με διαφορους? Πολυ καλα κανουν και πολυ ωραια η επικοινωνιακη τακτικη του μαγαζιου. Και καθαρο ειναι. Αλλα....οταν ο αλλος γραφει την αρνητικη του εντυπωση ενω ειχε ολη την διαθεση να περασει καλα γιατι πεφτουνε να τον φανε? Ασυλια δεν εχει κανεις. Και οι αρνητικες κριτικες βοηθανε τα στουντιο περισσοτερο απ τις θετικες γιατι αν πραγματικα ειναι επαγγελματιες, βελτιωνονται. Αν δεν βελτιωνονται σημαινει οτι ειναι στ αρχιδια τους, οποτε στα αρχιδια μας και εμας γι αυτους.
27 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3