Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835091
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Φίλοι συναγωνιστές καλησπέρα,

Δε συνηθίζω να ποστάρω συχνά σχόλια αν και τακτικός θαμώνας των εν λόγο μαγαζιών και ιδιαιτερα του εν λόγο Studio για προφανεις λόγους. Αλλα είναι μερικές φορες που απλά επιβάλλεται. Απογευματάκι, ψιλόβροχο, και βούρ στο Studio για να ζεσταθεί το 'κοκαλάκι' μας. Είχα ήδη τσεκάρει το site και έπαιζε νέο αίμα ονόματι Eλβίρα. MILF λέω, το καλύτερο μου...Σκάω μύτη και όντως από ομορφιά όπως στις photo. Δίνω το βαλάντιο και περνάω χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν.Σπασίκλας

Να μη περιαυτολογώ, "προκατακτικα" σχετικά καλά, ισπανικό η Elvira με τις "βυζαρες" της αν και δεν είχα πληρώσει "γιαυτο" (προς τιμήν της), αλλα από φιλια και χαϊδέματα αρκετά κάτω του μετριου. Πίπα πολύ χλιαρή μέχρι τα μισά και με τα 2 χερια λες και κράταγε καυτή πατάτα..Τέλος πάντων λέω... Όσον αφορά το καραμέλωμα "μπαλακιων" πέρασε και δεν ακούμπησε. Δε πειράζει λέω θα χορτάσουμε από το κυρίως φαΐ... που να ξερα...Money Mouth

Πρώτη στάση αυτή από κάτω και πριν μπω, αρχίζει και αλείφει και το αιδοίο και το Γιαννούτσο με gel. Έχω περάσει όπως και οι περισσότεροι από δω από τα πιο παρακμιακά μπουρδέλα του Μεταξουργείου με 10 Euro μέχρι στα πιο κυριλάτα Studio. Πραγματικά πάνω από 1-2 φορες δεν έχουνε βάλει gel, τουλάχιστον μπροστά μου,και φυσικά όχι σε Studio. Τα πέρνω λίγο στη κράνα αλλα...Kύριος δε λέω κουβέντα. Ύστερα της λέω να έρθει από πάνω και μου λέει όλο ναζι - Θέλω πισωκολλητό...OK μωρό μου λέω δε χαλάω εγώ χατίρια και αρχίσω και δίνω από πίσω αναλόγως doggystyle. Aφού έχει ξαναβάλει gel στο επίμαχο σημείο! Μερικά λεπτά πριν τα τελειώματα λοιπόν της λέω έλα τώρα από πάνω (που τυγχάνει να είναι και η αγαπημένη μου στάση που πάντα προτιμώ). Και μου λέει με ένα ξινισμένο ύφος ότι..ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΊΝΩ ΑΠΌ ΠΑΝΩ!!! Παρακαλώ? Καλέσατε το μηδέν ξανά? Χμμμ;Τι είπε ρε παιδιά η γυναικα? θα τρελαθούμε τελείως? ΘυμόςΜου'χε συμβεί πριν 2 χρονια σε μπουρδέλο επί τις Κολωνού με 15 euro και όσο και αν ξενέρωσα πιστέψτε με το σεβάστηκα. Γιατί λέω, ρε μαλακα 15 euro πλήρωσες, αυτά τυχαίνουν στη τελική. Αλλα σε Studio...και μάλιστα στο συγκεκριμένο δε το περίμενα ποτε. Μη σας τα πολυλογώ ξενέρωσα τόσο πολύ με την συμπεριφορά και το αίσθημα ότι δε σέβονται στη τελική ούτε εσένα ούτε τα λεφτά σου που αν και άνεργος... το Studio,Studio...που άρχισα και "ξεκαβλωνα". Αλλα δε το έβαλα κάτω καθώς δεν είχαν περάσει ούτε 10 λεπτά από όταν μπήκε η Κυρια. Τουλάχιστον λέω να χύσω εγώ από πάνω. Με το που βλέπει η Κυρια το γιαννούτσο κάπως "de-καβλε", αρχίζει σχόλια τύπου...-Κανονικά αυτό δε γίνετε...Aμα "ξεκαβλώσεις" τελειωσε,και να ξέρεις ότι δε συνηθίζεται καμια κοπέλα να συνεχίσει...και κάτι τέτοια κουλά...λες και είμαστε χτεσινοί. 28χρονων είμαι και μου χει συμβεί άλλη μια φορα στα τόσα χρονια σε μαγαζί-σε όλους μας εξάλλου κάποτε συμβαίνει, ανθρώπινο...Απλά άμα ήταν άλλη κοπέλα βλέπε Κελυ η συμπεριφορά θα ήταν εντελώς διαφορετική γιατί τιμάει και εσένα και τα λεφτά σου. Με τα 1000 ζόρια λοιπόν παίδες ήρθε το τέλος αφού αναγκάστηκε και μου άλλαξε προφυλακτικό γιατί δε μπορούσε ούτε καν να μου τον παίξει από το τόσο gel που τον είχε παστώσει και που ως ένα βαθμό δε αισθανόμουν και πολλά.

Μια εμπειρία που σίγουρα θέλω να τη ξεχάσω, και σίγουρα θα αποφύγω πάση θυσία συνεύρεση με την εν λόγο Κυρια. Το μονο που θα θελα να πω είναι ότι σε τέτοιους δύσκολους καιρούς είναι ειλικρινά ΝΤΡΟΠΉ να σου συμπεριφέρονται έτσι ως προς το service (δεν ανεβαίνω από πάνω!!!,πασάλειμμα με gel σε κάθε εναλλαγή στάσης...)αλλα και στη συμπεριφορά ώστε να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα παρόλο που εν μέρει δε φταίς εσύ λόγω "ξενερωματος", αλλα και παρόλο που ξέρεις οτι οποιαδήποτε άλλη κοπέλα του μαγαζιού δε θα αντιδρούσε ΠΟΤΕ έτσι γιατί είναι όλες και γαμω τους χαρακτήρες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

30 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2011
Γράφω και εγώ για πρώτη φορά προκειμένου να υπερασπιστώ το δικαίωμα της προσωπικής γνώμης του καθενός καθώς στο συγκεκριμένο σάιτ επιτρέπονται όλες οι κριτικές.
Ο κύριος που έγραψε τα παραπάνω ήταν σαφής σε ότι αφορά την - ομολογουμένως γενικά εξαιρετική- ποιότητα του στούντιο και εστίασε στην παροχή υπηρεσίας από συγκεκριμένη κοπέλα. Θεωρώ άδικη την κριτική που του γίνεται από τους πελάτες καθώς αυτά που έγραψε έχουν το ίδιο βάρος με τις κατά κανόνα καλές κριτικές που λαμβάνει το στούντιο. Θα περίμενα επιπλέον από την Άντζελα να μη λάβει τέτοια θέση πριν ερευνήσει την κατάσταση.
Πρέπει να πω, για να προλάβω κακοήθειες ότι είμαι χρόνια πελάτης στο στούντιο και οι περισσότερες κοπέλες βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Ομως στις είκοσι φορές που με έχουν εξυπηρετήσει οι κοπέλες μια μόνο φορά παραλίγο να γράψω κριτική -πολύ άσχημη- για μια αλήστου μνήμης "κυρία" που είχε μείνει στο στούντιο λιγότερο από μήνα (προφανώς η Άντζελα την έστειλε σπίτι της).
Όσο για την συγκεκριμένη κυρία θα προσπαθήσω να αποκτήσω ιδία γνώμη και επιφυλάσσομαι για κριτική.
15 Νοεμβρίου, 2011
κατα την γνωμη μου το φ104 ειναι απο τα κορυφαια studio αλλα ο καθενας παιδια εχει την δικη του κριτικη...9 στους 10 λενε καλα λογια για το συγκεκριμενο μαγαζι...αυτος ηταν ο ενας.....
15 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

''...με 1 μονο αρνητικη κριτικη για το Φ104.''

Εχει γράψει και μία θετική κριτική για την Γιασμίν.
15 Νοεμβρίου, 2011
Eίδατε τί συμβαίνη όταν κάποιος γαμμμμμμάη,
κάποιος άλλος τζαντίζεται,
καί ό λόγος ???

Είναι πολύ άσχημο νά βρωμάνε τά χνώτα σου άπό τήν πείνα !!!!!!

Γίνεσαι κακός , έμπαθής ,κακόβουλος, κακεντρεχής, φαύλος.....

ένα κοινωνικό άπόβρασμα !!!!!
15 Νοεμβρίου, 2011
Ρε παιδιά κακώς δόθηκε τόση πολλή σημασία στη συγκεκριμένη κριτική , καλόπιστη ή κακόπιστη αδιάφορο , μπορεί κάποιοι ίσως καί οί περισσότεροι να επηρεάζωνται θετικά ή αρνητικά απο τις κριτικές αλλά ή ουσία είναι μια : ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !
15 Νοεμβρίου, 2011
Nα ρωτήσω κάτι? Γιατί με το που γράψει κάποιος μι αρνητική εμπειρία από το συγκεκριμένο στούντιο πέφτουν πάνω του όλοι να τον φάνε? ΟΚ, είναι απίθανο κάποιος να μην πέρασε καλά? Δε λέω, προς τιμήν είναι της ιδιοκτήτριας που μπαίνει και απαντάει και συζητάει με τους πελάτες αλλά ας μην κατηγορούμε όσους δεν πέρασαν καλά ως συκοφάντες.Γιατί αν όπως λέτε όποιος γράφει κάτι αρνητικό είναι ψέμα, γιατί να μην είναι και τα θετικά? Όπως πιθανό είναι κάποιος από αντίπαλο συμφέρον να συκοφαντήσει τον συγκεκριμένο οίκο ανοχής, έτσι πιθανό είναι κάποιοι να "υπερβάλλουν" λιγάκι υπέρ του.Και γιατί καποιος πρέπει να έχει γράψει 500 κριτικές πριν γράψει κάτι αρνητικό? Αποκλείεται η 1η κριτική κάποιου να είναι αρνητική? Υπάρχει κάποιος όρος που λέει ότι οι πρώτες κριτικές πρέπει να είναι πάντα θετικές?
15 Νοεμβρίου, 2011

Ηρέμησε ρε τύπε... δεν σκότωσε και κάναν άνθρωπο!
Π
Πύρκαυλος
15 Νοεμβρίου, 2011
ο camerakias τα ειπε ολα
15 Νοεμβρίου, 2011

τυπε δεν εχεις καταλαβει τη παιζει.ασχετα με τις καλες υπηρησιες που ειναι υψηλες για τα δεδομενα που υπαρχουν στην ελλαδα υπαρχει ενα γκετο περιπου 5-6 ατομων.οποιος τολμησει να γραψει αρνητικη κριτικη για καποια κοπελα η ακομα και για το στουντιο αμεσως του την πεφτουν και τον κραζουν λεγοντα ςτον κλωνο η οτι αλλο θες.το γιατι γινετε αυτο ειναι ευκολο να το καταλαβεις.εγω επειδη ειμαι παλιο και πριν τη αναικαινηση τοξν αυγουστο εγινε ενα περιστατικο το ειπα στην αντζελα αλλα απο καποιους και καποια συγκεκριμενη κοπελα προσπαθησε να το υποβαθμισει.μαγκες καλα ολα αλλα το να υπαρχει κια μια αρνητικη κριτικη δεν ειναι κακο.και πως γινετε συνεχεια οι υπερασπιστες να ειναι παντα οι ιδιοι;οσο για τις 500 κριτικες αυτοι που μιλανε και υπερασπιζονται απο τις 500 που λες οι 450 ειναι για το 104!!τυχαιο; μπορει!!
O
oliverkan
15 Νοεμβρίου, 2011

το στούντιο 104 έχει πελάτες εμάς και μετεξελιχθήκαμε σε προμότορες και νταβατζήδες με μόνο στόχο να κρατάμε ψηλά το στούντιο και τις κοπέλες....Μάλιστα κάθε Πέμπτη η Άντζελα μας μαζεύει όλους και μας δίνει και από 1000 ευρώ για να συνεχίσουμε το έργο μας και να παρασύρουμε άνεργους και αθώους ανθρώπους και να τους τρώμς τα λεφτά! Μα είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα?? Όσο ακραίο είναι αυτό που γράφω, τόσο ακραία είναι όσα λένε οι προλαλήσαντες!!
30 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3