Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824486
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Φίλοι συναγωνιστές καλησπέρα,

Δε συνηθίζω να ποστάρω συχνά σχόλια αν και τακτικός θαμώνας των εν λόγο μαγαζιών και ιδιαιτερα του εν λόγο Studio για προφανεις λόγους. Αλλα είναι μερικές φορες που απλά επιβάλλεται. Απογευματάκι, ψιλόβροχο, και βούρ στο Studio για να ζεσταθεί το 'κοκαλάκι' μας. Είχα ήδη τσεκάρει το site και έπαιζε νέο αίμα ονόματι Eλβίρα. MILF λέω, το καλύτερο μου...Σκάω μύτη και όντως από ομορφιά όπως στις photo. Δίνω το βαλάντιο και περνάω χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν.Σπασίκλας

Να μη περιαυτολογώ, "προκατακτικα" σχετικά καλά, ισπανικό η Elvira με τις "βυζαρες" της αν και δεν είχα πληρώσει "γιαυτο" (προς τιμήν της), αλλα από φιλια και χαϊδέματα αρκετά κάτω του μετριου. Πίπα πολύ χλιαρή μέχρι τα μισά και με τα 2 χερια λες και κράταγε καυτή πατάτα..Τέλος πάντων λέω... Όσον αφορά το καραμέλωμα "μπαλακιων" πέρασε και δεν ακούμπησε. Δε πειράζει λέω θα χορτάσουμε από το κυρίως φαΐ... που να ξερα...Money Mouth

Πρώτη στάση αυτή από κάτω και πριν μπω, αρχίζει και αλείφει και το αιδοίο και το Γιαννούτσο με gel. Έχω περάσει όπως και οι περισσότεροι από δω από τα πιο παρακμιακά μπουρδέλα του Μεταξουργείου με 10 Euro μέχρι στα πιο κυριλάτα Studio. Πραγματικά πάνω από 1-2 φορες δεν έχουνε βάλει gel, τουλάχιστον μπροστά μου,και φυσικά όχι σε Studio. Τα πέρνω λίγο στη κράνα αλλα...Kύριος δε λέω κουβέντα. Ύστερα της λέω να έρθει από πάνω και μου λέει όλο ναζι - Θέλω πισωκολλητό...OK μωρό μου λέω δε χαλάω εγώ χατίρια και αρχίσω και δίνω από πίσω αναλόγως doggystyle. Aφού έχει ξαναβάλει gel στο επίμαχο σημείο! Μερικά λεπτά πριν τα τελειώματα λοιπόν της λέω έλα τώρα από πάνω (που τυγχάνει να είναι και η αγαπημένη μου στάση που πάντα προτιμώ). Και μου λέει με ένα ξινισμένο ύφος ότι..ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΊΝΩ ΑΠΌ ΠΑΝΩ!!! Παρακαλώ? Καλέσατε το μηδέν ξανά? Χμμμ;Τι είπε ρε παιδιά η γυναικα? θα τρελαθούμε τελείως? ΘυμόςΜου'χε συμβεί πριν 2 χρονια σε μπουρδέλο επί τις Κολωνού με 15 euro και όσο και αν ξενέρωσα πιστέψτε με το σεβάστηκα. Γιατί λέω, ρε μαλακα 15 euro πλήρωσες, αυτά τυχαίνουν στη τελική. Αλλα σε Studio...και μάλιστα στο συγκεκριμένο δε το περίμενα ποτε. Μη σας τα πολυλογώ ξενέρωσα τόσο πολύ με την συμπεριφορά και το αίσθημα ότι δε σέβονται στη τελική ούτε εσένα ούτε τα λεφτά σου που αν και άνεργος... το Studio,Studio...που άρχισα και "ξεκαβλωνα". Αλλα δε το έβαλα κάτω καθώς δεν είχαν περάσει ούτε 10 λεπτά από όταν μπήκε η Κυρια. Τουλάχιστον λέω να χύσω εγώ από πάνω. Με το που βλέπει η Κυρια το γιαννούτσο κάπως "de-καβλε", αρχίζει σχόλια τύπου...-Κανονικά αυτό δε γίνετε...Aμα "ξεκαβλώσεις" τελειωσε,και να ξέρεις ότι δε συνηθίζεται καμια κοπέλα να συνεχίσει...και κάτι τέτοια κουλά...λες και είμαστε χτεσινοί. 28χρονων είμαι και μου χει συμβεί άλλη μια φορα στα τόσα χρονια σε μαγαζί-σε όλους μας εξάλλου κάποτε συμβαίνει, ανθρώπινο...Απλά άμα ήταν άλλη κοπέλα βλέπε Κελυ η συμπεριφορά θα ήταν εντελώς διαφορετική γιατί τιμάει και εσένα και τα λεφτά σου. Με τα 1000 ζόρια λοιπόν παίδες ήρθε το τέλος αφού αναγκάστηκε και μου άλλαξε προφυλακτικό γιατί δε μπορούσε ούτε καν να μου τον παίξει από το τόσο gel που τον είχε παστώσει και που ως ένα βαθμό δε αισθανόμουν και πολλά.

Μια εμπειρία που σίγουρα θέλω να τη ξεχάσω, και σίγουρα θα αποφύγω πάση θυσία συνεύρεση με την εν λόγο Κυρια. Το μονο που θα θελα να πω είναι ότι σε τέτοιους δύσκολους καιρούς είναι ειλικρινά ΝΤΡΟΠΉ να σου συμπεριφέρονται έτσι ως προς το service (δεν ανεβαίνω από πάνω!!!,πασάλειμμα με gel σε κάθε εναλλαγή στάσης...)αλλα και στη συμπεριφορά ώστε να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα παρόλο που εν μέρει δε φταίς εσύ λόγω "ξενερωματος", αλλα και παρόλο που ξέρεις οτι οποιαδήποτε άλλη κοπέλα του μαγαζιού δε θα αντιδρούσε ΠΟΤΕ έτσι γιατί είναι όλες και γαμω τους χαρακτήρες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

30 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2011
Να σου πω κατι................
μιλας για μια κοπελα που ειναι πολλα χρονια σε αυτη τη δουλεια και αυτο το αισχος που εχεις κατσει και εχεις γραψει αποκλειεται να στο εκανε γιατι θα εκανε πρωτα πρωτα κακο στο εαυτο της πραγμα που ολες οσες κανουμε αυτη τη δουλεια για αρκετο διαστημα το ξερουμε πολυ καλα
Πασιγνωστη κοπελα ειναι δεν προκειτε να βρεις οσο και να ψαξεις κανεναν αλλο πελατη της ουτε σε εμας ουτε οπουδηποτε αλλου εχει δουλεψει να εχει ιδια "εμπειρια" ουτε στο ελαχιστο με ολες αυτες τις ψευτιες που εχεις κατσει και εχεις αραδιασει.
Τωρα ποιο το κινητρο σου για ολο αυτο το χασιμο χρονου σου γραφοντας τοσες μα τοσες ανακριβιες..........
εσυ θα το ξερεις καλυτερα

Εκ μερους παντως της Ελβιρας θα ηθελε πολυ να πας να της τα πεις αυτα και τετ α τετ
Φ
Φυλης104
14 Νοεμβρίου, 2011
Ε μα κι εσύ ρε τύπε πας και ζητάς extreme καταστάσεις...
Άκου από πάνω... ούτε στις τσόντες δεν γίνονται αυτά Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
(Updated: 14 Νοεμβρίου, 2011) 14 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχαχα έργαψες Πύρκαυλε
14 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

την Ελβίρα ούτε την έχεις δει από κοντά. έτσι δεν είναι;
14 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητέ φίλε.
Διάβασα την κριτική σου προσεχτικά και το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι για λογαριασμό σου.
Είναι προφανές ότι εξυπηρετείς κάποια άλλα συμφέροντα διότι αυτά που περιγράφεις είναι πέραν για πέρα ανακριβή διότι έγω δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο.
Σε προσκαλώ λοιπόν να έρθεις να με βρείς στο Φιλής 104 που δουλεύω για να σου επιστρέψω τα χρηματά σου (διότι εγώ σέβομαι τα χρήματα των πελατών μου) αν αποδειχθεί ότι πράγματι ήρθες στο studio για να βρεθείς μαζί μου. Αν λοιπόν είσαι πραγματικός σε περιμένω νάα με επισκευθείς και να μου τα πεις όλα αυτά που γράφεις πρόσωπο με πρόσωπο.
14 Νοεμβρίου, 2011
Πολλές "μούφα" κριτικές εχει μαζέψει αυτό το studio... Ίσως αυτή η κριτική έγινε για να εξισσοροπηθεί η κατάσταση ;)
14 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μαγκες προκειτε για το πιο σιγουρο και καλο στουντιο που υπαρχει καλυτερο δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη κατα την αποψη μου και απο πλευρας σερβις και σε ακουν αν γινει στραβη που δε νομιζω
14 Νοεμβρίου, 2011
τι να πω?αμφιλεγομενη κριτικη.ρε παιδια αν ο τυπος ηθελε να κανει κακο στο στουντιο θα ελεγε και για αλλες ανακριβειες.ισα ισα που λεει και τονιζει συνεχεια πωσ ολες οι κοπελες του στουντιο ειναι γαματες με καλο χαρακτηρα και πως σεβονται τον πελατη..τι να πω...δεν μοιαζει και τοσο ψευτικη κριτικη..με την ευκαιρια Αντζελα πλεον δεν δουλευεις στο στουντιο?δεν σε βλεπω πλεον στα προγραμματα του σαιτ σας..
14 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν τα χει με το στουντιο ρε τυπε με την κοπελα τα χει!
Μπορει να ναι κανας πρωην...ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
14 Νοεμβρίου, 2011
1. Νεο μελος μολις λιγων μηνων κλωνος.

2. 0 Ποσταρισματα με 1 μονο αρνητικη κριτικη για το Φ104.

3. Εγραψε κατι και εξαφανηστηκε.
Ισως επανελθει διαβαζοντας αυτο το ποστ για να μου πει πως ειναι αυθεντικο μελος.

4. Γνωριζει ολες τις κοπελες πως ειναι ψυχουλες
(οπως γραφει χαρακτηρηστικα στο τελος της κριτικης του),
αλλα για εναν περιεργο λογο εβαλε μονο 1 κακη κριτικη,
διαλεγοντας τυχαια 1 κοπελα απο το Φ104.
Ας βαλει και για τις υπολοιπες 10 λοιπον καλες κριτικες.
Και οχι απο μια κριτικη, αλλα απο πολλες, για ολες,
καθως για να γνωριζει οτι ειναι ψυχουλες πρεπει να τις εχει παρει πολλες φορες.

5. Ανακριβιες για την Ελβιρα,
καθως δεν χρησημοποιει φανερα ποτε της λαδοφιλτρα και μπουζι στο κρεβατι.
Δεν τα παιρνει καν μαζι της οπως και καμια αλλη κοπελα απο το 104.
Αυτο θα επρεπε να το γνωριζε ο τυπος!

6. Η Ελβιρα δραστηριοποιουταν και στο Εφεσου 11.
Ειναι πασιγνωστη για τις κορυφαιες υπηρεσιες της.
Δεν ειναι δυνατον να μην την γνωριζε.
'Η τουλαχιστον να μην ειχε παρει κατι το αυτι του.

7. Το οτι ειναι ανεργος αλλα εδωσε το 50ρικακι μου παει σε μεγιστη μουφα.
Αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Ας μην το συνεχισω.

8. Η κουβεντα που εγινε απο την Ελβιρα προς τον μαστορα για τα περι ξεκαβλωματος του,
ειναι τοσο ψευτικη οσο και οι ταινιες επιστημονικης φαντασιας!
Και ειδικα σε αυτο το Στουντιο.

Και ξαναλεω...... Διαλεξε μια κοπελα ΤΥΧΑΙΑ και εγραψε μ@λ@κιες!
30 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3