Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835184
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
αποφάσισα κ εγω ορμώμενος απο τις κριτικες των συναδέλφων να επισκεφτώ το εν λογω studio.Ειχε 3 κοπελλες στην πρωινη βαρδια ,Αναστασία,Νεφέλη κ Γιασμιν.Επελεξα την πρωτη γιατι σε εμφανιση τουλαχιστον ηταν μακραν η καλυτερη.Κορμαρα,μελαχροινη,ψηλη κ πολυ ωραιο προσωπο.Η κοπελλα ομως στο δωματιο(πηρα το απλο προγραμμα)δεν εκανε τιποτα παραπανω απο οτι κανουν οι κοπελλες με τα 20 ευρω ποσο μαλλον κ αλλες απο αλλα studio...βεβαια την ωρα που πηγα ηλθαν κ αλλοι 2-3 οι οποιοι επελεξαν ολοι την Αναστασια,κ ισως γιάυτο να ηταν ετσι διεκπεραιωτικη.Δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα γιατι μου φαινεται οτι με τις πολλες καλες κριτικες ισως να το εχουν παρει λιγο επανω τους ή μπορει στα 50 ευρω να μη δινουν κ τοση σημασια σε σχεση με τις παρτουζες αλλων προλαλησαντων...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

59 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πολύ δυνατή η μνήμη σου φίλε μου...καλά τα λες...καλύτερα καθηγήτρια του έρωτα....θα έχει για καιρό δουλειά...ενώ οι άλλες...
17 Σεπτεμβρίου, 2011

Είσαι πολύ αφελής.
17 Σεπτεμβρίου, 2011

Δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω και να μην πιστεψω οτι ο φιλος cazzoduro δεν περασε καλά με την Αναστασια.
Δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω και να μην πιστεψω οτι ο φιλος Χ περασε καλά με την Χ κοπελα.

Νομιζω ομως οτι ενα πραγμα δεν ειναι κατανοητο.

Δεν πρεπει να βασιζομαστε στις κριτικες με το ποια κοπελα θα περασουμε.
Περνουμε απλα μια ιδεα

Μας αρεσει, περναμε, δεν μας αρεσει φευγουμε,

Το εγω οτι περασα καλα με την Χ κοπελα δεν ωφείλεται στην κριτικη που διαβασα.
Το οτι περασα ασχημα με την Χ κοπελα ,ενω ο Ψ καλα, δεν σημαινει οτι η κριτικη του ηταν ψευτικη.

Δεν σημαινει οτι οπως περναει ο ενας το ιδιο ακριβως θα περασει και ο αλλος.
Το "εχω περασει καλα" εξαρταται απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πραγματα.

Οι εμπειριες του καθενος ειναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ παραγωντας.
Θα αναφερω ενα παραδειγμα:

Εχουμε μια κοπελα με τυπικες υπηρεσιες του Μεσου Ορου
Αλλοιως θα αξιολογησει ενας πρωταρης
Αλλοιως ενας με εμπειριες του Μ.Ο. και αλλοιως ενας με παρα πολλες εμπειριες.

Οι υπηρεσιες της κοπελας και στις 3 περιπτωσεις ηταν οι ιδιες.
θα εχουμε ομως 3 διαφορετικες κριτκες. καμια δεν ειναι ψευτικη.

Δεν επεκετινομαι σε τομεις οπως συμπεριφορα, καθαριοτητα, οικειοτητα.

Για να μην κουραζω θεωρω λαθος να ριχνουμε ευθυνες στις κριτικες, στο εαν περασαμε καλα ή οχι. Ειναι μονο ενας "οδηγος".
Το περασμα στο δωματιο ειναι αποκλειστικα δικη μας επιλογη και μονο.

17 Σεπτεμβρίου, 2011

Το κουράσαμε το θέμα CHEYENNE.
Το τελευταίο μου σχόλιο απευθύνεται στον τύπο που νομίζει ότι η τσατσά μου έκανε τη μούρη κρέας με το σχόλιο της για γυναικούλες. Εδώ γελάνε. Και για να συνεχίσω την πλάκα, θα πω ότι, αν υφίσταται και γυναικεία πλευρά μέσα μου και κάποτε υπερισχύσει, θα την βρω να μου δώσει πληροφορίες, τι πρέπει να κάνω. Μέχρι τότε όμως θα γαμάω. Και όταν γαμάω δεν είμαι του πενηντάρικου, αλλά ούτε των μεταλλαγμένων, οπότε πραγματικά αν περιμένει από εμένα σίγουρα θα πεθάνει από την πείνα, εκτός αν αποφασίσει απλά να παραδίδει μαθήματα έρωτα ως καθηγήτρια μέχρι τα βαθιά της γεράματα.
Τέλος πάντων, εγώ βλέπω ότι έχουμε ένα πολυδιαφημισμένο μπουρδέλο, με πολλές θετικές κριτικές των ίδιων προσώπων και κάποιες αρνητικές κριτικές στρις οποίες απαντά άμεσα η τσατσά (συνήθως αμφισβητώντας την αλήθεια των όσων γράφτηκαν), με ξεχωριστά threads γεμάτα καρδούλες, για τις εκδιδόμενες, για να το κρατάνε πάντα στον αφρό του bourdela, που όμως η τσατσά του έχει σοβαρό πρόβλημα ελέγχου συμπεριφοράς.
Νομίζει ότι προσφέρει στο μπουρδέλο της, αμφισβητώντας ότι δεν την συμφέρει, βρίζοντας κατ' εξακολούθηση και προσβάλλοντας τα μέλη του forum, και μάλιστα στρεφόμενη σε συγκεκριμένα μέλη, όχι αόριστα.
Έτσι εννοεί προφανώς την αποδοχή των όρων συμμετοχής, εκτός αν έχει το πάτημα της διαφήμισης της.
Όσον αφορά εμένα βέβαια στα αρχίδια μου, λες και με ξέρει, όμως αυτή ακριβώς η συμπεριφορά δείχνει κάτι.
Ότι κάτω από το επιφανειακό λούστρο υπάρχει κάτι διαφορετικό. Πιστεύω ότι με την συμπεριφορά της δείχνει ακριβώς τι είναι ο πληρωμένος έρωτας και δεν εξαιρείται ούτε αυτό το μπουρδέλο.
Κάτι το ψεύτικο. Γι αυτό δεν αποδέχομαι και όλο αυτόν τον ντόρο, με τις καρδούλες και τους διθυράμβους και τις αγαπούλες. Αφού ρε παιδιά είναι μία συναλλαγή.
Τέλος πάντων, νομίζω δε ότι με τη συμπεριφορά της δεν κάνει λοιπόν τίποτα άλλο, από το να αναιρεί όλη την προσπάθεια που γίνεται για το πλασσάρισμα του μπουρδέλου και των εκδιδόμενων σε αυτό, ότι δήθεν αναπτύσουν κάποιο δεσμό παραπάνω με τους πελάτες, με συνεχείς ανταλλαγές μηνυμάτων διανθισμένων με καρδούλες και φατσούλες και "μωρό" μου και άλλες χαριτομενιές.
Ξέρω ότι από όλα τα στούντιο και μασατζίδικα οι κοπέλες και οι τσατσάδες έχουν λογαριασμούς και έχω λάβει και π.μ. αλλά δεν παρεμβαίνουν έτσι, αμφισβητώντας τα γραφόμενα (απλά διαβάστε το πρώτο σχόλιο της τσατσάς), για δε τις ύβρεις ούτε λόγος.
17 Σεπτεμβρίου, 2011

1. Δεν νομιζω ολες αυτες οι τριτοδευτερες που πας και τις πληρωνεις απο πανω στα μασατζιδικα μια φορα το μηνα που φευγεις απο το χωριο σου και ερχεσαι στην αθηνα για να κανεις οφ απο τις κατσικες να μπορουν εστω και στο ελαχιστο να συγκριθουν μαζι μου. ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ

2. Δες και μερικες φωτος μου για να με συγκρινεις με αυτες που πληρωνεις
http://filis104.com/el/koritsia/8

3.Μη το τραβας πολυ μαζι μου σε προσωπικο επιπεδο (ουτε με ξερεις ουτε απο την επιχειρηση μου εχεις περασει ποτε σου εστω απεξω ουτε με ενδιαφερει να σε μαθω)και μην μπλεκεις τα οποια καταπιεσμενα ψυχολογικα σου και τις οποιες αποτυχημνες πληρωμενες ερωτικες σου περιπετειες εδω στην αθηνα με εμενα.
Πολυ καλο δικηγορο εχω, χρηματα για πεταμα επισης εχω, τρελλη ειμαι οσο δεν φανταζεσαι, κανονισε να ζητησω μια αρση απορρητου και να με δεις μια μερα στο χωριο σου μαζι με τους αντρες του τοπικου αστυνομικου τμηματος να σου τοιχοκολαμε σπιτι σου εξωδικη διαμαρτηρια. Το ξερει αραγε η γυναικα σου και οι συγχωριανοι σου τι μπαινεις εδω και γραφεις?
εκει να σε δω τι αντρας εισαι........
υγ4. Αυτη η κοντρα παραεγινε προσωπικη, το που θες να φτασει ειναι πια στο χερι σου....εγω δεν εχω να χασω τιποτα παρα μονο να κερδισω απο την αξιοπρεπεια μου που εσυ σε καθε ευκαιρια την θιγεις μεχρι την ηθικη μου ικανοποιηση και τις οποιες αποζημιωσεις για επαγγελματικη δυσφημιση.....
Φ
Φυλης104
18 Σεπτεμβρίου, 2011

μα πόσο συμφωνώ με τον σοφό νδιάνο!!! με κάλυψε πλήρως και νομίζω αυτό είναι που πρέπει να έχουμ όλοι κατά νου!!
18 Σεπτεμβρίου, 2011

Νομίζω ότι το τράβηξες κάπως μακριά το ιντερνετικό νταηλίκι.Άρσεις απορρήτου,εξώδικα,too much!
Φιλικά,από κάποιον που υπήρξε ευχαριστημένος πελάτης σου,χωρίς λεφτά για χάσιμο,δικηγόρο,γυναίκα και συγχωριανούς.
L
lithin
18 Σεπτεμβρίου, 2011
Καλησπερα σε ολο τον κοσμο.. Προς αποφυγην παρεξηγησεως θα ηθελα πρωτιστος να σας ενημερωσω υπευθυνα πως δεν εχω καμια σχεση με το συγκεκριμενο στουντιο και δεν γνωριζω καμια απο τις κυριες που εργαζονται εκει.. Ειμαι απλα ενας θεατης αλλα και ενας αντρας-39 ετων οπου μια φορα κι εναν καιρο ειχα ζησει αρκετες εμπειριες με γυναικες που ασκουν το συγκεκριμενο επαγγελμα.. Η παρεμβαση μου εχει να κανει με διαφορα σχολια που διαβασα και μιας και εχουμε ελευθερια λογου θελησα να εκφρασω κι εγω καποιες αποψεις μου.. Διαχωριζοντας βεβαια την θεση μου απο τις οποιες εντονες αντιπαραθεσεις..

Κανοντας την περιηγηση μου σε καθημερινη βαση στο συγκεκριμενο σαιτ διαβαζω διαφορες κριτικες αλλοτε θετικες και αλλοτε αρνητικες.. Μεσα απο αυτες τις κριτικες καταλαβαινω οτι πολλοι εχουν διαφορετικα θελω σε μια ερωτικη συνευρεση με καποια κοπελα που θα αποφασισουν να περασουν για λιγη ωρα μαζι της.. Αρα η κριτικη καποιου ειναι καθαρα υποκειμενικη.. Θυμαμαι καποτε οταν ασχολιομουν με το συγκεκριμενο αθλημα μεταξυ μας οι κολλητοι πολλες φορες βριζαμε ο ενας τον αλλον.. Και ο λογος ειναι πως οταν ενας φιλος επισκεπτοταν καποιο στουντιο οπου μας ελεγε τα καλυτερα και φυσικα μας το προτεινε η δικη μας εμπειρια μας δεν ανταποκρινοταν στα δικα του σχολια.. Πιτσιρικαδες ομως τοτε δεν μπαιναμε στην διαδικασια να το ψαξουμε και πολυ για να δουμε τι ευθυνεται.. Περασαν αρκετα χρονια για να καταλαβουμε οτι ακομα και στον αγοραιο ερωτα για να περασεις καλα θα πρεπει να υπαρξει χημεια μεταξυ εμενα παραδειγμα και της οποιας κοπελας.. Να υπαρχει αυτο το κλικ που λενε ερωτικα.. Κατι που δυστυχως η ευτυχως δεν το δημιουργεις ουτε με 50 ουτε με 100 ευρω.. Αυτη βεβαια ειναι η μια οψη του νομισματος.. Η αλλη οψη ειναι πως για να περασεις καλα ακομα κι αν δεν υπαρξει η περιβοητη χημεια ειναι να πεσεις σε γυναικα που λειτουργει 100% επαγγελματικα.. Που δεν θελει να εκβιασει την τσεπη σου αλλα να σε κανει να περασεις καλα ετσι ωστε να σε διεκδικησει και ως τακτικο πελατη.. Και αυτο φανταζομαι ειναι προς συμφερον και των δυο.. Γιατι εσυ θα εχεις εξασφαλισει μια σιγουρια και δεν θα πηγαινουν τα χρηματα σου χαμενα αλλα και για ενα οποιοδηποτε στουντιο να δουλευει με ενα συγκεκριμενο πελατολογιο ετσι ωστε και η δικη τους δουλεια να γινεται περισσοτερο ανωδυνα αποφευγοντας καποιους που και μονο η παρουσια τους δημιουργει αναγουλα.. Καταλαβαινεται φανταζομαι τι θελω να πω.. Ολες οι κριτικες λοιπον ειναι χρησιμες ακομα και οι αρνητικες γιατι μονο ετσι θα βελτιωσουν την δουλεια τους αν πραγματικα τους ενδιαφερει.. Αρκει να τις εκφραζουμε με ευσημο τροπο χωρις να θελουμε να προσβαλλουμε τον αλλον..

Να ειστε καλα ολοι σας και παντα με χαμογελοΧαμόγελο
18 Σεπτεμβρίου, 2011

Αγαπητε lithin
εχω μαθει στη ζωη μου να ζω με ενα συγκεκριμενο μοτιβο
να φαιρομαι με νταιλικι (οπως λες) σε αυτους που με αναγκαζουν να φερθω ετσι
να φαιρομαι ψυχρα και τυπικα παλι σε αυτους που με αναγκαζουν να φερθω ετσι
και να φαιρομαι γλυκα και ανθρωπινα σε αυτους που το αξιζουν
αν εσυ εχεις καποιο αλλο μοτιβο πιο σωστο θα χαιρομουν να το ακουσω....

απο εκει και περα νομιζω ειναι πολυ κατανοητο οτι ολες εμεις που κανουμε αυτη τη δουλεια πουλαμε μονο ενα συγκεκριμενο πραγμα : To ΣΩΜΑ μας και μονο αυτο
δεν πουλαμε ουτε την αξιοπρεπεια μας, ουτε την τιμη μας, ουτε την υποληψη μας ουτε πολυ περισσοτερο την ψυχη μας
Αν καποιος θελει ολα αυτα δεν υπαρχει τιμη για να τα αποκτησει ποσο μαλλον δεν μπορει να παιξει μαζι τους τζαμπα και ανωνυμα μεσα απο ενα φορουμ ξεπερνοντας τα ορια.
Εσυ δηλ εχεις την εντυπωση οτι αν αυριο μεθαυριο εμφανιστει καποιος στο χωρο μας και εσκεμμενα κανει καποια καταστροφη ή ακομα χειροτερα σηκωσει το χερι του και ασκησει βια σε καποια κοπελα ,εμεις δεν θα κανουμε τα αδυνατα δυνατα για να τον βρουμε και να τον στειλουμε στην δικαιοσυνη?
Ποια η διαφορα τωρα δηλ?
Υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ σωματικης βιας με λεκτικη βια?
Οχι αμα υπαρχει πεστη μου για να την ξερω γιατι εγω αυτες τις 2 εννοιες τις θεωρω ταυτοσημες!!!

Δεν νομιζω να ειπα κατι παραλογο πιο πριν και αν φερθηκα νταηλιδικα οπως λες απλα εχω μαθει να φαιρομαι ετσι σε οποιον με αντιμετωπιζει και ετσι και με υποτιμα σαν ανθρωπο σαν προσωπικοτητα και σαν επαγγελματια

Δηλ συγνωμη
ο κυριος με τον οποιο υπαρχει η αντιδικια...
μας ξερει?
εχει ερθει ποτε απο το χωρο μας?
του εχουμε φερθει ποτε ασχημα?
τον κοροιδεψαμε?
τον κλεψαμε?
ΟΧΙ
ουτε που πεφτει το studio δεν ξερει
Με ποιο δικαιωμα και με πιο πατημα λοιπον εδω και 1-1,5 μηνα συστιματικα μας ειρωνευεται και φτανει σε σημεια να μας προσβαλει ξεπερνωντας τα πιο απλα ανθρωπινα ορια?
Εσυ lithin τι δουλεια κανεις?
Αν ερχοταν καποιος αυριο στη δουλεια σου χωρις να εχει σχεση με αυτην, χωρις να σε ξερει ,χωρις να εχει προσωπικη εμπειρια για το τι επαγγελματιας εισαι και σε περνουσε γεναιες 14 τι θα εκανες?
θα ελεγες ευχαριστω?
θα αδιαφορουσες?
ή θα κοιτουσες με τον Α ή Β τροπο να προστατεψεις τον εαυτο σου πρωτα πρωτα και υστερα τον κοπο σου και τη δουλεια σου?
Ειναι πολυ απλα και ξεκαθαρα νομιζω τα πραγματα και απορω πως νομιζεις οτι εγω θα μπορουσα να φερθω διαφορετικα απο τη στιγμη που και εσυ την 3η επιλογη θα διαλεγες

εμεις εδω περα ειμαστε για 1 και μοναδικο λογο
Για να προβαλουμε τους εαυτους μας και τη δουλεια μας στον κοσμο
Αν σε καποιους αρεσουμε τους ευχαριστουμε
Αν σε καποιους δεν αρεσουμε τους ευχαριστουμε και αυτους αλλα απαιτουμε να μας φερονται με σεβασμο, σεβασμο που θα θελαν και οι ιδιοι σαν ανθρωποι και σαν προσωπικοτητες στον εξω κοσμο
Δεν ειμαστε εδω ουτε για να γινουμε σακοι του μποξ ουτε για να μπορει καποιος χωρις κανενα προηγουμενο ανωνυμα (και το τονιζω το ανωνυμα) να μας ειρωνευτεται, να μας ξεφτιλιζει και να μας προσβαλει πρωτα σαν ανθρωπους και υστερα σαν επαγγελματιες.

Σε ανθρωπους που ενδεχομενος ηρθαν μαζι μας και ειχαν το Χ,Ψ πραγματικο παραπονο και ειπαν την χ,ψ πραγματικη αρνητικη λογικη αποψη ναι ειμαστε διατεθειμενες να κανουμε τα παντα για να τους ξανακερδισουμε και να τους ξαναφερουμε κοντα μας

Σε ανθρωπους ομως που ουτε μας ξερουν ουτε τους ξερουμε δεν δινουμαι κανενα δικαιωμα να σκωτωσουν την ωρα τους επανω μας βγαζοντας τα χ,ψ απωθημενα τους ειτε αφορουν γενικα τις γυναικες ειτε αφορουν ειδικα τις ιεροδουλες
Και αυτο ειναι κατι ξεκαθαρο

Τωρα αν ολα αυτα εξακολουθουν να σου φαινονται παραλογα , αυτες ειμαστε εμεις ,κοπελες που κανουν μια δουλεια και που εχουν να απολογηθουν μονο για τη δουλεια τους και για τιποτα περισσοτερο.
Το ξερω οτι εισουνα πελατης μας και σε ευχαριστουμε γιαυτο αλλα σε καποια θεματα ειμαστε καθετες αν δεν σου αρεσουν οι αποψεις μας ή η φιλοσοφια μας, ενδεχομενος καπου αλλου να βρεις πιο διαλαχτικες κοπελες, καλη καρδια ουτε εμεις θα χαθουμε αλλα ουτε και εσυ
Φιλικα
Φ
Φυλης104
19 Σεπτεμβρίου, 2011

Eληξε η οποια παρεξηγηση απο τη μερια μου με το μελος ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
συνηθος δεν πεφτω εξω στον ανθρωπους στον συγκεκριμενο επεσα
εγραψα οτι δεν εχει αναστημα καπου....
τελικα και αναστημα εχει και μεγαλα οργανα και ξερει να τα τιμαει
μπραβο και μακαρι να υπαρχουν πολλοι αντρες σαν και αυτον
λαθη κανουν ολοι
το να μπορει καποιος να τα αναγνωριζει ειναι προνομιο και χαρισμα ελαχιστων
απο την μερια μου εχει τον θαυμασμο μου αλλα και τη συγνωμη μου για οτι εγραψα γιαυτον
Φ
Φυλης104
59 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5 6