Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πριν την επαναπροώθηση στην ελληνική ΝΑ μεθόριο ήθελα να ρίξω ένα τελευταίο χέρι, οπότε τυχαία διάλεξα το εν λόγω στούντιο λόγω άνετου πάρκινγκ και φοιτητικής αύρας με το ΤΕΙ Αθήνας από πίσω (νυν ΠΑΔΑ). Αξιοπρόσεκτα, πάλι είχαν πιτσιρίκες σήμερα και η Σισελ είναι ένα εκπληκτικό κολομβιανάκι 21 μόλις ετών που θα μπορούσε άνετα να σταθεί σε οποιαδήποτε πασαρέλα ενός οίκου μόδας: κορμί λαμπάδα Με μικρό αλλά κουκλιστικο στήθος, φοβερά καπούλια και πρόσωπο και μάτια που δένουν άψογα με την σκούρα επιδερμίδα της, ενδεικτική της άγριας χλωρίδας και πανίδας που περιβάλει τα πέριξ της Μπογκοτά όπως πάμε προς Μεντεγίν. Στον δρόμο λοιπόν του εύκολου πλουτισμού των ναρκος, η συμπαθητική αλλά εμφανώς άπειρη Σεσίλ επέλεξε να βγάζει τον επιούσιο για τους επόμενους μήνες (προλάβετε) στην ευρωπαϊκή μπανανία που αρεσκόμαστε να αποκαλούμε πατρίδα μας, αν και σε τίποτα δεν υστερεί από την γενέτειρα του Πάμπλο Εσκομπάρ Γκαβίρια.
Στα του αγώνα, κίνηση κλειδί ήταν η χρήση της ισπανικής που η πορνομεταναστευτικη μου σταδιοδρομία από την προηγούμενη δεκαετια μου κληροδότησε κάνοντας την όλη συνεννόηση από πανωλεθρία ως και παραπάνω από ευχάριστη. Η κοπελίτσα χάρηκε που μπορούσε να μιλήσει ελεύθερα και με ρώτησε για διάφορα πράγματα που την αποσχολουσαν κατά τη μαγευτική της διαμονή ανάμεσα στους οίκους της ηδονής.
Μέλι το μουνακι της, δεν σκέφτηκα καν πριν ακουμπήσω έξτρα 20€ για να το γλείψω λυσσαλέα πηγαίνοντας σπάτουλα τη γλώσσα και προς κωλοτρυπίδα μεριά όπου έφαγα άκυρο. Δεν πειράζει, ικανοποιητική πεολειχία με κράνος, το οποίο μου ζήτησε ευγενικά και δεν αρνήθηκα , παρά την απειρία της έδειξε όλη την καλή διάθεση να το προσπαθήσει με σχετική επιτυχία - Η σημαια σηκώθηκε επιτέλους. Με καβάλησε αρκετή ώρα , στην αρχή βαριεστημενα, έπρεπε να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου γραπώνοντας της από τις γαμολαβες και δίνοντας άπειρο πόνο ρυθμικά μέχρι που αποτραβήχτηκε φοβούμενη ότι το λάστιχο θα μπορούσε να είχε τρυπήσει. Την καθησύχασα καθώς της είχε συμβεί αντίστοιχο ατύχημα νωρίτερα σήμερα καθ'ομολογιαν της και ήταν αρκετά ανήσυχη. Στα 4 κάποιος θα την έλεγε ανορεξικη, για μένα ήταν απλά ένα σοκολατί όνειρο του οποίου απολάμβανα κάθε τετραγωνικό εκατοστό με την όραση και την αφή, πιάνοντας τα στηθακια πορτοκαλάκια της και βυθίζοντας το καυλιτσεκι όσο πιο βαθειά βασταγε η Ζωοδόχος μήτρα της μέχρι τον τράχηλο. Δεν είναι για υψηλές στροφες- θέλει ομαλό γαμησι αν και μπορεί να δώσει Πονο και μόνη της κάποιες φορές. Τελείωμα στο λάστιχο και χαζό γουτσου γουτσου μέχρι να αποχωρήσει. Ένα μωρο να το πιεις στο ποτήρι αλλά προσοχή ενδέχεται να δαγκώνει καθώς με ρωτούσε εναγωνίως πως λέγεται το propina στη γλώσσα μας (φιλοδώρημα). Καλό ξημέρωμα μάγκες καλά γαμησια._ θα κλείσω με το ατμοσφαιρικό κομμάτι - soundtrack του narcos: Rodrigo Amarante - Tuyo. Σε τρεις μήνες λήγει η εξωκοινοτικη της βίζα οπότε όσοι πιστοί να την τιμήσουν. Φάνηκε καλόκαρδη κοπέλα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός πελάτη πιο αυστηρού από εμένα που θα ακουμπήσει ένα γεμάτο μεροκάματο για 15' από τον πολύτιμο χρόνο της προς τέρψη και ξεκαυλωμα. Hasta la próxima muchachos που θα έλεγε και η ίδια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2023
Όνομα κοπέλας
Cecile
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Stelios_el_Conquistador
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
580
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Score73, Rokko28 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού